To ja przepraszam bo ja narazie gdyby nie mój łoś nie widziałabym na oczy po szalonych nocach z moim synkiemJoaska pisze:Nianiu wlasnie o Tobie myslalam......
a z losiami to chodzi o to, ze jestesmy bardziej poskladane i poukladane w domu jak ich nie ma, same potrafimy zrobic wszystko co zaplanujemy, a gdy Oni sa w domu, to znikad pomocy i tak trzeb zrobic wszystko samemu.........oczywiscie w myslach rzucajac gromami!!!
reklama
Czesc Kochanie :-*Kiedyś praktykowalismy to ale to juz jakis czas temu....sama juz nie wiem co robić. Jestem padnietaIwon pisze:Witaj Aniula Kochana :-* :-* :-*
A próbowaliście spać w drugim pokoju i zosatwić małego samego w sypialni na jedną noc?
A jak spią i jedzą wasze maluszki??
Joaska
Lipcowe mamy '05
Iwon pisze:Witaj Aniula Kochana :-* :-* :-*
A próbowaliście spać w drugim pokoju i zosatwić małego samego w sypialni na jedną noc?
to chyba dobry pomysl, moze jemu poprostu przeszkadza, ze nie jest sam w pokoju????
a moze masaz???oliwka z lawenda i jedziemy,.........podobno swietnie relaxuje Maluszka!!
moge Cie pocieszyc, ze u Nas to samo........spanie to ostatnia rzecz o jakiej mysli moj syn wieczorowa pora.........
Joaska
Lipcowe mamy '05
Iwonko jak tam spanie na kanapie?????
elfiko
lipcowe mamy ´05
Weronika jak anioł spała znowu do północy a potem co pół godziny jazdy a o 3ciej wstała sobie i zaczęła gadac, uspałam ja dopiero o 5 rano a o 6.30 juz mleko chciałą i koniec spania : ale i tak ja kocham-
łoś dzisiaj w domu : tylko spokojnie ;D
łoś dzisiaj w domu : tylko spokojnie ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:elfiko pisze:łoś dzisiaj w domu : tylko spokojnie ;D
oj......moj Synek spi od 20 do 22 i pozniej hulaj dusza......zasypia dopiero kolo 23 oczywiscie tylko przy cycu.............zamierzam sie na dawanie mu mleka z kaszka, ale na razie mamy male zatrzymanie kupy.......
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko pisze:łoś dzisiaj w domu : tylko spokojnie ;D
hihihihihi, mój za to dziś cały dzień poza ;D
reklama