reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Iwon ;)

ja znikam na dwa dni :p bo jutro nie bedę miala kompa, a w środę zmykam na 10 godzin do ludzi bedę prcować :) łe juz tęsknię za myszką moją
i chyba zrobię to co Tusia wyskoczę na chwilkę pod lampy cycki opalić ;D troszkę się muszę dogrzać skoro łoś zawodzi :D

reklama
Iwon to superasnie, ze zabawa sie udala..........zreszta chyba kazda z nas miala udanego sylwestra!!!!!!i tak trzymac!!!

a lekarza nie omieszkam spytac o oczka...........zawsze lepiej dmuchac na zimne!!!!!!!

Joaska pisze:
dziewczyny ratujcie..........wlasnie upieklam piernik i nie moge sie powstrzymac, a obiecalam sobie ze zero slodkosci od nowego roku, a upieklam dla rafala.......
jutro za kare bede dymac brzuszki!!!!!!!!!!

jakbym siebie widizała ;D ;D ;D
ja tez piekłam dla Karola ;D tyle ze 90% placka ja zjadałam bo moj pan nie jest za słodkim

Joasiu ja sobie obiecałąm- ZERO pieczenia ciast 'dla siebie' ;D >:D >:D :police:

Lilka pisze:
Joaska pisze:
dziewczyny ratujcie..........wlasnie upieklam piernik i nie moge sie powstrzymac, a obiecalam sobie ze zero slodkosci od nowego roku, a upieklam dla rafala.......
jutro za kare bede dymac brzuszki!!!!!!!!!!

jakbym siebie widizała  ;D ;D ;D
ja tez piekłam dla Karola  ;D tyle ze 90% placka ja zjadałam bo moj pan nie jest za słodkim

Joasiu ja sobie obiecałąm- ZERO pieczenia ciast 'dla siebie'  ;D >:D >:D :police:
a ja ,żeby nie jeść slodkiego chyba nowy karnet na solarium kupię >:D >:D >:D Tylko cycuchy muszę pozasłaniać,by malej nie zaszkodzilo...........................a tak to polecam i innym mamusiom ;D ;)

ja sie zawzielam i musze schusc!!!!! :D :D

teraz waze 61.........moze to nie jest tak duzo, ale moj brzuch jest w oplakanym stanie.......zwisa mi tluszczyk i skora!!!!!wyglada to nie apetycznie i wogole zle sie z tym czuje!!!wiec postanowilam , ze musze doprowadzic moj brzuch do uzytecznosci!!!!!postanowilam jeszcze zapisac sie na jakies zajecia ruchowe, ale to juz zalezy od czasu i pieniazkow!!!

Joaska pisze:
a ja jeszcze w zyciu na solarce nie bylam............jakos wole tak naturalnie sie smazyc...........mmmmmmmmmmm, ja chce sloneczko!!!!!!!!

ja tez bym chciała ::) 8)
już usycham przez tą zimę u nas śniegi na spacer sie nie da wyjsc od kilku dni bo pieszo ciężko sie chodzi a co dopiero z wózkiem a dzisiaj zaczęło padac cos mokrego i podejrzewam ze z tego śniego będzie znowu niezłabreja i nadal nici z wychodzenia :(

a schudnąć też by się przydało może jak do pracy pójde to będzie łatwiej kilogramów sie pozbyc

u nas też było dziś nieciekawie,rano i dopoludnia jakaś mgła,a później znowu zaczął padać snieg i nici z jutrzejszego spaceru,bo jest go za dużo

a co do solarium to ja chodzę tam raczej sporadycznie,ale zawsze super się czuję po nim zwłaszcza zimą!!!!!!
Dobranoc Joasiu!

reklama
Joaska pisze:
ja sie zawzielam i musze schusc!!!!! :D :D

teraz waze 61.........moze to nie jest tak duzo, ale moj brzuch jest w oplakanym stanie.......zwisa mi tluszczyk i skora!!!!!wyglada to nie apetycznie i wogole zle sie z tym czuje!!!wiec postanowilam , ze musze doprowadzic moj brzuch do uzytecznosci!!!!!postanowilam jeszcze zapisac sie na jakies zajecia ruchowe, ale to juz zalezy od czasu i pieniazkow!!!

tak nawiązując do odchudzania to ja chyba zacznę,jak sokńczę karmić cycem,bo chętnie do ćwiczeń dołożyłabym l-karnitynę z tyrozyną,a to absolutnie zakazane przy cyckowym jadłospisie :p

Do góry