reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Karin witaj!! ale ci zazdroszcze....moja Mili ani sie nie przekreca,tylko jak ja cwiczymy a tak sama to zero zapału :(
siedzi jak jest oparta,sama nie....ech

ale za to chodzi w chodziku tam gdzie chce tam dojdzie
sadzam ja na pare minut do chodzika bo nie mam kojca ani krzesełka do karmienia(kasa,kasa... :()
a ona juz lezec nie chce wiec chetnie siedzi w chodziku
a ja przynajmniej moge np poodkurzac
bo jak spi to odpada

ogolnie załamka....dzis do szkoly....mam dzis zaliczac niemiecki a nic mi sie nie chcialo i niczego sie nie nauczyłam przez tydzien
Karol ma blisko z pracy do mojego LO i zaniosł z rana moje podanie o przedłużenie semestru
niestety nie zdążyłam zaliczyc na pozytywną ocene chemii,z matmy mam o jedna ocene za mało aby mi wystawic i z niemca tak samo
mam nadzieje ze dyro zgodzi sie.....ponoć mam prawo ze wzgledu na dziecko.....zobaczymy.....bo dyrek do przyjemniaczków nie należy...

mam zaswiadczenie od doktorki ze karmie piersia....a co tam!! jak sie w zyciu kombinuje to sie ma!! a jak nie to kamienie pod nogi tylko... nadal biore Cerazzete wiec doktorka bez pytania mi wystawiała zaswiadczenie...to bardzo mocny ataut ze karmie nadal piersia
potem napisalam ze dzieckiem opiekuje sie tylko z narzeczonym (prawda) i on pracuje na stanowisku kierownik produkcji kotłów c.o. wiec mialam trudnosci z uczeszczaniem na lekcje bo mial sezon i czesto niespodziewanie zostawal po godzinach(prawda)

no i zobaczymy....ale mam nerwa!!

reklama
witam!
u nas też było wystrzałowo! super zabawa do białego rana!

zajrze później, bo teraz trzymam mateja na kolanach i pisze jedna reką.

gazelaczek pisze:
Tusiu - zajrzalam do Twojego butiku - piękny jest ten plaszczyk Next. Ten jasny. Szkoda ze taki duzy rozmiar, bo bym go od razu kupila!

Gazelaczku ale to jest dla dziewczynki, chyba nie chciałabyś go dla Maciusia ;D

Dzięki dziewuchy za komplementy dla Majciochy ;D

Lilka podziwiam i współczuję. Ja za chiny bym tyłka nie ruszyła do szkoły i uczyć by mi się przy Majce nie chciało. wrrr straszne.

Jeny jak ja bym chciała, żeby moja Majka już raczkowała i sama siedziała. Kiedy to będzie, bo ona już leżeć nie chce odrazu w ryk ::)

witam kochane !!!
u nas dziś pobudka prawie co 2 godzini już wymiękam powoli........ :) ale jak narazie odkładam tymulka do łóżeczka zobaczymy jak długo ;)
no i wczoraj w nowy rok nasz syn pierwszy raz w swoim życiu nie zrobił kupki!!!!!! ale dziś rankiem już to nadrobił :)

NiaNia pisze:
Było bosko!! ;D
Jedziemy zaraz po maksia. Odezwe sie wieczorem.

Wszytskiego dobrego w Nowym Roku moje kochane :-*

i pierwsza bezdzietna w sylwka się melduje :D miło słyszec że było bosko !! :D

lilka powodzenia życzę i na lekcjach i z tym podaniem .... :)

no no tuśka majcia to faktycznie na jakąś modelkę rośnie :D

witaj karin:)...........prosimy o jakieś nowe fotki bo dawno was nie było :-*

No mam nadzieje tylko, że jak na modelkę to nie na taką rozebraną ;)

A wiecie to co mi z tym żołądkiem się działo i te sranie to w moim otoczeniu już po koleji każdy ma, chyba to jakaś grypa żołądkowa co?
Mnie jeszcze trochę trzyma, bo coś kręci w żołądku i ble mi jest.

Co do sylwka to ja byłam w domu, ale szczerze mówiąc to mam ostatnio takiego lenia, że nie chciało by mi się nawet gdzieś bawić chyba jakś speed by mi się przydał. Dziewczyny jak wygonic w sobie lenia?

reklama
Do góry