reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
tiaaaaaaaaaaa, ja chwaliłam to wczoraj co 2 godziny miałam ostry dyżur ;D ;D ;D
Bubchena używałam zaraz po urodzeniu Julci i nie byłam zadowolona, w szczególności z płynu do kąpieli i oliwki. Uczulały małą. Za to krem do pupci jest ok, używamy do tej pory. Teraz myję Julkę zwykłym mydełkiem bobas i jest spoxik ;D
Oliwkę też odstawiłam, smaruję jej tylko pupciaka w dzień bubchenem a na noc bepanthenem. A pieluszek to nam schodzi z 6-7 dziennie. Kupujemy zawsze jumbopacki 76 sztuk chyba, od dość dawna 4 pampersa.
Czekam aż moje młode zaśnie i wyruszam na ostatni spacer z huncwotem. Od jutra Tata przejmuje dyżury
Jeszcze ze 2,5 godzinki i będziemy razem :laugh:
Bubchena używałam zaraz po urodzeniu Julci i nie byłam zadowolona, w szczególności z płynu do kąpieli i oliwki. Uczulały małą. Za to krem do pupci jest ok, używamy do tej pory. Teraz myję Julkę zwykłym mydełkiem bobas i jest spoxik ;D
Oliwkę też odstawiłam, smaruję jej tylko pupciaka w dzień bubchenem a na noc bepanthenem. A pieluszek to nam schodzi z 6-7 dziennie. Kupujemy zawsze jumbopacki 76 sztuk chyba, od dość dawna 4 pampersa.
Czekam aż moje młode zaśnie i wyruszam na ostatni spacer z huncwotem. Od jutra Tata przejmuje dyżury
hanti
Lipcowe Mamy '05
Edytko,to dzisiaj nie pośpisz zbyt wiele > O0 O0 facet w łóżeczku po takim poście............sama słodycze_mama pisze:tiaaaaaaaaaaa, ja chwaliłam to wczoraj co 2 godziny miałam ostry dyżur ;D ;D ;D
Lilka
Fanka BB :)
ja mam krem Bubchena do buzi i jestem zadowolona
smaruje Mili zawsze jak wychodzimy na spacer
fajnie sie rozmasowywuje
a kąpie ją w mydełku Bobas a do włosow mam szampon ze Schlekera i jest extra a mało kosztuje
wogole kocham ten sklep Schleker
mleko Nan kosztuje 8,99.Pampersy 37zł,chusteczki z ok 7zł Bambino-uwielbiam je, no i wogole wszystko jest tanie
a szczegolnie jedzonko dla dzieci
smaruje Mili zawsze jak wychodzimy na spacer
fajnie sie rozmasowywuje
a kąpie ją w mydełku Bobas a do włosow mam szampon ze Schlekera i jest extra a mało kosztuje
wogole kocham ten sklep Schleker
mleko Nan kosztuje 8,99.Pampersy 37zł,chusteczki z ok 7zł Bambino-uwielbiam je, no i wogole wszystko jest tanie
a szczegolnie jedzonko dla dzieci
hanti
Lipcowe Mamy '05
a co do kosmetyków dziecięcych ile ich,tyle opini
każda dzidzia inna i inaczej reaguje.........ja z synem nie mogłam urzywać penatena(oprócz kremu do pupy)
to z Otką nawet nie próbowałam z tej firmy nic innego,tylko to co sprawdzone
my jeszcze urzywamy Nivea krem do twarzy i mleczko
ja bynajmiej biorę to co pasuje Otce i nie patrzę na firmę
każda dzidzia inna i inaczej reaguje.........ja z synem nie mogłam urzywać penatena(oprócz kremu do pupy)
to z Otką nawet nie próbowałam z tej firmy nic innego,tylko to co sprawdzone
my jeszcze urzywamy Nivea krem do twarzy i mleczko
ja bynajmiej biorę to co pasuje Otce i nie patrzę na firmę
mania
Fanka BB :)
Hanti Gaba dostaje moltrin lub teylenol i ciagle ja boli :-[
co do kosmetykow dla maluchow to my uzywamy Aveno baby na bazie pszenicy lub soji i tez jest ok do pupy wazelina lub sudokrem a na dwor nivea na kazda pogode (przylecial z Polski i jest super )
aa nie mowilam Wam moja gaba wzrostem i waga przeszla sama siebie : nie miesci sie w wykresie wazy 9500 a mizezy 29 inchy qrde nie wiem ile to w cm :-[ (ciemna masa)
tak czy siak o glowae nizsza od TYmcia
mam nadzieje ze go nie przerosnie bo skonczy sie tak jak prorokuje dziadek Tymcio w szkole bedzie wolal gabi na pomoc
co do kosmetykow dla maluchow to my uzywamy Aveno baby na bazie pszenicy lub soji i tez jest ok do pupy wazelina lub sudokrem a na dwor nivea na kazda pogode (przylecial z Polski i jest super )
aa nie mowilam Wam moja gaba wzrostem i waga przeszla sama siebie : nie miesci sie w wykresie wazy 9500 a mizezy 29 inchy qrde nie wiem ile to w cm :-[ (ciemna masa)
tak czy siak o glowae nizsza od TYmcia
mam nadzieje ze go nie przerosnie bo skonczy sie tak jak prorokuje dziadek Tymcio w szkole bedzie wolal gabi na pomoc
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Czesc Babulki Mój Maciek dzisiaj straszna maruda. Zaczęło się w nocy. Wstawałam 4 razy, równo co dwie godziny, no i cały dzień jakiś taki płaczliwy jest. Przez cały dzień spał może w sumie 1 godzinę. Dopiero teraz po kąpieli usnął bez problemu.A tak się cieszyłam, że po tej kaszce przesypia większą część nocy
A mi się szykuje fajny wieczór, bo mężulek zapowiedział, że zrobi zapiekanki Poszedł na zakupy, a ja zaraz idę się kąpać i do wyrka UWIELBIAM PIĄTEK WIECZOREM !!!!!!!!!!!
A mi się szykuje fajny wieczór, bo mężulek zapowiedział, że zrobi zapiekanki Poszedł na zakupy, a ja zaraz idę się kąpać i do wyrka UWIELBIAM PIĄTEK WIECZOREM !!!!!!!!!!!
reklama
Maniulka - :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dla ciebie i dzieciaczków
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dla ciebie i dzieciaczków