reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Co do odchudzania to wczoraj w telewizji ogladalam, ze najszybciej chudnie sie jak sie zyje na bialku i wodzie, moze ktos ogladal na MTV - dieta gwiazd. Jak oni w szybki sposob zrzucaja zbedne kilogramy, bo akorat tak maja wygladac do danej roli a potem szybko tyja bo maja inna role i tak w kolko.

reklama
tusia26 pisze:
elfiko pisze:
chciałam sie pochwalić bo wczoraj jakoś zapomniałam, że Weronika dostała wczoraj pierwszego chrupka kukurydzianego!
smakował jej tak bardzo,że musuałam jej dać drugi a mówie tutaj o tych długich paluchach chrupkowych!
I wiecie co? znalazłam sposób na marude- chrupki! zajada ąz uszy sie jej trzęsa i cisza w domku błoga!! Polecam!

Ja mam tpo samo z chlebkiem, bo niestety narazie nie moge dostac kolo siebie chrupek, same takie lmale są. Ale racja, na marude calkiem dobry sposob.

szkoda ze nie ogladałam
lubie takie programy

znowu sama do siebie pisze
ech gdzie te czasy.......
laski sie wykruszają......

mam pytanie,z czystej ciekawosci
my uzywamy pieluszek Pampers 3-jki i jest ich 64 szt.
i nam dwie paczki straczja na miesiac
a jak jest u was

Mili na dobe niszczy po 4 pieluchy
zdarza sie nawet po 3 jak pojde do szkoly a tatus zapomni przeprac......co czesto sie zdarza ::)

Lilka pisze:
tusia26 pisze:
elfiko pisze:
chciałam sie pochwalić bo wczoraj jakoś zapomniałam, że Weronika dostała wczoraj pierwszego chrupka kukurydzianego!
smakował jej tak bardzo,że musuałam jej dać drugi a mówie tutaj o tych długich paluchach chrupkowych!
I wiecie co? znalazłam sposób na marude- chrupki! zajada ąz uszy sie jej trzęsa i cisza w domku błoga!! Polecam!

Ja mam tpo samo z chlebkiem, bo niestety narazie nie moge dostac kolo siebie chrupek, same takie lmale są. Ale racja, na marude calkiem dobry sposob.

szkoda ze nie ogladałam
lubie takie programy

czytalam tego posta ze 4 razy, zeby skumac o co chodzi ;D - dzieki za wyjasnienie - bo bym juz myslala ze jakas nie kumata jestem dzis ;D

przyznac sie ktora kobietka jest przesadna - dzis 13 i to piatek.

Ja to niby przesadna nie jestem, ale zawsze jednak odnotuje, ze mamy 13 i chyba jak sie cos wydarza nie po mojej mysli to zwalam to na ta date ;D

Jas tez dzis taki marudny pewnie przez to ze 13 ;)

ja przesądna nie jestem
a 13 piątek poprostu lubie tak dla odmiany ;D

ale w Lo na poczatku miałam 13 nr i był dla mnie szczesliwy
a w nastepnym roku dostałam nr 7 w dzienniku ....i totalna klapa

tagze nie lubie 7-ego ;D

reklama
ania.g pisze:
My kupujemy 72 szt i tak 2,5 paczki zuzywamy. Raczej 5 przewijan w ciagu dnia, 6 - jak sie cis extra czesciej trafi ;) ;D
u nas tez tal idzie 5-6, czasem wiecej bo moje dzidzi lubi robic kupki w świeżo założoną pieluszke  ;D ::)  (na noc jedna bo nie zmieniam do rana) a tak wogóle to czytałam że dziecko nie powinno "chodzic" w jednej pieluszce dłużej niz max 3-4 godz nawet jezeli nie jest "pełna" bo to grozi pieluszkowym zapaleniem skóry i infekcjami dróg moczowych

a ja nawet nie zjarzyłam że dzisiaj 13 piątek  :o ??? O0 i teraz mi uświadomiłyście i nie wiem co myśleć  ::)

mój mąż po przeczytaniu posta elfiko o chrupkach jutro zamierza bezwględnie wprowadzic je do diety naszego dziecka  ;D  ;)

Niuńka gratuluje i zazdroszcze bo ja też ciągle walcze z kilogramami ale jakoś mało efektywnie, troche mnie usprawiedliwia karmienie bo diety jakieś konkretne odpadają, ale może skorzystam z tej twojej jak przestane karmic  ;D

Do góry