reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

oj babulki, mamy przewalone!!

u mnie tez bylo na poczatku ladnie , pieknie.......przez dwa tyg. od porodu mialam obiadek ugotowany, posprzatane i dziecko na 2 h zabrane na spacer.........a teraz?? mnie sie wydaje ze sie im w dupkach poprzewracalo, za dobrze maja i tyle.................

najgorsze , ze cierpia z tego powodu nasze zwiazki!!!!i jak tu je ratowac jak losie uwazaja, ze nic sie nie zdieje!!!!

moj czasem jest taki beszczelny, ze potrafi tak przekrecic slowa,ktore ode mnie uslyszy podczas klotni, ze pozniej to mi nimi dogryza!!!!!

reklama
ale na szczęście my kobietki potrafiny sobie znalezc odskocznie i bb jest taka naszą terapia małżeńską a niech łosie do lasu wracaja ja to zawsze powtarzam ;D

taki przykład na ten przykład : ten cały krzysztof z m jak mydło zamiast sie cieszyc ze mu kobita robote załatwila to on jej teraz awanture zrobi, nic wytlumaczyc nie da a potem jeszcze zawalu dostanie i taka mloda wdowa będzie ::)
ambicja, ja to rozumiem ale on tak miedzy nami to do roztropnych nie nalezy i chyba by sobie sam roboty nie znalazl no nie? ::) ;D ;D ;D

elfiko pisze:
taki przykład na ten przykład : ten cały krzysztof z m jak mydło zamiast sie cieszyc ze mu kobita robote załatwila to on jej teraz awanture zrobi, nic wytlumaczyc nie da a potem jeszcze zawalu dostanie i taka mloda wdowa będzie ::)
ambicja, ja to rozumiem ale on tak miedzy nami to do roztropnych nie nalezy i chyba by sobie sam roboty nie znalazl no nie? ::) ;D ;D ;D

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no tak, masz racje ale tak troche z innej beczki.....dzieki nim mamy takie fajne dzieciaczki!!!!!!

a to moj jubilat  ;D leci w pudelku do babci i dziadka  ;D

picture113x0zn.jpg

Joasiu ciekawe kiedy mnie to czeka? Weronika odkąd jest na świecie ładnie zasypia wieczorem, jazdy zaczyna po północy. Jak miała koliki to też spała od 19 do 24 a potem ryk . Ciekawe kiedy skapuje że wcześniej tez można wstawać.

a co do łosia
sama go sobie wybrałam ;D ;D ;D (buhaha jakby to przeczytał to by miał ubaw ) wiec teraz zbieram żniwo.
nie jest żle, damy rade ;D no i masz racje mamy dzidziolki nasze kochane,

jeszcze Wam cos napisze, ale numer
ja bardzo lubie krem nivea ten w metalowym pudełku, duzo go uzywam i zawsze kupuje to opakowanie większe . Kosztuje około 13zl i dzisiaj tez sobie chciałam kupić, wchodze do sklepu a tam obnizka mój kremik kosztuje tylko 4,50 zł wiec sobie dwa opakowania wzięlam i..... właśnie jedno otworzyłam i .... to nie krem tylko.... śiweczka z nivea!!!! Normalne pudełko jak krem a w srodku trzy knociki i pachnie kremem ale to świeczka!!!!

reklama
maniula solenizant pierwsza klasa!!!!! a Ty pewnie sama bys do tego pudla wskoczyla i przyleciala tu do Nas!!!!!! :D :D :D

elfiko trzymam qciuki za Twoja cierpliwosc!!!bedzie dobrze, na pewno........chociaz przydaloby sie wiecej zrozumienia ze strony losiow!!

a Kubus teraz szaleje z tatusiem i tym samym mama moze posiedziec na bb!!!!

Do góry