reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
nie znam historii ropki w oczku u maleństwa Damayantii, ale domyślam sie ze chodzi o kanaliki... mój Kubuś ma za wąskie i miał już jeden zabieg oczyszczania kanalików (wprowadzana jest s sonda do oka -brrrr)niestety jeszcze ropka mu się zbiera ale mniej dlatego na razie zabieg nie będzie powtarzany. Nie życzę nikomu... to chyba było najdłuższe 7 minut w moim życiu. Kubuś płakał w zabiegowym a ja pod. Na szczęscie bardzo szybko się uspokoił (zresztą inne dzieci też szybko dochodziły do siebie) takze mniejmy nadzieję że Kingę poprzestanie na kropelkach. :)

e_mama pisze:
Iwon nuda w robocie ?:) ;D :p :p :p >:D >:D >:D >:D >:D :police: :police: :police: :police: :police:
;D ;D 8) 8) 8) O0 O0 O0 O0 :police: :angel: :angel: ;)
Przyjmijmy, że to w ramach przerwy na śniadanie :laugh: Moje poświęcenie nie zna granic ;) :laugh:

Małgosia Kornelek ma też około 69 cm.

Joasiu
tak myślałam, żeby łykać to cudo przed ćwiczeniami, i dlatego jeśli się zdecyduję, to przed aerobikiem będę sobie zapodawać ;)

A teraz już zmykam do pracy, bo z powrotem do domu dziecko chować wrócę ;) ;D 8)

a ja sie ciesze, ze u nas w szpitalu na oddziale tez sa kompy dla pielegniarek z dostepem do internetu.................hihihihhihi, jakby cos bede zagladac, ale to dopiero za 6 miesiecy!!!

oj zasnęla wreszcie
dziewczyny czy wasze dzieci tez przed spaniem płaczą? Weronika wrzeszczy czasami bardzo zanim zaśnie a czasami tylko tak popłakuje ale zasnąć bez płaczu to udaje sie jej tylko wieczoram.
A tak wogóle to jak zasypiaja maluszki Wasze? ja mała w wuzku usypiam juz od dwóch miesiecy kiedy to każda próba położenia do łóżeczka kończyła się tragedią.
kiedys zasypiała sama ale to juz historia ::) :-[

ja po wczorajszym programie o dzieciach tez uważam sie za szczęsciare

Nianiu bardzo sie coesze że u Was znowu wszystko gra, nie wiem czy zauważyłas ale Maksio przeważnie ma gorszą nocke jak go od rodziców przywozisz. Może u babci śpi sie lepiej :p ::) moja weronika u mojej siostry zasypiała w pięc minut i wogóle była jakaś taka radośniejsza a po porocie do domu znowu cyrki odstawia.

u nas raczki, czasem zasypia sam albo przy cycu!!
teraz i tak wszysto sie jakos poprzekrecalo z jego spaniem, nie wiem tylko dlaczego.........moze to jakis kryzys?????????

Dziewuchy właśnie na tarasie ulepiłam bałwana dla Majki oto on
p10100021iy.jpg

Moja miała okres, że też walczyła z sennością i tak płakała i tylko wieczorem się poddawała odrazu snu. Potem był cudny okres, że wogóle przed snem nie marudziła a tymbardziej nie płakała, a ostatnio znów trochę marudzi, ale nie długo.

reklama
Do góry