reklama
Anikaa
Fan(ka)
spoko Elfiko zorientowałam się , zę ja to do cycusiowych powinnam zajrzeć i tak też zrobiłam...elfiko pisze:hoho ale narobiłam, odesłałam Anie do butelkowych a tam bagatela 60 stron! Biedactwo się nameczy przy tym czytaniu
Lilka
Fanka BB :)
heloo
jesli chodzi o leworeczność to z tego co wiem to jezeli dziecko jest leworeczne to w jego mózgu jest lepiej rozwinięta prawa półkula no i na odwrót
tagze mysle ze nie ma z czym walczyc
Aniu jesli chodzi o jedzonko to ja Mili zaczęłam podawać jedno składnikowe obiadki jak skonczyła 3 miesiace
i potem jak miała 3 miesiace podawałam jej soczki i deserki,obiadki dla dzieci od 4-ch miesiecy
jak skonczyła 4 miesiace to zaczełam jej podawac dla 5-cio miesieczniaków
a teraz ma ponad 5 miesiecy i dostaje jedzonko dla dzieci 5-cio i 6-cio miesiecznych
w miedzy czasie zasmakowała raz beza i czekoladke ;D
ziemniaki puree,makaron,chlebek, no i to wszystko chyba : ??
jesli chodzi o leworeczność to z tego co wiem to jezeli dziecko jest leworeczne to w jego mózgu jest lepiej rozwinięta prawa półkula no i na odwrót
tagze mysle ze nie ma z czym walczyc
Aniu jesli chodzi o jedzonko to ja Mili zaczęłam podawać jedno składnikowe obiadki jak skonczyła 3 miesiace
i potem jak miała 3 miesiace podawałam jej soczki i deserki,obiadki dla dzieci od 4-ch miesiecy
jak skonczyła 4 miesiace to zaczełam jej podawac dla 5-cio miesieczniaków
a teraz ma ponad 5 miesiecy i dostaje jedzonko dla dzieci 5-cio i 6-cio miesiecznych
w miedzy czasie zasmakowała raz beza i czekoladke ;D
ziemniaki puree,makaron,chlebek, no i to wszystko chyba : ??
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiku zapomnialam na smierc, ze moj ukochany los formatowal dysk i wszystkie moje mp3 poszly sie.......
jak tylko sciagne to wysle niezwlocznie!!!!
jak tylko sciagne to wysle niezwlocznie!!!!
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Hej dziewczynki,
Ale dzis szarówka na dworzu. A moj nastroj adekwatny do pogody... Z jakiegos powodu obudziłam sie dziś z okropną migreną i tak okropnym nastrojem, że sama ze sobą nie mogę dziś wytrzymać
Teraz codziennie mam spotkania z nianiami. Jeeju, ile Ci ludzie chcą pieniędzy za pilnowanie dziecka! W ogole nie oplaca mi sie isc do pracy! Az sie tak zastanawiam, czy nie przedluzę wychowawczego. Bo oczywiscie mogew isc do pracy choćby po to, żeby sie wyrwać z domku i w koncu rozkręcic moje szare komórki. Ale z drugiej strony, gdy pomyśle o wczesnym wstawaniu, ciągłym zmęczeniu i zmartwieniach czy Maciusiowi nie dzieje sie coś zlego... Muszę to chyba jeszcze raz przemyslec.
No i zmykamy na spacerek. buziaki :-* :-* :-*
Ale dzis szarówka na dworzu. A moj nastroj adekwatny do pogody... Z jakiegos powodu obudziłam sie dziś z okropną migreną i tak okropnym nastrojem, że sama ze sobą nie mogę dziś wytrzymać
Teraz codziennie mam spotkania z nianiami. Jeeju, ile Ci ludzie chcą pieniędzy za pilnowanie dziecka! W ogole nie oplaca mi sie isc do pracy! Az sie tak zastanawiam, czy nie przedluzę wychowawczego. Bo oczywiscie mogew isc do pracy choćby po to, żeby sie wyrwać z domku i w koncu rozkręcic moje szare komórki. Ale z drugiej strony, gdy pomyśle o wczesnym wstawaniu, ciągłym zmęczeniu i zmartwieniach czy Maciusiowi nie dzieje sie coś zlego... Muszę to chyba jeszcze raz przemyslec.
No i zmykamy na spacerek. buziaki :-* :-* :-*