reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Drogie kobiety, jeżeli po zrozumieniu wielkości problemu, jeszcze nie zrezygnowałyście z zamiaru nabycia męża, to mogę Was pocieszyć - zadbany, dobrze umyty, uczesany, nakarmiony i umiejętnie wytresowany mąż, może kobiecie dać dużo przyjemnych chwil, lecz nie świadczy to o umiejętnościach danego gatunku fauny, lecz o wyjątkowych umiejętnościach kobiet w sferze udomowiania i tresowania dzikich zwierząt.

heheheh ;D ;D ;D ;D

A swoją drogą - staram mu się wszystko dawać do prawej, ale lewa i tak wygrywa
elfiko pisze:
Drogie kobiety, jeżeli po zrozumieniu wielkości problemu, jeszcze nie zrezygnowałyście z zamiaru nabycia męża, to mogę Was pocieszyć - zadbany, dobrze umyty, uczesany, nakarmiony i umiejętnie wytresowany mąż, może kobiecie dać dużo przyjemnych chwil, lecz nie świadczy to o umiejętnościach danego gatunku fauny, lecz o wyjątkowych umiejętnościach kobiet w sferze udomowiania i tresowania dzikich zwierząt.

heheheh ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Teraz ja wam zadam pytanie - uprzedzając ze jestem żywieniowym laikiem. My dopiero od 1,5 tygodnia jemy zupki i to, dlatego, że już nam lekarka kazała a widzę ze wy podajecie i chrupki i kleiki... Czy Wam tez kazali lekarze, jeśli nie skąd wiecie jak żywić?..Podpowiedzcie coś, bo ze mnie w tej kwestii du.. wołowa

Aniu serdecznie zapraszam na wątek mamy butelkowe tam od pierwszej do ostatniej strony krok po kroku opsywałysmy co wprowadzałysmy i dlaczego , jak masz jakies konkretne pyutania to pytaj.

ja tylko dodam że większośc rzeczy wprowadzałam sama bez konsultacji z lekarzem, starałam sie pomalutku, żeby alergii nie wywołac i wszystko sie narazie udaje.
z lekarka konsultowałam się tylko na początku bo weronice zaczęlam podawac inne poza mlekiem jedzonko juz jak miala 3,3 miesiąca bo słabo przybierala na wadze.

Aniu, ja małemu zaczęłam podawać nowości w dniu gdy skończył 3 miesiąc - niestety zaczął wymiotować i lekarz kazał poczekać jeszcze miesiąc. No i od 4 miesiaca zaczełam od marchewki, jabłuszka i tak stopniowo coś nowego, jeżeli dziecku nic nie jest to czemu mam tego nie dawać.

reklama
Do góry