reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
tusia26 pisze:Kurcze wlaśnie się sam pierwszy raz przewrócił z brzucha na plecy i walnął głową w kaloryfer. Ale się nie rozpłakał
Klaudio !!! ;D to gdzie ty tego Michasia położyłaś?
Leżał na ziemi, na kołdrze (to nasza matas edukacyjna )
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Dzisiaj ugryzł mnie znowu, więc już mam taką ranę, że już dzisiaj rozważałam przejście na mleko modyfikowane Ściąganie laktatorem boli mnie też jak cholera, ale jakoś daję radę. Próbuje sie nie poddawać bo strasznie chciałabym go karmić jeszcze piersią, ale nie wiem na ile starczy mi samozaparcia. Dzisiaj rano karmiąc go płakałam jak bóbr. Jeszcze ida mu te następne zęby (juz widac kropki) więc on tez sie dzisiaj wścieka, więc oboje mamy kryzystusia26 pisze:Jeny Klaudio współczuję ci z całego serca, wiem co to znaczy poranione cycki. Wrrr. A masz laktator moze zanim sie wyleczy to dawaj sciagniete. Ja tak robiłam, przez tydzien.
hanti
Lipcowe Mamy '05
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MY TEŻ CHCEMY JUŻ ZĘBYania.g pisze:MAMY TRZECIEGO ZABKA - przed nami jeszcze tylko 17 ;D
Po trzech nockach wybudzen, pojawil sie nam nowy okaz - co dziwne jest to wg mnie gorna 2 lub 3. Moze Jas nie planuje gornych jedynek ??? :laugh:
hanti
Lipcowe Mamy '05
Klauduś smarój swoje piersi mlekiem,zawsze to pomaga się goić rankom..............a myślałaśo jakiś nakładkach?????Klaudia pisze:Dzisiaj ugryzł mnie znowu, więc już mam taką ranę, że już dzisiaj rozważałam przejście na mleko modyfikowane Ściąganie laktatorem boli mnie też jak cholera, ale jakoś daję radę. Próbuje sie nie poddawać bo strasznie chciałabym go karmić jeszcze piersią, ale nie wiem na ile starczy mi samozaparcia. Dzisiaj rano karmiąc go płakałam jak bóbr. Jeszcze ida mu te następne zęby (juz widac kropki) więc on tez sie dzisiaj wścieka, więc oboje mamy kryzystusia26 pisze:Jeny Klaudio współczuję ci z całego serca, wiem co to znaczy poranione cycki. Wrrr. A masz laktator moze zanim sie wyleczy to dawaj sciagniete. Ja tak robiłam, przez tydzien.
trzymaj się............a osobiście bardzo Ci współczuję :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*masz na pocieszenie
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Hanti, dzięki za pocieszenie. Mlekiem smaruje, smaruje alantanem, sudokremem i nic się nie polepsza. Przydałoby się przynajmniej przez dzień jej nie użycwać (piersi), ale wystarczy, że minie 5 godzion od ostatniego ściągania i pierś twarda jak kamień. Z wkładkami jest tak, że jak je sobie nałoże to Maciek traktuje je jako gryzaczek i gryzie jeszcze bardziej. Tak czekałam żeby mu zęby wychodziły, a teraz się z tego wcale nie cieszę
reklama