reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Ja tez sie cos nie wyspałam, wszystko przez ten nocny seans filmowy ::)
Majciocha teraz spi raz dziennie - zasypia tak o 14 i budzi sie po 17 to sie kimne i ja.
E-mamo a zdjęcie w suwaczku rzeczywiscie bombowe.
Majciocha ciagle ma ta kropkę zębną i nic więcej. Już miesiąc ta kropka taka sama chyba. A maruda okropna ::)

reklama
Dzieciaczki w galerii cudne i Adas z siostrzyczka i Weronisia z mama chrzestna i Kubus z pieknymi fryzkami i Nina z chlopakiem Kubusiem i Macius raczkujacy normlanie jak widze ::) i Krzys ze swoim straszym braciszkiem. Super jst patrzec jak te nasze dzieci rosna :)

Alus wstal, a ja jeszcze przed sniadaniem ;) ale co maz w domu ;D

tusia26 pisze:
Ja tez sie cos nie wyspałam, wszystko przez ten nocny seans filmowy  ::)
Majciocha teraz spi raz dziennie - zasypia tak o 14 i budzi sie po 17 to sie kimne i ja.
E-mamo a zdjęcie w suwaczku rzeczywiscie bombowe.
Majciocha ciagle ma ta kropkę zębną i nic więcej. Już miesiąc ta kropka taka sama chyba. A maruda okropna  ::)
ja też dziś strasznie nerwowo spałam,aż prześcieradło(na gumce!!!)ściągnęłam..............a i moja Otka,tak jak Majeczka sypia,tylko ja już się nie kimnę............reszta rodziny mi nie pozwoli........będą buuuczeććć

Tusiu zajrzałam do Twoich aukcji i strasznie mi się podobają te portki bawelniane razy 2,tylko dlaczego one takie małe,jak byś miała takie na 74 chętnie bym kupiła...........inne rzeczy też super,ale nam brakuje właśnie takich portek

Znaczy się podobały,bo aukcja już się skończyła

a i fajowskie masz bluzeczki,tylko na cycory mojej Otki potrzebuję już 74,taki urok dzieciaczków w jednym wieku i rozmiarach

ale,gdyby nie właśnie wiek naszych dzieci,nie znałabym Was............ ::) ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kawa gotowa i czeka na wypicie... niestey Kuba sie obudził i domaga sie mojej obecnosci :(
Tusiu mam 'Cie juz w ulubionych sprzedajacych, na teraz mam juz ciuchy ale wieksze obiecuje kupowac. Za to Was wszystki zachecam do zapoznania sie z ofrta Sylwii, moze nie ma tanich rzeczy ale autentyczie sa bardzo dobrej jakosci .

witam

błagam o pomoc!!!!!!!!!!
podajcie mi nazwe jakiejś skutecznej maści na ząbki bo my chyba oszalejemy!!!

Mili jest głodna ale nie chce jeść!! mleko nie,kaszka nie,danonek nie,zupka nie,danie nie,deserek nie....wszystko co dla dzieci nie!!

a zeby cokolwiek zjdła to je,ale to co dla nas!! swojego nie chce
i tak moje dziecko jadło juz ogórkową,pomidorową,naleśniki,frytki,chlebek..... ::) swzkoda gadać
ale dajemy jej bo inaczej nic by nie jadła!!
wiec ratujemy sie i ją

ech załamana jestem
a moze ona ma dosc jedzenia dla dzieci,tych zupek,deserkow
krzywi sie strasznie jak ma zjesc
a jak zwykłego banana moja siostra jej ugniotła to zjadła wszystko i jak sie domagała!!
nie jaram już tego...... ::)

ja do Oferty Sylwi zajrzę na wiosnę,kiedy trzeba będzie Otce parę wyjściowych ciuchów kupić

na razie to właśnie zaczyna mi brakować bluzek,no i do domku przydałyby mi się bawełniane gaciorki
mam dwie pary ale to za mało...................zważywszy,że czasem muszę ją przebierać ze dwa razy na dzień,
jak się coś grubszego wymsknie  z pieluchy,o kolorze deserku ;) :laugh:

