reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a tak wogole to czesc babeczki!!!!

dzisiaj w nocy Kuba jadl tylko dwa razy, bdzil sie oczywiscie czesciej ale dawalam mu tylko smoka i usypial.........moze juz bedzie mniej ladl w nocy.......eh

asiolku witaj nam w nowym roku!!!!

Moja Majciocha dzis w nocy mnie obudziła nagłym płaczem poleciałam do niej, a ona odkryta i leżała w poprzek na głowie miała zabawkę. Nie wiem jak to się stało przez sen tak wędrowała, raczej nie bawiła się bo bym się rozbudziła i nie wygłądała na rozbudzona jak ją wzięłam to tarła oczka i jak ja poprawiłam to odrazu zasnęła. Takie rzeczy.

aha.bylam wczoraj u swojego gina.....zmienil mi tabletki z cerazette na cilest..........brala moze ktoras z was takie???
ja mam straszny uraz do nowosci antykoncepcyjnych, zawsze zle sie czuje po nich...........przez jedne nawet bylam w szpitalu :( :(

zastanawiam sie, czy nie rzucic w diably ten cilest, zabiezpieczac sie inaczej i poczekac az wroci mi @.............sama nie wiem!!
poradzcie cos...............

e_mama pisze:
chodzi o to, że byłyśmy na badaniach :(
asertywność u mnie ZERO !!!!
qqqqqq wa!!!!!

no to zglupialam!!

tusia26 pisze:
Moja Majciocha dzis w nocy mnie obudziła nagłym płaczem poleciałam do niej, a ona odkryta i leżała w poprzek na głowie miała zabawkę. Nie wiem jak to się stało przez sen tak wędrowała, raczej nie bawiła się bo bym się rozbudziła i nie wygłądała na rozbudzona jak ją wzięłam to tarła oczka i jak ja poprawiłam to odrazu zasnęła. Takie rzeczy.
hihihi

to normalne, że maluchy zamieniają się we wskazówki zegara :) Moja też głowę trzyma w jednym miejscu a resztą ciała zatacza okręgi:)

teraz w łóżeczku już w poprzek leży, ale w nocy póki co jeszcze trzyma pion, co najwyżej chowa się za ochraniaczem:)

e_mama pisze:
tusia26 pisze:
hihihi

to normalne, że maluchy zamieniają się we wskazówki zegara :) Moja też głowę trzyma w jednym miejscu a resztą ciała zatacza okręgi:)

teraz w łóżeczku już w poprzek leży, ale w nocy póki co jeszcze trzyma pion, co najwyżej chowa się za ochraniaczem:)

u nas to samo, Kuba uwielbia zagladac na druga strone ochraniacza.................

reklama
Joaska pisze:
aha.bylam wczoraj u swojego gina.....zmienil mi tabletki z cerazette na cilest..........brala moze ktoras z was takie???
ja mam straszny uraz do nowosci antykoncepcyjnych, zawsze zle sie czuje po nich...........przez jedne nawet bylam w szpitalu :( :(

zastanawiam sie, czy nie rzucic w diably ten cilest, zabiezpieczac sie inaczej i poczekac az wroci mi @.............sama nie wiem!!
poradzcie cos...............

ja po cileście wymiotowałąm jak kot i ciągle miałam krwawienia :(

ale co organizm to inna reakcja

mi służył LOGEST, a np siostra męża miała po nim coś z krzepliwością krwi nie tak:(

Do góry