reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witam z rańca!

U nas też wybranie się gdzieś z Otką,to mały domowy koszmar!
Strasznie nie lubi,gdy ją się ubiera i wyraża to wydzieraniem się na całego,
a do tego zebranie do kupy jeszcze dwóch facetów i mnie .......................lepiej nie mówić

jestem wtedy zła i mokra,więc tak jak Iwon zapraszam rodzinkę do siebie

achh....gdyby było lato o ile byłoby prościej ;)

Zajrzę do Was później idę leniuchować,bo dziś sama jestem dopołudnia............hhhaaarraaa nareszcie!!!!

za to w przyszłym tygodniu dzieciaki mają,już ferie to Damian będzie ze mną i mój chrześniak .........będzie trochę głośniej

czesc lipcoweczki.........

wlasnie wstalam i zmykam spowrotem do lozeczka, niewyspalam sie w nocy, bo nie moglam zasnac i przekrecalam sie z boku na bok.......

pewnie bede pozniej!!

Iwon pisze:
Edytko nowe zdjęcie Juleczki w suwaczku jest the best!  :) :) :)

hehhe Iwonko dzięks (kate :p ;D) w imieniu Julii :):)

witajcie z rana:)
proszę dziś dużo pisać, macie bojowe zadanie przegonić smuteczki lipcowej mateczki :):) to znaczy jak będę miała co czytać to szybciej mi minie ten tydzień co się właśnie zaczął :)

Jak tam Asia jesteś?? A może jest też elfiko? co z kawką babeczki???

Cześć z rana ...e_mamo moze kawa z forumowym nowicjuszem?? Jak się ma równolatka :) Kubusia...mój brzdąc właśnie śpi i duma mnie rozpiera bo udało mu sie pierwszy raz samodzielnie zasnąć...a zawsze do tej pory musiałam na nim wisieć mówić ciiii i dłaskać po oczach, jak to nie dawało rezultatu wkraczała przyjaciółka suszara :p

Witajcie babeczki z ranka pieknego, zimowego, slonecznego, polskiego 8)
Jest mi teskno za wami okrutnie i codziennie mysle, ale czasu wciaz brak. Dolecielismy szcezsliwie, na weselichu wybawilismy sie jak trzeba i Slawek juz jutro wraca :( Mamy maraton, bo mnowstwo spraw do zalatwienia, ale od srody pewnie juz wszystko sie wyciszy i bede zagladac codziennie jak Alek pozwoli. Raz zaczelam czytac i przeczytalam moze z 8 stron, ale juz nic nie odpisalam, bo ktos mnie zawolal i tylek zbity. No i nie wiem co u was procz tej ostatniej strony. E_mamo Juleczka swietna w tym suwaczku, a Ani, a raczej Jasiowi gratuluje zabeczkow.

Nasz Alek swietnie sie zaklimatyzowal u dziadkow jednych i drugich. Dzis po raz pierwszy przezspal w nocy bez przebudzenia od zasniecia do 3-ciej, a potem juz jadl o 6:30. U nas to sie pierwszy raz zdazylo, zeby po wieczornym odlozeniu do lozeczka nie przebudzil sie z placzem choc na pol minuty do przytulenia ;)

Ja te nie cierpie sie wybierac z domu, jeszcze te mrozy tutaj sa okropne!!!!! :o Ale nei ma to jak w kraju :laugh:

reklama
AniaSzwarc pisze:
Cześć z rana ...e_mamo moze kawa z forumowym nowicjuszem?? Jak się ma równolatka :) Kubusia...mój brzdąc właśnie śpi i duma mnie rozpiera bo udało mu sie pierwszy raz samodzielnie zasnąć...a zawsze do tej pory musiałam na nim wisieć mówić ciiii i dłaskać po oczach, jak to nie dawało rezultatu wkraczała przyjaciółka suszara :p

jaaaasne:) to co? masz już gotową? to ja idę zaparzyć:)
Julka jest zajęta na macie :) ciekawe jak długo dzisiaj:)

Do góry