reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Drogie kobiety, jeżeli po zrozumieniu wielkości problemu, jeszcze nie zrezygnowałyście z zamiaru nabycia męża, to mogę Was pocieszyć - zadbany, dobrze umyty, uczesany, nakarmiony i umiejętnie wytresowany mąż, może kobiecie dać dużo przyjemnych chwil, lecz nie świadczy to o umiejętnościach danego gatunku fauny, lecz o wyjątkowych umiejętnościach kobiet w sferze udomowiania i tresowania dzikich zwierząt.
heheheh ;D ;D ;D ;D
heheheh ;D ;D ;D ;D
A swoją drogą - staram mu się wszystko dawać do prawej, ale lewa i tak wygrywa
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
elfiko pisze:Drogie kobiety, jeżeli po zrozumieniu wielkości problemu, jeszcze nie zrezygnowałyście z zamiaru nabycia męża, to mogę Was pocieszyć - zadbany, dobrze umyty, uczesany, nakarmiony i umiejętnie wytresowany mąż, może kobiecie dać dużo przyjemnych chwil, lecz nie świadczy to o umiejętnościach danego gatunku fauny, lecz o wyjątkowych umiejętnościach kobiet w sferze udomowiania i tresowania dzikich zwierząt.
heheheh ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Anikaa
Fan(ka)
Teraz ja wam zadam pytanie - uprzedzając ze jestem żywieniowym laikiem. My dopiero od 1,5 tygodnia jemy zupki i to, dlatego, że już nam lekarka kazała a widzę ze wy podajecie i chrupki i kleiki... Czy Wam tez kazali lekarze, jeśli nie skąd wiecie jak żywić?..Podpowiedzcie coś, bo ze mnie w tej kwestii du.. wołowa
elfiko
lipcowe mamy ´05
ja tylko dodam że większośc rzeczy wprowadzałam sama bez konsultacji z lekarzem, starałam sie pomalutku, żeby alergii nie wywołac i wszystko sie narazie udaje.
z lekarka konsultowałam się tylko na początku bo weronice zaczęlam podawac inne poza mlekiem jedzonko juz jak miala 3,3 miesiąca bo słabo przybierala na wadze.
z lekarka konsultowałam się tylko na początku bo weronice zaczęlam podawac inne poza mlekiem jedzonko juz jak miala 3,3 miesiąca bo słabo przybierala na wadze.
Aniu, ja małemu zaczęłam podawać nowości w dniu gdy skończył 3 miesiąc - niestety zaczął wymiotować i lekarz kazał poczekać jeszcze miesiąc. No i od 4 miesiaca zaczełam od marchewki, jabłuszka i tak stopniowo coś nowego, jeżeli dziecku nic nie jest to czemu mam tego nie dawać.
reklama