reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

oj Malgosiu szkoda bardzo!!! u nas tez byla strata fotek ale to moj mezczyzna zawinil, bo usunal je przy formatowaniu dysku!!!!strasznie sie wtedy poczulam............

wiecie co?? odkad biore codziennie falvit z wlosami jakby lepiej i paznokcie tez jakies mocniejsze, i wogole jakos tak lepiej sie czuje.....

Tusia u mnie to samo, jak stoje to jest nawet nawet a jak siedze to.........

reklama
Małgosiu ja z www.fotką mam złe doświadczenia.....w drugi dzień świąt dowiedziałam się że są tam moje fotki,prywatne!!!
jak leże pod ktg w szpitalu i inne!! ktoś z naszych znajomych (niestety nie dowiedzieliśmy się kto) wstawił tam nasze zdjecia,całej mojej rodziny!! mnie,Karola i Milenke!! w 6 dni oglądalność była ponad 1100razy!!!!!!!!!!

ponad dwa dni trwało aż dupek admin usunął te zdjęcia!!!! a usunął po bardzo nie cenzuralnym moim poście :mad:
potem sto razy pisalam aby przysłal mi nr z jakiego serwera powstała ta strona albo aby podał mi maila tej osoby (znamy maile naszych znajomych)
niestety zero odezwu.......

Tusiu super to zdjątko

a co do refleksji o wczorajszym dokumencie" dzieci z leningrackiego"............straszna prawda, bylam i zszokowana i zasmucona jak ogladalam..........biedne dzieci ale i biedni rodzice.........tragiczne obrazy!!!!

ciesze sie ze swojego zycia.................. ;D ;D ;D ;D............i za wsztystko dziekuje!!!!

Joaska pisze:
a co do refleksji o wczorajszym dokumencie" dzieci z leningrackiego"............straszna prawda, bylam i zszokowana i zasmucona jak ogladalam..........biedne dzieci ale i biedni rodzice.........tragiczne obrazy!!!!

ciesze sie ze swojego zycia.................. ;D ;D ;D ;D............i za wsztystko dziekuje!!!!

Kurde ja tak chciałam to oglądać,ale zasnęłam :p czy jeszcze to pokażą na jakiejś powtórce? wiecie może?

Hej. Mam pasuidne napiecię przedmiesiączkowe - ciekawem, czy znowu @?? Tak regularnie już by było? Jestem nerwowa, popijam melisę, w nocy wstawałam do Kingi jakieś 6 razy ::) ::) ::) no i boli mnie wszystko.

Na ropkę w oczku dosałyśmy kropelki, poza tym ała zdrowa jak rybka i mogę pozwolić jej chwilę posiedzieć z poduchami! byle nie za dużo, ale skoro sama kombinuje z siadaniem, to znaczy, że jest wystarczająco silna ;)
Witam nowe koleżanki :)
Wreszcie udało mi się wejść do galeryjki (net nam sie coś muli ostatnio) - foteczki super :)
Zaczepia mnie mój mały chochlik, "eee" i smieje się głośno. Zjadła jabluszko z banankiem i humorek ma ;)

A co do kg to u mnie też waga stanęła jakiś zas po porodzie i dupa... ostatnio jak się ważylam, było niy dwa kg mniej, ale to bylo po 1 @, a teraz zowu boje sie wazyć, a takie cudo mam elektroniczne, żeby mnie mobilizowało... Może jakś klub wsparcia dla odchudzających się? ;)

Od jakegoś czasu lykam falvit i tez widze poprawę włosów i paznokci,a przy tym jakoś zmniejszyło mi się uczulenie na dłoniach - po pordze porobilo mi się cos akiego,że po zmywaniu i w ogóle kontakcie z detergentami miałam palące, suche, czerwone dlonie (jak Wokulski z Lalki ;) ). Od kilku dni zmywam bez rękawiczek, jak mało mam garow, i paskudztwo nie wraca :D

reklama
własnie wlazłam ale jestem taka padnieta ze nie wiem o co chodzi
maks miła dziś kiepską noc

dziś u nas pierwszy dzień opiekunnka, własnie jest z nim na spacerze
ja musze szybko coś zjesc i sie umyć, moze mi sie polepszy

obiecuje zdjecia i opowieśc ja było
musze tylo dojść do siebie

powiem tylko tyle , ze było tak super podczas tego weekendu ze nasz związek znów odzyskał dawny blask i jest czzadowo

Do góry