reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

oj....nadrobilam!!!!!!

ale wczoraj sobie pogadalyscie............a ja mialam wczoraj gosci wieczorkiem, nawet bylo milo!!!!

a dzisiaj sama siedzie caly wieczor, Rafal w pracy....................

kasiu wracaj nam do zrowia!!!!!!!!i trzymaj sie cieplutko!!!!!

edytko gratuluje kolejnej cudownej nocki, i powrotu losia!!!!!!pewnie bylo milo......jak ja lubie powroty!!!!!sa takie owocne hihihih >:D >:D >:D

kornelkowi duuuzo zdrowka i moc usciskow z okazji polrocznicy hihihihihihi

reklama
Wiki_28 pisze:
Hanti ja też poproszę horoskopik, jak możesz oczywiście
Ja - koziorożec
Mąż - baran
Proszę Wiki
Aby być razem będziecie musieli ustępować sobie, macie bowiem różne charaktery, światopogląd i podejście do życia. Koziorożec może mieć problem z zaakceptowaniem niecierpliwego, żywiołowego, lekkomyślnego Barana, przez co będzie odczuwał w swoim życiu chaos i kompletny brak stabilności. Baranowi może być natomiast trudno zrozumieć rozsądne, uporządkowane podejście Koziorożca do wielu spraw. Jednak wyrozumiałość i takt Koziorożca mają szansę sprawić, że ten związek będzie udany. Baran docenia walory Koziorożca jak: sumienność, dokładność, praktyczność i chętnie skorzysta z porady. Pod względem osobistym, możecie się dopasować, jeśli Baran wykaże się większą delikatnością, a Koziorożec namiętnością.

A kto che sprawdzić swój horoskop partnerski proszę oto link
http://www.astro.pl/horpar.htm
lub
http://kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/0,67125.html

tam są fajnie napisane i w calkiem przypominają prawdę

Kasieńko wracaj do zdrowia kochana,jesteśmy z Tobą!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Kornelkowi dużo zdrówka z okazji półmetka do roczku!!! :laugh:

Edytko super,że Julka dała Wam nockę,tylko dla siebie >:D O0 ;) ;D

Joasiu ja też dzisiaj w domciu sama(znaczy się z dziećmi,jak synuś nie poleci na dwór),mężulek ma dzisiaj prace do 22,jak będzie Ci smutno to dawaj sygnał i spędzimy popołudniówkę łykendową razem :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

o puchy....................buuuu...........czeć sie chce

wszystkie mamusie z rodzinkami..................a to jest milutkie!!!

ja jestem hanti ale wlasnie doprowadzam moje paznokcie do stanu uzywalnosci...............hihiihiihii

a co do pogaduszek zapraszam oczywiscie jak moj Maluch wstanie!!!

a to ja ;D
dawno mnie nie było ;D
jeszcze u rodziców siedze ale za jakąś godzinke do domu uciekam. Czekam tylko az weronika sie obudzi bo padła. No i ma dzisiaj dzien żarłoka , zjadla na obiadek słoik zupki z mięsem i jeszcze była głodna więc dałam jej mleko i wypiła 160 ml! ::)

Cześć. Chyba nie pogadam bo coś pustki tu dzisiaj. Jak to się stało, że nie mam ostatnio na nic czasu ???
No ale wpadłam pochwalić się, że Jagódka kończy dzisiaj pół roku :o :o :o :o :o
Rany jak ten czas leci a dopier co byłam w ciąży.

POzdrawiam wszystkie mamusie i maleństwa.
Życzenia SPOKOJNEGO, ZDROWEGO DORASTANIA dla Kornelka, który też kończy dzisiaj pół roczku.
To co, dzisiaj szampanik czy coś takiego, nie ;)

a ja mialam znowu chilowych gosci na kawce, ale juz poszli i teraz bede sie rozkoszowac sobotnim wieczorem!!!

Karin milo Cie znowu widziec kochana.......a dla Jagodki duuuuzo caloskow!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Karin WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ I NAJLEPSZEGO Z OKAZJI SKOŃCZENIA szóstego miesiąca w życiu Jagódki!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Do góry