reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
Nianiu wlasnie o Tobie myslalam......

a z losiami to chodzi o to, ze jestesmy bardziej poskladane i poukladane w domu jak ich nie ma, same potrafimy zrobic wszystko co zaplanujemy, a gdy Oni sa w domu, to znikad pomocy i tak trzeb zrobic wszystko samemu.........oczywiscie w myslach rzucajac gromami!!!
To ja przepraszam bo ja narazie gdyby nie mój łoś nie widziałabym na oczy po szalonych nocach z moim synkiem :)

reklama
Iwon pisze:
Witaj Aniula Kochana  :-* :-* :-*

A próbowaliście spać w drugim pokoju i zosatwić małego samego w sypialni na jedną noc?
Czesc Kochanie :) :-*Kiedyś praktykowalismy to ale to juz jakis czas temu....sama juz nie wiem co robić. Jestem padnieta :(

A jak spią i jedzą wasze maluszki??

Iwon pisze:
Witaj Aniula Kochana :-* :-* :-*

A próbowaliście spać w drugim pokoju i zosatwić małego samego w sypialni na jedną noc?

to chyba dobry pomysl, moze jemu poprostu przeszkadza, ze nie jest sam w pokoju????
a moze masaz???oliwka z lawenda i jedziemy,.........podobno swietnie relaxuje Maluszka!!

moge Cie pocieszyc, ze u Nas to samo........spanie to ostatnia rzecz o jakiej mysli moj syn wieczorowa pora.........

heloł
to ja!!
no Niania nareszcie jesteś, tęskniłam za Tobą!

Ja znowu nie wyspana ;D zgadnijcie dlaczego- ::)
Iwonko jak tam? czyżby patent z drugim pokojem sie dzisiaj sprawdził???

U nas na szczęście nie jest najgorzej z tym spaniem. Pomijam kwestię wstawania i nocnego karmienia, po którym młoda natychmiast odlatuje.

Weronika jak anioł spała znowu do północy a potem co pół godziny jazdy a o 3ciej wstała sobie i zaczęła gadac, uspałam ja dopiero o 5 rano a o 6.30 juz mleko chciałą i koniec spania ::) ale i tak ja kocham-

łoś dzisiaj w domu ::) tylko spokojnie ;D

elfiko pisze:
łoś dzisiaj w domu ::) tylko spokojnie ;D
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

oj......moj Synek spi od 20 do 22 i pozniej hulaj dusza......zasypia dopiero kolo 23 oczywiscie tylko przy cycu.............zamierzam sie na dawanie mu mleka z kaszka, ale na razie mamy male zatrzymanie kupy.......

reklama
mój łoś dzisja pokojowo bułki mi przyniósł na śniadanie, tylko sie troszke spóżnił bo ja juz wcześciej zjadłam :laugh:

Do góry