reklama
mania
Fanka BB :)
Joasiu!!!!!!! a .... juz wiem co chialam napisac.... Joasiu a propo Losi moj czasami to juz nie los tylko jelen....... bez rogow
doskonale wiem co czujesz.... i pwnie nie jedna z nas ma podobnie przechlapane... ja juz powiedzialam Lukaszowi ze dluzej nie dam rady... i ze mam dosc i ze tak sie nie da zyc....wiem wiem....on teznie ma latwego chleba ale do jasnej anielki my pracujemy na full time 24h/7 dni w tygodniu i moje akumulatory siadaja
do tego Tymulisko dostaje rogow (to podobno kryzys 2 lat : ) a moja cierpliwosc sie wyczerpuje...
i co tu robic :
E-mamo moja glowa dzis peka :-[
doskonale wiem co czujesz.... i pwnie nie jedna z nas ma podobnie przechlapane... ja juz powiedzialam Lukaszowi ze dluzej nie dam rady... i ze mam dosc i ze tak sie nie da zyc....wiem wiem....on teznie ma latwego chleba ale do jasnej anielki my pracujemy na full time 24h/7 dni w tygodniu i moje akumulatory siadaja
do tego Tymulisko dostaje rogow (to podobno kryzys 2 lat : ) a moja cierpliwosc sie wyczerpuje...
i co tu robic :
E-mamo moja glowa dzis peka :-[
Joaska
Lipcowe mamy '05
a my wlasnie wrocilismy.........fajnie bylo, troszke Karmi sie wypilo hhihihihi...........
widze, ze maly ruch byl wczoraj, za duzo nie naprodukowalyscie..........
zmykam do wanny.................
widze, ze maly ruch byl wczoraj, za duzo nie naprodukowalyscie..........
zmykam do wanny.................
kaśka k
Fanka BB :)
cześć kochane wpadam się przywitać u mnie tyle sie dzieje że nie mam na nic czasu może wieczorkiem cośik Wam napiszę i poczytam co porabiałyscie pap
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Mania, Niuńka też dobrze to znam
Ja teraz to jestem tak zmęczona że nie mam siły nawet się umyć nie wiem jak długo to wytrzymam
ja dziećmi zajmuję się sama, nikt mi nie pomago mąż wraca ok19 i tylko w niedziele jest jako tako
Ja teraz to jestem tak zmęczona że nie mam siły nawet się umyć nie wiem jak długo to wytrzymam
ja dziećmi zajmuję się sama, nikt mi nie pomago mąż wraca ok19 i tylko w niedziele jest jako tako
reklama