reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Alka!!! zylka mi peknie ze smiechu przez Ciebie ;D :p ;D ... :-* uwielbiam Twoje poczucie humoru..brakowalo go tutaj przez jakis czas ..

reklama
Iwon i Nianiu!!! ciesze sie ze z mezami juz topory zakopane :)

Elfiko!!! z tego co pamietam to milosc u Was znowu kwitnie ... 8) cool ;)

Joasiu!!!!!!! a .... juz wiem co chialam napisac.... Joasiu a propo Losi moj czasami to juz nie los tylko jelen....... bez rogow ;)
doskonale wiem co czujesz.... i pwnie nie jedna z nas ma podobnie :p przechlapane... ja juz powiedzialam Lukaszowi ze dluzej nie dam rady... i ze mam dosc i ze tak sie nie da zyc....wiem wiem....on teznie ma latwego chleba ale do jasnej anielki my pracujemy na full time 24h/7 dni w tygodniu i moje akumulatory siadaja
do tego Tymulisko dostaje rogow (to podobno kryzys 2 lat ::) ) a moja cierpliwosc sie wyczerpuje...
i co tu robic ::)

E-mamo moja glowa dzis peka :p :-[

Maniu, doskonale cię rozumiem. Mam to samo, jednak z dwójką dzieciaczków to już nie przelewki ::) Czasmai jak mam się gdzieś wybrac z dwójką sama, to wariacji idzie dostać, niewiem kogo pierwszego mam ubierać.

a my wlasnie wrocilismy.........fajnie bylo, troszke Karmi sie wypilo hhihihihi...........

widze, ze maly ruch byl wczoraj, za duzo nie naprodukowalyscie..........

zmykam do wanny.................

Mania, Niuńka też dobrze to znam
Ja teraz to jestem tak zmęczona że nie mam siły nawet się umyć nie wiem jak długo to wytrzymam
ja dziećmi zajmuję się sama, nikt mi nie pomago mąż wraca ok19 i tylko w niedziele jest jako tako

Wiki ja to czasami (np. tak jak dzisiaj) nie mam ochoty nawet sie ubrać. Jak już mąż jest w domu to ja leniuch uje na całego. ::)

reklama
Do góry