reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ja dopiero przyszłam od lekarza Oliwierek ma mocne przeziębienie
strasznie kaszle i ma gorączkę wogóle jest bardzo marudny
noc to poprostu tragedia pierwszy raz musiałam go nosić i wozić na wózku zero spania, a darł sie jak opentany
aż się boje co dziś będzie robił

reklama
jestem w nie-nastroju wiec wpadłam do was na polepszonko
dobiła mnie dzis szkoła i łoś.....szkołe chyba zmieniam ale łosia nie da rady  ;D

mam doła a jak mam doła to wrzeram słodkie
i tak kupiłam sobie biszkopciki,Chrupki kukurydziane czekoladowe (w sumie to i to kupiłam dla Mili,ale mam depreche mini) a do tego gazete Super Linie........nie ma co,super połączenie nie??? słodkie i gazeta odchudzająca  ::)

E-mamo wiem ze zartowałas  ;D a swoją droga szkoda psinki  :(

ech naprawde nie ma to jak WY :D

Elfiko, Tusia straszne te wasze teściowe choć moja do najlepszych też nie należy to przy waszych to prawie anioł
A Ty Elfiko to się ciesz że was nie odwiedza, niewiele tracisz

oj.....ale tu trudne tematy ostatnio panuja!!!!!

wrocilismy z zakupow i zaraz do kapanka!!!!!

Wiki duuuzo zdrowka dla Maluszka Twojego!!!!!!

Edytko ja zawsze wiedzialam, ze z Ciebie to jajcara jakich malo!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

a tak naprawde to strasznie mam Was ochote na zywca zobaczyc, bo znac to ja juz Was znam!!!!

e_mama pisze:
elfiko pisze:
[Edytko cos Ci zdradze, ja tak sobie po Waszych postach czesto mysle jakie jestescie na żywo i tak mi sie wydawało że Ty to taka poważna kobieta jestes i głupoty Ci nie w głowie i czasami to mi sie głupio za siebie robiło jak cos palnęlam a Ty tak grzecznie odpisałaś  :p a teraz widze że sie pomyliłam  ;D masz super poczucie humoru hihihi i pewnie byśmy sie nieżle dogadały chociaz ja taka gówniara jestem mimo ze 28 mi stuknie w tym roku.

A te moje zmyły to pewnie stąd że  mam kolezke tak do Ciebie podobna ze uwierzyc nie mozna i właśnie ona to taka powazna, zrównoważona osoba i często mi mówi że ja łosica jestem  ;D

oj :o wyszło na to że smutas ze mnie? hehhe, może i jestem z usposobienia nastawiona bardziej pesy niż opty, kurcze mam to od dziecka :):):):) ale taka całkiem poważna to też nie jestem  ;) Ale, ale w tym roku w wakacje czuję, że położy mnie depreszka na kolana ;D magiczna 30 przede mną  :o :o :o :o :o!!!!brrrr
jaki smutas poprostu Edytko masz zdrowe i całkiem normalne podejście do życia,jako żona i matka ;)
a po trzydziestce to,zmiana kodu:3 z przodu >:D
jest git,ja bynajmiej odkryłam się na nowo,a sprawy damsko-męskie są >:D :o O0 :angel: ;D ;)
POLECAM 30 WSZYSTKIM KOBITKOM!!!!!

Joaska pisze:
oj.....ale tu trudne tematy ostatnio panuja!!!!

a tak naprawde to strasznie mam Was ochote na zywca zobaczyc, bo znac to ja juz Was znam!!!!
Joasiu tematy trudne,bo dzieci marudne.........skończyło się sielankowe życie,teraz misja przed nami
WYCHOWANIE NASZYCH MALUSZKÓW NA LUDZI-TAKICH,JAK MY!!!! ;) :laugh: :D ;D

uff nareszcie nadrobiłam z grubsza, straszny tu był ostatnio ruch  ::)
a tyle stron przeczytałam ze nie wiem od czego zacząć

Nianiu wiem jak to jest jak sie siedzi z nianią w domu bo tez to przerabiałam, teraz tez przez 2-3 godz dziennie jestesmy razem i wtedy nie ma jak na bb zerknąć nawet dlatego ze głupio jak kobieta dzieckiem sie zajmuje czy cos w moim domu robi  a ja przy kompie, niby sie na tym nie zna ale widac tu zdjęcia dzieciaków i wogóle taką kolorową stronke to chyba by nawet nie uwierzyła że do pracy cos robie  ;D 8)
a dzisiaj miałam troche luzu bo poszła z małym na spacer a ja mogłam spokojnie obiad zrobic i do was zajrzec  ;D :laugh: ;)

no i widze zmowe jakąś przeciwko mężom  ;) , ja nie moge bardzo narzekac bo mój łoś  mi pomaga tyle że marudny jakis, ale dzisiaj stwierdził że przyzwyczaił sie do tego że byłam cały czas w domu i teraz jakos tak dziwnie jak ide do pracy,

reklama
cześć dziewczynki, ja jestem lipcówką ale 2006
mam małe pytanko-czy używałyście gondoli czy wystarczył wpinany do wózka fotelik samochodowy? jesteśmy na etapie wyszukiwania (na razie wirtualnego) wóżka i nie bardzo wiemy na co zwracać uwagę a Wy już jako doświadczone lipcóweczki może coś poradzicie? z góry dziękuję.

Do góry