reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

cosik mój komp siada,chyba jaiś wirus go dopadł,męczy się i sapie-wszystko zmulone

włączyłam skanowanie ciekawe,co będzie???

moze teraz będę mogła bez problemów posty pisać!!

reklama
Hanti duzo dobrego słyszałam o trych kosmetykach dla niemowląt Bubchen, ale jakoś nie miałam okazji ich kupić. Napisz czy się sprawdzają i czy rZeczywiście są warte uwagi.
Z tego co wiem opłaca się tą markę kupować w Niemczech.

brunetka pisze:
Hanti duzo dobrego słyszałam o trych kosmetykach dla niemowląt Bubchen,  ale jakoś nie miałam okazji ich kupić. Napisz czy się sprawdzają i czy rZeczywiście są warte uwagi.
Z tego co wiem opłaca się tą markę kupować w Niemczech.
Brunetko ja miałam już plyn do kąpieli tej firmy(ale taki 2 w 1)i byłam zadowolona
teraz kupiłam ten,bo nie było na allegro tamtego,a na razie nie będę jechać do tesco(tamten tam kupiłam)
teraz mam tak wielką butelkę,że mi chyba już do roczku Otki wystarczy ::)

Bubchen zostało kosmetykiem roku 2004 wg miesięcznika Mamo to ja,
więc ich jakość na pewno jest dobra,ja niestety używam,tylko plynu do kąpieli,bo kremu do pupy to penaten
a teraz zastanawiam się jeszcze nad oliwką z firmy Bubchen

w Niemczech naprawdę muszą być tańsze te kosmetyki,bo za poprzedni plyn w tesco zapłacilam 23zł,a taki sam na allegro był za 18zł(a ci ludzie też coś na tym zarabiają) ::)

A moje dziecko jak zasnęło o 17 tak śpi do tej pory i tym samym przespało porę deserku, a teraz zbliża się kąpiel....... ,a on dalej spi. Nie mam sumienia go budzić! ::)

brunetka pisze:
A moje dziecko jak  zasnęło o 17 tak śpi do tej pory i tym samym przespało porę deserku, a teraz zbliża się kąpiel....... ,a on dalej spi. Nie mam sumienia go budzić! ::)
ale chyba bedziesz musiała,bo nocka może byc zarwana,a jak tak strasznie chce spać,to po kąpieli się uśpi ;)

:-[ witam po nieprzespanej nocy ...bylismy wczoraj na szczepieniu  po 2x w kazda nozke  :-[ serce mi peklo
aaaa...szczpiona Gainka byla : na te pneunokoki czy jak to tam i na grype plus DTap i Hip i jeszcze krew z paluszka pobierali  :-[ :-[ :-[ teraz ma bidulka gpraczke i spi mi na rekach Tym kozysta z okazji i dom roznosi  :p

moze wpadne pozniej nadrobic zaleglosci  :-* buzka

byłam w galeryjcei co tu napicać by się po raz kolejny nie powtarzać

WSZYSTKIE DZIECIACZKI SĄ UROCZE:GABCIA,KUBUŚ,ADAŚ I PIOTRUŚ,KIEDY BYŁ MAŁY........A MAJECZKA PRAWDZIWA SMAKOSZKA CHLEBKA

mania pisze:
:-[ witam po nieprzespanej nocy ...bylismy wczoraj na szczepieniu po 2x w kazda nozke :-[ serce mi peklo
aaaa...szczpiona Gainka byla : na te pneunokoki czy jak to tam i na grype plus DTap i Hip i jeszcze krew z paluszka pobierali :-[ :-[ :-[ teraz ma bidulka gpraczke i spi mi na rekach Tym kozysta z okazji i dom roznosi :p

moze wpadne pozniej nadrobic zaleglosci :-* buzka
MANIU wspólczuję kochana,to strasznie boli,gdy nasze maleństwa cierpią.........podaj paracetamol na gorączkę!!

reklama
Obudził się!!! Z małą pomocą. Całe szczęscie nie wygląda na wyspanego, więc są duże szanse na przespana nocke.

Zresztą jak tak się zastanowię to chyba nie wiem co to są nie przespane noce :laugh:
Jakoś tak się skałada że Mati lubi spać i śpi w nocy.
Kiedyś budził się na jedzonko, a teraz czasem się przebudzi, ale zasypia zaraz po podaniu smoka albo po napiciu się.

Do góry