reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
Jestem załamana tym co piszecie na temat pełzania, siadania itp.
Moja Daria wcale nie myśli o samodzielnym siadaniu, najlepiej jej się siedzi opartej, a pełzanie to w ogóle nie jest jej w głowie.
Kurcze martwię się tym, że ona taka "opóźniona", mam nadzieję, że wszystko jest ok
Moja Daria wcale nie myśli o samodzielnym siadaniu, najlepiej jej się siedzi opartej, a pełzanie to w ogóle nie jest jej w głowie.
Kurcze martwię się tym, że ona taka "opóźniona", mam nadzieję, że wszystko jest ok
kate332
lipcowe mamy'05
w zasadzie to nasze przesuwanie się po podłodze trudno nazwać pełzaniem ale cos jest
DASARIA może kładź częściej maluszka na brzuszku u nas to pomaga, wtedy więcej sie mobilizuje żeby sie poruszac bo wystarczy że za dużo jest na rękach a po położeniu tylko jęczy i nie ma ochoty ani sie przewracać ani tym bardziej "pełzać"
DASARIA może kładź częściej maluszka na brzuszku u nas to pomaga, wtedy więcej sie mobilizuje żeby sie poruszac bo wystarczy że za dużo jest na rękach a po położeniu tylko jęczy i nie ma ochoty ani sie przewracać ani tym bardziej "pełzać"
Dziewczyny co sie dzieje? Co to za kiepski dzien jesli chodzi o samopoczucie? Prosze sie nie dawac zlym nastrojom!
Dziewczyny z iloscia dzieci wieksza niz jeden uprasza sie o nie straszenie ;D kolezanek, ktore w najblizszej przyszlosci planuja swe rodzinki powiekszac ;D.
Podziwiam Was kobietki za sile ;D i wytralosc.
I tak mnie nie odwiedziecie od pomyslu kolejnego babasa ;D ;D ;D - wtedy to ja dolacze do padajacych na twarz ;D
Dziewczyny z iloscia dzieci wieksza niz jeden uprasza sie o nie straszenie ;D kolezanek, ktore w najblizszej przyszlosci planuja swe rodzinki powiekszac ;D.
Podziwiam Was kobietki za sile ;D i wytralosc.
I tak mnie nie odwiedziecie od pomyslu kolejnego babasa ;D ;D ;D - wtedy to ja dolacze do padajacych na twarz ;D
kate332
lipcowe mamy'05
no to aniu gratulujemy postępów w ząbkowaniu które u nas zatrzymało sie na etapie produkcji niesamowitych ilości śliny i gryzieniu wszystkiego co sie da bezzębnymi wciąż dziąsłami
za to mój starszy syn ząbkuje w najlepsze zgubił jednocześnie 4 mleczne zęby , jak tak dalej pójdzie to biedny przejdzie na jedzenie ze słoiczków
za to mój starszy syn ząbkuje w najlepsze zgubił jednocześnie 4 mleczne zęby , jak tak dalej pójdzie to biedny przejdzie na jedzenie ze słoiczków
reklama
tusia25
Fanka BB :)
a to takie teraz szmatki mam w sklepiku swoim - jak cos byscie chciały to dla was zawsze w cenie wywoławczej.
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1726068
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1726068