reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witam z rańca!

U nas też wybranie się gdzieś z Otką,to mały domowy koszmar!
Strasznie nie lubi,gdy ją się ubiera i wyraża to wydzieraniem się na całego,
a do tego zebranie do kupy jeszcze dwóch facetów i mnie .......................lepiej nie mówić

jestem wtedy zła i mokra,więc tak jak Iwon zapraszam rodzinkę do siebie

achh....gdyby było lato o ile byłoby prościej ;)

Zajrzę do Was później idę leniuchować,bo dziś sama jestem dopołudnia............hhhaaarraaa nareszcie!!!!

za to w przyszłym tygodniu dzieciaki mają,już ferie to Damian będzie ze mną i mój chrześniak .........będzie trochę głośniej

czesc lipcoweczki.........

wlasnie wstalam i zmykam spowrotem do lozeczka, niewyspalam sie w nocy, bo nie moglam zasnac i przekrecalam sie z boku na bok.......

pewnie bede pozniej!!

Iwon pisze:
Edytko nowe zdjęcie Juleczki w suwaczku jest the best!  :) :) :)

hehhe Iwonko dzięks (kate :p ;D) w imieniu Julii :):)

witajcie z rana:)
proszę dziś dużo pisać, macie bojowe zadanie przegonić smuteczki lipcowej mateczki :):) to znaczy jak będę miała co czytać to szybciej mi minie ten tydzień co się właśnie zaczął :)

Jak tam Asia jesteś?? A może jest też elfiko? co z kawką babeczki???

Cześć z rana ...e_mamo moze kawa z forumowym nowicjuszem?? Jak się ma równolatka :) Kubusia...mój brzdąc właśnie śpi i duma mnie rozpiera bo udało mu sie pierwszy raz samodzielnie zasnąć...a zawsze do tej pory musiałam na nim wisieć mówić ciiii i dłaskać po oczach, jak to nie dawało rezultatu wkraczała przyjaciółka suszara :p

Witajcie babeczki z ranka pieknego, zimowego, slonecznego, polskiego 8)
Jest mi teskno za wami okrutnie i codziennie mysle, ale czasu wciaz brak. Dolecielismy szcezsliwie, na weselichu wybawilismy sie jak trzeba i Slawek juz jutro wraca :( Mamy maraton, bo mnowstwo spraw do zalatwienia, ale od srody pewnie juz wszystko sie wyciszy i bede zagladac codziennie jak Alek pozwoli. Raz zaczelam czytac i przeczytalam moze z 8 stron, ale juz nic nie odpisalam, bo ktos mnie zawolal i tylek zbity. No i nie wiem co u was procz tej ostatniej strony. E_mamo Juleczka swietna w tym suwaczku, a Ani, a raczej Jasiowi gratuluje zabeczkow.

Nasz Alek swietnie sie zaklimatyzowal u dziadkow jednych i drugich. Dzis po raz pierwszy przezspal w nocy bez przebudzenia od zasniecia do 3-ciej, a potem juz jadl o 6:30. U nas to sie pierwszy raz zdazylo, zeby po wieczornym odlozeniu do lozeczka nie przebudzil sie z placzem choc na pol minuty do przytulenia ;)

Ja te nie cierpie sie wybierac z domu, jeszcze te mrozy tutaj sa okropne!!!!! :o Ale nei ma to jak w kraju :laugh:

reklama
AniaSzwarc pisze:
Cześć z rana ...e_mamo moze kawa z forumowym nowicjuszem?? Jak się ma równolatka :) Kubusia...mój brzdąc właśnie śpi i duma mnie rozpiera bo udało mu sie pierwszy raz samodzielnie zasnąć...a zawsze do tej pory musiałam na nim wisieć mówić ciiii i dłaskać po oczach, jak to nie dawało rezultatu wkraczała przyjaciółka suszara :p

jaaaasne:) to co? masz już gotową? to ja idę zaparzyć:)
Julka jest zajęta na macie :) ciekawe jak długo dzisiaj:)

Do góry