reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a moje chlopaki sie kapia..........

Kuba dzisiaj taki niegrzeczny ze ho ho.......czuje, ze to zeby, dziasla ma spuchniete i biale i czyje jakby na dole cos tam bylo.....trudno mi zagladnac, bo Maly zaslania caly czas jezykiem!!!!!!

elficzku no to tylko pozazdroscic zakupow i olejku rozwniez..........
jakis ten nowy rok taki uczuciowy sie zrobil, wszystkie jakos odbudowywujemy swoje ralacje z facetami >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

reklama
a apropo to właśnie jak byłam u siostry to była tam afera w hippie
w trakcie kontroli wyszukali że przebijane są daty ważności na słoikach i zamknął tamtejszy sanepid jeden taki zakład i ludzie z transparentami wędrowali że się im dzieci truje, mówie wam afera niezła, oni tak podobno zawsze pod oniec roku robili z tymi datami

elfiko pisze:
a apropo to właśnie jak byłam u siostry to była tam afera w hippie
w trakcie kontroli wyszukali że przebijane są daty ważności na słoikach i zamknął tamtejszy sanepid jeden taki zakład i ludzie z transparentami wędrowali że się im dzieci truje, mówie wam afera niezła, oni tak podobno zawsze pod oniec roku robili z tymi datami

zeby na zdrowiu dzieciakow oszczedzac................ :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

weronika jak narazie to śpi ale ciekawe czy aby zobacze cały film czy nie ???
na wszelki wypadek nagrywam, ok ide bo leci to narazie
potem jeszcze fotki z wyjazdu wkleje

elfiko jeżeli kura jest tak jak mówisz od babci to nie powinno być problemu moze ta kupa od ząbków rzadzsza bo u nas tez tak jest i myśle że to nie biegunka bo kupa jest jedna i nie bardzo wodnista ale rzadzsa niz ostatnio

a z tymi słoiczkami to straszne nie wiem juz co myśleć najpierw to z bobovitą teraz hipp czy nie ma bezpiecznej firmy?

Maciuś dzisiaj zjadł pierwszy raz ziemniaczki z dynią. Jak to spróbowałam to to takie bez smaku, a on zajadał się jakby to jakiś kawior był :)

no.moj Maluch jak na razie spi.....zobaczymy ile!!!!

mam do Was pytanie....czy Wasze dzieciaki czasem zezuja?????Kuba czasem robi zeza i martwie sie czy to normalne, wiem,ze noworodki i niemowleta czasem robia zeza, ale ja mam jakas fobie, bo moj brat ma odchylenie galki ocznej od osi i martwie sie, zeby Kuba tak nie mial.........za tydzien ide do lekarza to sie jeszcze popytam co i jak i poprosze o skierowanie do okulisty!!!

reklama
Joasiu nic sie nie martw, niemowlaki moga zezowac do roku nawet to normalne i nie znaczy ze cos złego z oczkami Kuby sie dzieje

Do góry