reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska witam :) Przez ciąże dwóch nałogów się pozbyłam, palenia i picia (kawy oczywiście ;) ) , to niech macierzyństwo choć jeden dorzuci, mój mały sie co najwyżej załamie ;)  ;D ;D

reklama
Witam przedpołudniem
Małgosiu witamy

Co do mojej wagi to ja obecnie ważę 61kg przy 170cm wzrostu a chciałaby ważyć ok 57kg moją goromną słabością są niestety słodycze i to mnie gubi
bo co do takiego normalnego jedzenia to ja raczej mało jem

Małgosiu wchodzisz na stronkę http://www.imageshack.us/
wstawiasz ścieżkę do zdjęcia w polu przeglądaj
potem wciskasz host it

potem kopiujesz cały adres Hotlink for forums (1)

i wklejasz tutaj w okienko wiadomosci i masz gotowe zdjęcie

Witam Małgosie i syncia.
No musisz nadrobic zwłaszcza ze zdjęciami swoimi i małego inaczej do naszego klanu nie możesz należeć ;)

Jutro moja córcia kończy 4 latka - zleciało jak jeden dzień
i z tego tytułu mam małą imprezkę w domu, mama mi przygotuje jedzenie bo ten mój Oliwierek jest teraz niemożliwy śpi 2 razy po ok 30 minut i potem domada się ciągłej uwagi
Jak czytałam to co pisała Brunetka o swojej niuni to tak jakbym o Oliwierze czytała

tusia26 pisze:
Witam Małgosie i syncia.
No musisz nadrobic zwłaszcza ze zdjęciami swoimi i małego inaczej do naszego klanu nie możesz należeć ;)
co prawda to prawda...........

Tusia jaka mila buzka w profilu, juz wiadomo po kim cora taka fotogeniczna!!!

reklama
Jak byłam w ciąży to piłam kawkę, póżniej  w szpitalu po porodzie przez trzy dni siłą rzeczy jej pić nie mogłam , a po powrocie do domu jakoś się bałam. Z natury jestem mało konsekwentna tak więc skusiłam się raz na kawkę, no i dostałam za swoje , bo mały mi usnąć nie chciał przez pół dnia, a zmęczony był strasznie. Po tym wydarzeniui dałam sobie spokój z kawą. I tak mi pozostało do dzisiaj. Cieszę się , ze przetrzymałam okres w którym wydawało mi sie , ze coś takiego jak ciśnienie krwi mnie nei dotyczy  ;D ;D Ile to razy pamiętam wstawałam rano i z rozpaczą stwierdzałam , ze kawa sie skończyła. To było straszne, bo nie mogłam nic zrobić tak sie słabo czułam  ::) no a teraz to jakoś mi zapach kawy przeszkadza  ::) ::) ???

tusia26 nadrobię , tylko jak posiądę tajniki jak te zdjecia sie wkleja  ;) ;D

Do góry