reklama
Hanti duzo dobrego słyszałam o trych kosmetykach dla niemowląt Bubchen, ale jakoś nie miałam okazji ich kupić. Napisz czy się sprawdzają i czy rZeczywiście są warte uwagi.
Z tego co wiem opłaca się tą markę kupować w Niemczech.
hanti
Lipcowe Mamy '05
Brunetko ja miałam już plyn do kąpieli tej firmy(ale taki 2 w 1)i byłam zadowolonabrunetka pisze:Hanti duzo dobrego słyszałam o trych kosmetykach dla niemowląt Bubchen, ale jakoś nie miałam okazji ich kupić. Napisz czy się sprawdzają i czy rZeczywiście są warte uwagi.
teraz kupiłam ten,bo nie było na allegro tamtego,a na razie nie będę jechać do tesco(tamten tam kupiłam)
teraz mam tak wielką butelkę,że mi chyba już do roczku Otki wystarczy :
hanti
Lipcowe Mamy '05
Bubchen zostało kosmetykiem roku 2004 wg miesięcznika Mamo to ja,
więc ich jakość na pewno jest dobra,ja niestety używam,tylko plynu do kąpieli,bo kremu do pupy to penaten
a teraz zastanawiam się jeszcze nad oliwką z firmy Bubchen
w Niemczech naprawdę muszą być tańsze te kosmetyki,bo za poprzedni plyn w tesco zapłacilam 23zł,a taki sam na allegro był za 18zł(a ci ludzie też coś na tym zarabiają) :
więc ich jakość na pewno jest dobra,ja niestety używam,tylko plynu do kąpieli,bo kremu do pupy to penaten
a teraz zastanawiam się jeszcze nad oliwką z firmy Bubchen
w Niemczech naprawdę muszą być tańsze te kosmetyki,bo za poprzedni plyn w tesco zapłacilam 23zł,a taki sam na allegro był za 18zł(a ci ludzie też coś na tym zarabiają) :
hanti
Lipcowe Mamy '05
ale chyba bedziesz musiała,bo nocka może byc zarwana,a jak tak strasznie chce spać,to po kąpieli się uśpibrunetka pisze:A moje dziecko jak zasnęło o 17 tak śpi do tej pory i tym samym przespało porę deserku, a teraz zbliża się kąpiel....... ,a on dalej spi. Nie mam sumienia go budzić! :
mania
Fanka BB :)
:-[ witam po nieprzespanej nocy ...bylismy wczoraj na szczepieniu po 2x w kazda nozke :-[ serce mi peklo
aaaa...szczpiona Gainka byla : na te pneunokoki czy jak to tam i na grype plus DTap i Hip i jeszcze krew z paluszka pobierali :-[ :-[ :-[ teraz ma bidulka gpraczke i spi mi na rekach Tym kozysta z okazji i dom roznosi
moze wpadne pozniej nadrobic zaleglosci :-* buzka
aaaa...szczpiona Gainka byla : na te pneunokoki czy jak to tam i na grype plus DTap i Hip i jeszcze krew z paluszka pobierali :-[ :-[ :-[ teraz ma bidulka gpraczke i spi mi na rekach Tym kozysta z okazji i dom roznosi
hanti
Lipcowe Mamy '05
byłam w galeryjcei co tu napicać by się po raz kolejny nie powtarzać
WSZYSTKIE DZIECIACZKI SĄ UROCZE:GABCIA,KUBUŚ,ADAŚ I PIOTRUŚ,KIEDY BYŁ MAŁY........A MAJECZKA PRAWDZIWA SMAKOSZKA CHLEBKA
WSZYSTKIE DZIECIACZKI SĄ UROCZE:GABCIA,KUBUŚ,ADAŚ I PIOTRUŚ,KIEDY BYŁ MAŁY........A MAJECZKA PRAWDZIWA SMAKOSZKA CHLEBKA
MANIU wspólczuję kochana,to strasznie boli,gdy nasze maleństwa cierpią.........podaj paracetamol na gorączkę!!mania pisze::-[ witam po nieprzespanej nocy ...bylismy wczoraj na szczepieniu po 2x w kazda nozke :-[ serce mi peklo
reklama
Obudził się!!! Z małą pomocą. Całe szczęscie nie wygląda na wyspanego, więc są duże szanse na przespana nocke.
Zresztą jak tak się zastanowię to chyba nie wiem co to są nie przespane noce :laugh:
Jakoś tak się skałada że Mati lubi spać i śpi w nocy.
Kiedyś budził się na jedzonko, a teraz czasem się przebudzi, ale zasypia zaraz po podaniu smoka albo po napiciu się.
Zresztą jak tak się zastanowię to chyba nie wiem co to są nie przespane noce :laugh:
Jakoś tak się skałada że Mati lubi spać i śpi w nocy.
Kiedyś budził się na jedzonko, a teraz czasem się przebudzi, ale zasypia zaraz po podaniu smoka albo po napiciu się.