reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a ja dziewczynki szaleje w kuchni, juz zrobilam Murzynka na łikend ( podlapalam to swolko od kate) , jeszcze robie kurczaczka z warzywami i z kuskusem mmmmm :)

co do pieluszek to u nas tak 5 dziennie, a w nocy roznie, czasem jedna a czasem 3, zalezy co sie Kubie wlasnie zachce!!!!!!

co do przesadow......cos w tym musi byc, ale mam nadzieje, ze szczesliwego, dzis na dodatek czarny kot mi przebiegl droge!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
musi byc szczescie, nie ma innej opcji!!!

hanti jak bede miala chwilke wplnego zapraszam na pogaduszki!!!!!

reklama
właśnie małej dałam soczek BoboVity winogronowy z melisą i rumiankiem może się trochę uspokoi i nie będzie plakać,

bo te nasze maluszki tez od pogody mają chumorki,a i mojego syna glowa boli,wiec to chyba ciśnienie u nas! :p

Joaska pisze:
a ja dziewczynki szaleje w kuchni, juz zrobilam Murzynka na łikend ( podlapalam to swolko od kate) , jeszcze robie kurczaczka z warzywami i z kuskusem mmmmm

co do przesadow......cos w tym musi byc, ale mam nadzieje, ze szczesliwego, dzis na dodatek czarny kot mi przebiegl droge!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
musi byc szczescie, nie ma innej opcji!!!

hanti jak bede miala chwilke wplnego zapraszam na pogaduszki!!!!!
Joasiu chętnie skorzystam,ale pyszności robisz....mniammmmmmmmmmmm

wreszcie uśpiło się moje szczęście...........ale ulga...ciekawe na jak dlugo????

i co zostałam sama????

wszystkie już weekend mają i nie będą tu siedzieć????

hanti ja jestem bo mój krzys tez padł przed chwilą myślałam ze juz do wieczora spał nie bedzie bo w południe zasnął na 2h (nie wiem co ta kobieta z nim zrobiła) ale był zmęczony i ciekawe ile teraz pociągnie

u nas tez była premiera chrupka , zjedzone było pó naprawdeł duuuuzego, może to tak moje dziecie zmęczyło że teraz śpi ::) 8)
ale powiem wam że niezłe było zdziwko jak sobie do buzi chrupke włożył, heheh no i mlaskał, ciamkał, a jak mu sie kawałek udało odmamlać to był przeszczęśliwy, ale właśnie tak w połowie sie juz zezłościł i musiałam mu w końcu cyca dac i usnął ???

cieszę się,że nie jestem tu sama

właśnie dostałam paczkę i mam dla Otki krem do pupy i płyn do kąpieli,a jak mnie zdziwił jego MEGA ROZMIAR nie wiedziałam,że litr to ,aż tyle
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=80526761
miałyscie taki,bo nie wiem ile go lać do kąpieli............nie wiem dlaczego w Polsce nie ma takich rozmiarów plynów z tej firmy :p

a ja wmiotlam obiadek.......ale bylo pyszne!!!

a teraz troche odsapne, bo Kuba wlasnie szaleje z tata............a zaraz kaweczka i murzynek, oczywiscie maly kawaleczke, bo trzeba dbac o linie!!!!!

Joaska pisze:

a teraz troche odsapne, bo Kuba wlasnie szaleje z tata............a zaraz kaweczka i murzynek, oczywiscie maly kawaleczke, bo trzeba dbac o linie!!!!!
MI SYNEK KUPIŁ PYSZNE CIASTECZKA,ALE TYLKO DO HERBATKI,bo kawka już dziś była ::)

reklama
hanti pisze:
Joaska pisze:

MI SYNEK KUPIŁ PYSZNE CIASTECZKA,ALE TYLKO DO HERBATKI,bo kawka już dziś była ::)

u mnie bezkofeinowa wiec jakos za bardzo sie nie musze ograniczac, ale wiecej jak dwie na dzien nie wypijam!!!

Do góry