reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witam z kawką bez mleka :(:( bleah.... (czego się nie robi dla dziecka :):):))

Maciusiu udanego skoku do drugiego półrocza !!!! :-* :-* :-*

Młoda jak wykumała przekręcanie na brzuch to nawet podczas karmienia robi mi nury na brzuch hahahha, aż się dziś biduli ulało :)

U nas pięknie za oknem i tym sposobem zaraz wybywamy się dotlenić.
Piken już mi jęczy od 11, ale ja jakoś dziś chodzę do tyłu jak rak. Aż się dziwię, że się jakoś ubrałam ? ::) 8)

Julka wszystko chwyta prawą ręką, przekręca się na prawy bok i główkę od początku chętniej układała na prawą stronę. Jak się z nią bawię to podaję jej zabawki do lewusa, żeby ją rozruszać.

elfiko my w karty nie gramy bo od początku jasno ustaliliśmy, że ja zajmuję się karmieniem i pielęgnacją psa a spacery to męska rzecz :) No ale oczywiście jak ja wychodzę to biorę zawsze psieja ze sobą , bo mi go żal, żeby zostawał w domu. A ten tydzień to zupełnie odlotowy mamy. Kurcze, najgorsze to to nocne chodzenie jak na dworze minus nie wiem ile a ten łoś nie chce zrobić nic grubszego :) :laugh: :laugh:

Dobra, idę ubierać młodą i idziemy :)

reklama
ja tez sie dołączam do życzonek dla Maciusia wszystkiego naj naj i dalszych postępów w uciekaniu przed mamusią
;D ;D ;D
Weronika skończyła 6 miesięcy juz prawie trydzień temu a ja tak czekałam na ta przełomowa date ::)

właśnie dzwoniła mąż z niemiła wiadomścią- musiał zrobić badania do pracy które kosztowały bagatela 380zł , w zeszłym roku płacił 290zł i wszystko zwracał zakład pracy a w tym roku jest drożej i co? du...pa nie zwracaja kosztów !! :-[ :mad: :mad: :mad:

Elfiko przerąbane!! u nas taki koszt badan oznaczałby ze musielibysmy sie oduczyc jesc....nienawidze takich wydatkow!!

wogole to ja nie wiem za co my bedziemy zyc??!!
przyszedl rachunek za gaz.... 760zł!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o z terminem płatnosci jeden jest na 180zł i trzeba go zapłacic do 21-ego
a drugi go 21-ego lutego.....

a dopiero wczoraj dawalismy na gaz mamie 180zł.....chyba oszaleli z ta podwyzka q..wa!!! gaz juz czwarty raz w ciagu roku podrozał

staramy sie założyc kominek w domu.....Karol mowi ze jak na nasza mała powierzchnie to dosyc ogrzeje.....oby
bankrut na tym gazie!!!

nienawidze zimy

czemu nie mieszkamy w ciepłym klimacie??
taki biedny kraj jak my powinnien leżeć gdzies gdzie jest ciepło
wtedy by sie chodziło tylko w letnich ciuchach
a tak to jeszcze spore wydatki na np.zimowe ubrania,jesienne.....itd

mam dzis nastroj do narzekania ::)

Gazela ja mam kolezanke co zarabia na .....nianie
ale ona uwaza ze choc nie ma w sumie swojej pensji,to chodzi do pracy dlatego ze ma juz liczone do emerytury,składki itd.

mam prośbe a zarazem pytanko

czy któras z was uzywa Pampersow i nie zbiera kodow??
jesli tak to pokryje koszty przesyłki!! ale zalezy mi na kodach bo chce taka zabawke dla Mili a nie zdąże uzbierac tylu kodow do konca marca

mam narazie 50pkt. a potrzeba 150!!

no to jak juz sobie tu gderam sama to sobie jeszcze pogderam.....ale o czym??? co ja to chciałam napisać????

matko ale sklera!!!! 8)

My po spacerze i po wizycie u niani. Tym razem trafilismy na jakąś taką "cwaniarę", ktora gadala zachrypniętym glosem i co chwi;la puszczala mi oko ;) Tylko z grzecznosci od razu nie ucieklam. Zazyczyla sobie prawie tyle, ile ja zaranbiam i bylam w szoku! Ja generalnie rozumiem, ze w W-wie ludzie duzo zarabiają, ale czy wszyscy placą opiekunkom takie ciężkie pieniądze? Bo wniosek z tego tylko taki, że to chyba ja musze zmienic prace...

reklama
a poza tym serdeznie dziękujemy za życzenia dla Maciusia :-*

Tak mu sie przyglądam od rana, czy coś wydoroślał, ale ten maly felek jest jaki byl... Nawet tak samo jak zawsze marudzi ;) ;D

Do góry