reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

heh tuśka i mi by się przydał jakiś wyganiacz leniuszka ;) też mi się nic nie chce no może pozatym że chce mi się zjeść cośdobrego inie wiem co ??? i niewiele mogę z dobroci, bo jakoś mam ochotkę na coś z mlekiem a tego mi narazie nie wolno !

reklama
Czesc Babeczki w Nowym Roku. Nie mam czasu dzisiaj pisać. Powiem tylko, że imprezka się nam udała. Maciejka akurat spał prawie całą noc :) Wczoraj skończył PÓŁ ROKU!!!!!!!!
A jutro idziemy do szczepienia.
Buziaki i miłego dzionka !

tusia26 pisze:
Co do sylwka to ja byłam w domu, ale szczerze mówiąc to mam ostatnio takiego lenia, że nie chciało by  mi się nawet gdzieś bawić chyba jakś speed by mi się przydał. Dziewczyny jak wygonic w sobie lenia?

Ja mam nadzieje, że gdy do pracy pójde, to bede jakos lepiej funkcjonowac. Tzn nie bede taka zamulona i trozkę odżyję.
Tusiu - Majka rzeczywiście ładnie wygląda. Super-super dziewczyna!

Karin - witaj po przerwie. A to Ci się Jagódka rozruszala. A kiedys sie martwilas ze sie wolno rozwija. No a teraz to już chyba pierwsza na mecie ;D

My dzis po wyprawie do centrum wiemy, ze Maciejka baaardzo lubi fontanny. Krzyczal gdy woda leciala jak nie wiem. Oczywiscie z radosci. No i zaczepiel wszystkie sprzedawczynie w sklepach. Moze dlatego w koncu zadnych butow nie kupilam, bo one tylko do wozka podchodzily i z nim gadaly ::) :)

Witam was dzisiaj moje kochane!!!

U nas też Oti nie ma ochoty na jakieś pozy gimnastyczne(typu:przekręcanie się,raczkowanie)
jak na razie to głośno krzyczy:mamammmmmaaa,bababaaaabbbbaa,lub papapaaapppppaaapa
w zależności od nastroju ::)
dopiero od dwóch dni zaczęła sobie wkladać palca od nogi do buźki,no i ciągnie się do siadania,ale sama jeszcze nie siadła

ale ona zkońca miesiąca to chyba dlatego wszystko robi później niż inne dzieciaczki ;) albo tylko ja się tak pocieszam

no i koniec mojego klikania,ledwo przeczytalam,co piszecie,a już krzyczy moje szczęście :p

Pozycja do raczkowania to taka na rączkach i na kolankach i bujanie do przodu i do tyłu. Ale Jaga jeszcze tego nie robi. Na razie przemieszcza się jak foka. Klatka na podłodze pupa w górze, klatka w górze nóżki wyprost i tak na zmianę. Hihihihi śmiesznie to wygląda ale działa.

wracam z galeryjki i................
Tusiu Majeczka superaśnie wygląda w kąpieli,a co do ciałka,to nasze dziewczynki wyglądają bardzo podobnie ;D ;D ;D
loende04 fajna z Ciebie babeczka,a Wiktorek robi fajowe-śmieszne minki!
a tak to wszystkie dzieciaczki superaśne Maciuś,Maksio i Jasiu fajne z nich chłopaki :)
Tofinek Tosia ślicznie wygląda w ręczniczku,a i fajne macie miejsca na spacerek
kate fajna czapka!!!! jesteście zabezbieczeni przed chłodem...hahhahaa :-*

a tak poza tym wróciłam do początku wątku NASZE KOCHANE MALEŃSTWA......................ale one wszystkie były malutkie ::) ::) ::) ::) ::)

wróciliśmy z zakupów, mam zapas deserków, kaszek, kleików i nowe smoczki do butelek też ;D
kupiłam dla Weroniki deserek z moreli i jutro jej dam, to bedzie pierwszy deserek pestkowy, zobaczymy,
a dzisiaj sie troszke martwie bo ugotowałam Weronice zupke z mieskiem z kurczaka i mała miała taka rzadką kupke żółtą? zawsze robi takie plastelinowate a teraz taka ciekła? ciekawe czy to przez mięśko, do tej pory dawałam jej mięsko ze słoiczków i nic sie nie działo a ta kurka to od mojej babci z gospodarstwa, babcia nie daje kurom żadnych sztuczności wiec są zdrowe :-[

reklama
Elfiko a ty przygotowałaś ta zupkę na wywarze z tego mięska??? Bo czytałam w kilku gazetkach dzieciowych że absolutnie nie wolno robić zupki na wywarze z mięska a tylko ugotowane mięsko dodać do jarzynek.

Do góry