reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hanti no to mi "powrozylas" :laugh: :laugh: :laugh:
Pewnie znalazlabym cos na plus dla Wodnika i Byka, ale chyba nie dzis.

Aniu caly czas pamietam :)

Arabella, wpadaj do nas zapraszamy :)

Kasiu już naprawiam błąd
Ona: On:
STRZELEC BYK

Zbyt dużo pretensji. I Strzelec i Byk znają poczucie własnej wartości i za nic nie dadzą się "odwartościować" Kochająca swobodę i ruch Pani Strzelec będzie często przyczyną bólu głowy zaborczego Byka.

Jej dynamizm, częste podróże lub godzinne rozmowy przez telefon kontrastują z ideałem kobiety o jakiej marzy Byk. On w swojej wybrance widzi matkę, żonę i kochankę. Jakieś jej życie zewnętrzne - kariera zawodowa, podróże, troska o przyjaciół i wspieranie potrzebujących to "robota" emancypantek, którym w życiu nie wyszło i szukają współtowarzyszek niedoli. Według jego materialistycznej "filozofii" niewiasta jest dla domu i dom dla niej. Oczywistym jest, że za żadne skarby Pan Strzelec się z tym nie zgodzi. Owszem kocha dzieci, dba o mieszkanie, ale poza tym potrzebuje przestrzeni. Wszelkie idealistyczne opinie Strzelca, Byk ripostuje krótkim i realistycznym aż do bólu sloganem.

Całą to nieszczególną sytuację ratuje w miarę udany seks.

Nie stanowicie dla siebie zbyt atrakcyjnych partnerów. Każde z Was ma inne oczekiwania i inne spojrzenie na świat. Poza krótkim i niezobowiązującym romansem niewiele Was może połączyć.

muszę poszukać innego horoskopu,bo ten jakiś taki dziwny

kiedyś czytałam na tym portalu i były inne

nie bierzcie ich serio,tylko z wielkim przymrużeniem oka :p

no... dzieci padly .. Gabi goraczka ustapila, a tak mi jej szkoda bylo miala dzis 38,8 stopni :-[ wieeem u dzieci szybko wzrasta i szybko spada a po tych szczepionkach to normalne :-[ :p buuuuu tak mi jej szkoda bylo w nocy spalam tylko 2h bo tak sie bidulka meczyla
..no ale nic to dobrze ze teraz spi

a jutro mamy isc na impreze firmowa z lukasza pracy....i mam odwieczny problem.....w czym isc ::)

Dziewczyny! dziekuje za slowa otuchy dla Gabinki!!!!!! te wszystkie buziaki pomogly ;) :-*
dziekuje tez za tak mile slowa o moich dzieciaczkach...rosna skrzydla gdy sie takie mile rzeczy slyszy!!

dzis mi rece odpadaja..tan moj slodki ciezar na rekach kazal sie nosic prawie caly dzien ::)
oj zeby tylko jutro czula sie juz lepiej

co do szczepienia na te pneunokoki to okazalo sie ze tu to tez standard
na ten Hib tez Gabinia i Tymcio byli szczepieni

reklama
Do góry