reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:

hanti
wyślij łosia do lasu !! jenyyyyy co to się dzieje, jakaś pełnia jest czy co i się w d u p a ch poprzewracało łosiom?

mi to się nawet nie chce tłumaczyć łosiowi o co mi chodzi ? nie zrozumie !! szzzzzzz  i tak przyjdzie z tej roboty, wystawi tą gębulę do pocałowania, kochanie to kochanie tamto, a ja bym tak chętnie wałkiem po tej łepetynie !
tak Edytko mamy pełnie(co noc mi łysy w czachę świeci),a łosie nasze kochane,ale w ogóle niekumate,myślą,że jak im się już dziecko urodzilo,to oni mistrzowie świata.............nie wytłumaczy im się,bo ta część mózgu,co powinna być od rozumienia żon
przez ojcowską dumę zajęta ;D no i może ego tam się jeszcze wćiska ;)

reklama
elfiko pisze:
[Edytko cos Ci zdradze, ja tak sobie po Waszych postach czesto mysle jakie jestescie na żywo i tak mi sie wydawało że Ty to taka poważna kobieta jestes i głupoty Ci nie w głowie i czasami to mi sie głupio za siebie robiło jak cos palnęlam a Ty tak grzecznie odpisałaś  :p a teraz widze że sie pomyliłam  ;D masz super poczucie humoru hihihi i pewnie byśmy sie nieżle dogadały chociaz ja taka gówniara jestem mimo ze 28 mi stuknie w tym roku.

A te moje zmyły to pewnie stąd że  mam kolezke tak do Ciebie podobna ze uwierzyc nie mozna i właśnie ona to taka powazna, zrównoważona osoba i często mi mówi że ja łosica jestem  ;D

oj :o wyszło na to że smutas ze mnie? hehhe, może i jestem z usposobienia nastawiona bardziej pesy niż opty, kurcze mam to od dziecka :):):):) ale taka całkiem poważna to też nie jestem  ;) Ale, ale w tym roku w wakacje czuję, że położy mnie depreszka na kolana ;D magiczna 30 przede mną  :o :o :o :o :o!!!!brrrr

hanti pisze:
e_mama pisze:

hanti
wyślij łosia do lasu !! jenyyyyy co to się dzieje, jakaś pełnia jest czy co i się w d u p a ch poprzewracało łosiom?

mi to się nawet nie chce tłumaczyć łosiowi o co mi chodzi ? nie zrozumie !! szzzzzzz  i tak przyjdzie z tej roboty, wystawi tą gębulę do pocałowania, kochanie to kochanie tamto, a ja bym tak chętnie wałkiem po tej łepetynie !
tak Edytko mamy pełnie(co noc mi łysy w czachę świeci),a łosie nasze kochane,ale w ogóle niekumate,myślą,że jak im się już dziecko urodzilo,to oni mistrzowie świata.............nie wytłumaczy im się,bo ta część mózgu,co powinna być od rozumienia żon
przez ojcowską dumę zajęta ;D no i może ego tam się jeszcze wćiska ;)

hahhahahahahahha prawda !!!!!!!!!!!
a część ego to się niektórym do brzucha przeniosła i mówią na to "mięsień piwny" :):):) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

elfiko pisze:
NiaNia pisze:
elfiko pisze:
właśnie skończyłam karmic Weronike i teraz pożeram jabłko, za pół godzinki idziemy na spacer oj ale mi sie dzisiaj nie chce  :-[
tez by mi sie jakaś niania przydała co by mi dziecko na godzinke na spacer zabrała  ::)
he ! moja chodzi na 2-2,5 hihihihihi
no prosiłam ją zeby sobie dała spokój i nie przesadzała ale ona mówi ze jej szkoda jak on tak pieknie spi ;D

miszkanie ogarniętę, szafka maksa posprzątana
chyba ide się wykąpać

potem muse wyjsc na chwile i wracam robić porzadki w szafie
a o 18 przychodzą ludzie ogladać nasze mieszkanie, bo chcemy je wynając jak juz sie wyprowadzimy

normalnie mi sie pozazdrościło Nianiu jak przeczytałam tego posta, jak ja bym chciała tak sobie posprzątać, wykapac sie bez pośpiechu i odpocząć, ponudzic się ahhh  ::)

ok wracam do rzeczywistosci ide na spacer z bobasem  ;D

Oj Elficzku wbrew pozorom jestem sto razy gorzej zorganizwana niz poprzednio. Sama widzisz ze nawet nei zagladam na bb. Sama pomysl w domu jest obcy człowiek i mimo ze kobitka jest fajna strasznie duzo gada i nawet nie mam kiedy siasc do komputera. I tak naprawde ni emoge robic sobie wszytskiego po swojemu. Najchetniej do momentu kiedy jestem w domu siedziałabym sama z maksem. No ale nie moge jej teraz zostawic na lodzie , z reszta nie chce ryzykowac ze ja strace bo jest naprawde spoko.
Sama nie wiem ale teraz jakos zupełnie sie nie moge zorganizowac i jak pomysle ze to moze trwac nawet do końca lutego to rece mi opadają.

elfiko pisze:
tusia26 pisze:
No ja tez wysprzatałam kuchnie na błysk.
Co do teściowej to bedę z nia gadac jak najmiej.
Klaudio pokaż nam Maciusia w galeryjce. Widzę takiego słodziaka siedzącego, ale na tym małym zdjęciu w podpisie, ja chce wiekszego!!! ;D
Moja to nogi kładzie na ochraniacz i tak śpi, chyba ma to po mnie, bo ja też zadzieram nogi, najczęściej na męża ;D Co ja jej schowam pod kołdrę to za chwile znów zwisaja z za łóżeczka na ochraniaczu, no zwłaszcza jedna.
Tusia takie większe zdjecie Maciusia od Klaudii jest w galeryjce!!! strona 46

No rzeczywiście, nawet je widziałam wcześniej :p Ale Maciuś pulpecik się zrobił, nie ten sam chłopak , nabrał masy ;D

reklama
Do góry