reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
jeszcze Wam cos napisze, ale numer
ja bardzo lubie krem nivea ten w metalowym pudełku, duzo go uzywam i zawsze kupuje to opakowanie większe . Kosztuje około 13zl i dzisiaj tez sobie chciałam kupić, wchodze do sklepu a tam obnizka mój kremik kosztuje tylko 4,50 zł wiec sobie dwa opakowania wzięlam i..... właśnie jedno otworzyłam i .... to nie krem tylko.... śiweczka z nivea!!!! Normalne pudełko jak krem a w srodku trzy knociki i pachnie kremem ale to świeczka!!!!

no to ladna niespodziewajka..........i widziecie do czego prowadzi zachlannosc?????

reklama

same zobaczcie
101a10620xh.jpg

Wy juz zmykacie ???

Elfiko kochana my sie tej paskudzie nie damy!!! tylko szkoda ze tak musza zle sie czuc te moje szkrabiki :-[

Joasiu!!!! oj wskoczylabym!!! i to ot zaraz !!!!

spokojnej nocki kobietki :-* :-* :-*

no to ja sie żegnam na dzisiaj , może pośpie ::) marzenia ;D
Mania całus dla Waszej paczki kochanj, wracajcie szybciutko do zdrówka!!

Elfiko rozumiem że Ci ciężko ja też cały czas biegam po chacie i ogarniam wszystko łos wieczorami przyłazi i robi w 5 minut rozp...
no i ostatnio się ostro zdenerwowałam i teraz ciuchy leżą w jednym miejscu a szklany też po sobie zabiera
przynajmniej narazie aż do następnego ...łosiowego dnia

reklama
Do góry