Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
No to z tego co napisałyście o tych pneumokokach to wychodzi że ja powinnam zaszczepić dzieci, Wiktoria chodzi do przedszkola
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
e_mama pisze:tadaaaaaaaaaaaaaaaa 19:30- 8:00 zgadnijcie co?????
ten kleik ryżowy to boski wynalazek
Była pobudka jak Tata wrócił, bo pies szczekał jak opętany ale nie wchodziliśmy do niej i sama zasnęła dalej.
Za to mam wyobrażenie o silikonowym biuście i to raczej mało przyjemna sprawa, mieć takie twarde poduszki powietrzne :laugh:
Martuska pisze:Witajcie z wieczora. Musze sie zaczac przypominac bo o mnie zapomniecie. Niestety tak to jest jak sie jest w domku rodzinnym :|
Maniu kochana super dajesz rade z tymi maluszkami swoimi. Elfiko pisala, ze Gabcia do Ciebie, a Tymus do taty podobny, a ja bym powiedziala wrecz odwrotnie, ze Tymus do Ciebie podobny , a Gabcia caaaly tata :laugh: :laugh: No i sluchaj tu czlowieku opini ludzi 8)
Elfiko, ty sie tam godz z mezulem-loziem, a nie takie spanie oddzielnie Ja sie przyznam, ze jeszcze odzielnie nie spalismy, co najwyzej tylkami do siebie, ale i tak calej nocy sie nie wytrzymalo i juz rano oba ciala przylekjone. Rozlaka jest dobra ale tak na 2 miesiace mysle to wszystko. Ja mialam juz sporo rozlak, najdluzsza w narzeczenstwie 6 miesiecy i po 11 dniowym spotkaniu kolejne 4 i nie zycze nikomu!!!!!!!!! A teraz teskno mi za Slawkiem od wtorku go nie mam, ale do przyszlej niedzieli zostalo juz nieduzo
Co do komsetykow to my od urodzenia Alka, do kapieli uzywamy plyny J&J a w Polsce Nivea. Do pupy to zazwyczaj Sudocrem, a do buzki na mroz to kremik poltlusty Bambino albo wazeline. Zadnych uczulen Alus nie mial jak dotad.
Kurde w kardle mnie drapie i chyba se grzanego piwa z miodem walne.
elfiko pisze:ten post sprawił że załamałam sie zupełnie :-[ :-[ :-[
u nas wręcz odwrotnie- pobudki z dokładnoiścią co 15,20 minut przez cała noc, doliczyłam się że wstawałam do Weroniki dzisiaj w nocy 17 razy!
a o 6.50 wybudziła się całkowicie i zaczęła śpiewac na całe gardło a że nikt sie nia nie interesował bo tata poszedł do pracy a mama umierała w łóżku to zaczęła wrzeszczec i musiałam sie zwlec.
Mało tego zasnęła teraz, dosłownie pięć minut temu a zwykle śpi juz od 9.30. Może mi ktoś powie co ja mam zrobić?? :-[ :-[