reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Oj obym nie zapeszyła tym chwaleniem. Tak na noc akurat na chwalenie mi się zebrało.
Opukam sobie, a dziś w końcu 13 :p ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) :p :p :p ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
tiaaaaaaaaaaa, ja chwaliłam to wczoraj co 2 godziny miałam ostry dyżur :) ;D ;D ;D

Bubchena używałam zaraz po urodzeniu Julci i nie byłam zadowolona, w szczególności z płynu do kąpieli i oliwki. Uczulały małą. Za to krem do pupci jest ok, używamy do tej pory. Teraz myję Julkę zwykłym mydełkiem bobas i jest spoxik ;D
Oliwkę też odstawiłam, smaruję jej tylko pupciaka w dzień bubchenem a na noc bepanthenem. A pieluszek to nam schodzi z 6-7 dziennie. Kupujemy zawsze jumbopacki 76 sztuk chyba, od dość dawna 4 pampersa.

Czekam aż moje młode zaśnie i wyruszam na ostatni spacer z huncwotem. Od jutra Tata przejmuje dyżury :)
Jeszcze ze 2,5 godzinki i będziemy razem :) :laugh:

e_mama pisze:
tiaaaaaaaaaaa, ja chwaliłam to wczoraj co 2 godziny miałam ostry dyżur :) ;D ;D ;D

Bubchena używałam zaraz po urodzeniu Julci i nie byłam zadowolona, w szczególności z płynu do kąpieli i oliwki. Uczulały małą. Za to krem do pupci jest ok, używamy do tej pory. Teraz myję Julkę zwykłym mydełkiem bobas i jest spoxik ;D
Oliwkę też odstawiłam, smaruję jej tylko pupciaka w dzień bubchenem a na noc bepanthenem. A pieluszek to nam schodzi z 6-7 dziennie. Kupujemy zawsze jumbopacki 76 sztuk chyba, od dość dawna 4 pampersa.

Czekam aż moje młode zaśnie i wyruszam na ostatni spacer z huncwotem. Od jutra Tata przejmuje dyżury :)
Jeszcze ze 2,5 godzinki i będziemy razem :) :laugh:
Edytko,to dzisiaj nie pośpisz zbyt wiele >:D O0 O0 :o facet w łóżeczku po takim poście............sama słodycz ;)

ja mam krem Bubchena do buzi i jestem zadowolona
smaruje Mili zawsze jak wychodzimy na spacer
fajnie sie rozmasowywuje

a kąpie ją w mydełku Bobas a do włosow mam szampon ze Schlekera i jest extra a mało kosztuje
wogole kocham ten sklep Schleker
mleko Nan kosztuje 8,99.Pampersy  37zł,chusteczki z ok 7zł Bambino-uwielbiam je, no i wogole wszystko jest tanie
a szczegolnie jedzonko dla dzieci

a co do kosmetyków dziecięcych ile ich,tyle opini

każda dzidzia inna i inaczej reaguje.........ja z synem nie mogłam urzywać penatena(oprócz kremu do pupy)
to z Otką nawet nie próbowałam z tej firmy nic innego,tylko to co sprawdzone

my jeszcze urzywamy Nivea krem do twarzy i mleczko
ja bynajmiej biorę to co pasuje Otce i nie patrzę na firmę

o mamusie usypiają dzieciaczki...........bo puchy

my też idziemy wypucować szrabka............będziemy później

Hanti Gaba dostaje moltrin lub teylenol i ciagle ja boli :-[

co do kosmetykow dla maluchow to my uzywamy Aveno baby na bazie pszenicy lub soji i tez jest ok do pupy wazelina lub sudokrem a na dwor nivea na kazda pogode (przylecial z Polski i jest super :) )

aa nie mowilam Wam moja gaba wzrostem i waga przeszla sama siebie ::) nie miesci sie w wykresie wazy 9500 a mizezy 29 inchy qrde nie wiem ile to w cm :-[ (ciemna masa)

tak czy siak o glowae nizsza od TYmcia :o

mam nadzieje ze go nie przerosnie bo skonczy sie tak jak prorokuje dziadek Tymcio w szkole bedzie wolal gabi na pomoc ;)

Czesc Babulki :) Mój Maciek dzisiaj straszna maruda. Zaczęło się w nocy. Wstawałam 4 razy, równo co dwie godziny, no i cały dzień jakiś taki płaczliwy jest. Przez cały dzień spał może w sumie 1 godzinę. Dopiero teraz po kąpieli usnął bez problemu.A tak się cieszyłam, że po tej kaszce przesypia większą część nocy :)

A mi się szykuje fajny wieczór, bo mężulek zapowiedział, że zrobi zapiekanki :D :D Poszedł na zakupy, a ja zaraz idę się kąpać i do wyrka :) UWIELBIAM PIĄTEK WIECZOREM !!!!!!!!!!!

reklama
Maniulka - :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dla ciebie i dzieciaczków

Do góry