czesc babule
ale produkujecie ufff
specjalnie dla e_mamy na poprawe humorku:
opis z dnia jednego życia mojego:
pobudzamy sie o 7 rano i od razu wrzask na cały dom i tak wrzeszczy to moje dziecie aż mleko dostanie i wtedy jak pije to 15 minut jest cicho, potem znowu zaczyna od marudzenia żeby przejśc do ryku i tak do 9.30 kiedy po wielkich bojach bo codziennie ze mną walczy - zasypia na około 50 minut
potem pobudka , deserek, kiedyś był spacerek ale odkąd mieszkam na lodowcu ( dzisiaj -13 stopni) to z domu ne wychodze
no wiec po deserku jest ryk do 12 kiedy to obiadek je, potem troche marudzenia i o 13.00 drzemka, czasem jak mam szczęście to pośpi godzine i znowu ryk, marudzenie, wrzask, ryk aż do mleczka o 15.30 i potem marudzenie do 16.30-17.00 i drzemka godzinna i od około 18 do 19.30 ryk na całego taki najgorszy w ciągu całego dnia. potem kąpanie, mleko, zasypia i pierwsza pobudka o 21.30 potem tak co godzina a od 1 w nocy co 20 minut( dzisiaj wstawałam 16 razy)
pije mleko modyfikowane na noc z kaszką taka gęsta że łyżeczka w niej stoi i wytrzymuje bez mleka tak góra do 2 w nocy i tak ryczy az nie wytrzymuje i dam jej mleko a mimo to nie śpi dłużej niż 1,5 godziny
jesłi to sa żeby to chyba nam wychodzą jakieś kły bo jeszcze ich nie widać wcale a ten cyrk trwa juz prawie trzy tygodnie

Lilka pisze:
witam

błagam o pomoc!!!!!!!!!!
podajcie mi nazwe jakiejś skutecznej maści na ząbki bo my chyba oszalejemy!!!

Mili jest głodna ale nie chce jeść!! mleko nie,kaszka nie,danonek nie,zupka nie,danie nie,deserek nie....wszystko co dla dzieci nie!!

a zeby cokolwiek zjdła to je,ale to co dla nas!! swojego nie chce
i tak moje dziecko jadło juz ogórkową,pomidorową,naleśniki,frytki,chlebek..... ::) swzkoda gadać
ale dajemy jej bo inaczej nic by nie jadła!!
wiec ratujemy sie i ją

ech załamana jestem
a moze ona ma dosc jedzenia dla dzieci,tych zupek,deserkow
krzywi sie strasznie jak ma zjesc
a jak zwykłego banana moja siostra jej ugniotła to zjadła wszystko i jak sie domagała!!
nie jaram już tego...... ::)

no Liluś masz odwagę,ale skoro małej nic nie jest(ale frytek to może jej nie dawaj!!!jakoś mi to nie pasuje do takiego malucha-ziemniak zdrowszy,jak ugotowany)to dawaj.............i dziwisz się,że ona nie chce swojego jedzonka o smaku bleeee

reklama
tak więc kto ma jakieś złe humorki to zapraszam do mnie , wszystkie złe nastroje pryskaja jak tylko moje dziecko sie rozedrze!

Lilka możliwe że jak Milenka zasmakowała "naszego" jedzenia to już dziecięce jej nie smakuje

Klaudia a próbowałaś maści bephanten? ona jest rewelacyjna, jak mnie w szpitalu weronika gryzła to za trzy godzinki się rana wygoiła po tej maści , a poleciła mi koleżanka której synek ząbkował i też ja tak gryzł jak Ciebie Maciejka.
A laktatorem bardziej boli jak pierś jest poraniona i nie jest zalecane stosowanie laktatorów na taka chorą piers bo to jeszcze spowalnia gojenie rany.

Do góry