reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja oczywiscie pije bezkofeinowa.............ale herbatka tez moze byc :)

ania a jak tam foteczki z sylwestra...........????znajac Twoja poloweczke to napewno pstrykal zawziecie!!!prosimy o pokaz!!

oj noc mieliśmy ciężka tzn. ja i Weronika bo mojego męża to nawet koniec świata by nie obudził ::)
Mała budziła sie co godzine przez całą noc, chyba ja brzuszek bolał bo mało rano zjadła i teraz też uspac ja na rękach musiałam tak płakała :-[ kurcze kiedy to sie skończy? Biedactwo moje kochane

Joasiu ja kawki nie pijam wogole - nawet jakbym mogla. Po prostu wole herbate od kawki ;D

Zdjecia zamieszcze wieczorkiem - komputerek byl foramatowany i zdjecia jeszcze nie wyladowaly na komp. Ale zdjecia nie sa wysokich lotow :laugh:, jak sie troszke pije to sie nie mysli juz az tak o jakosci zdjec ;) ;D

Aniu mi tez sie to raz stalo co tobie
a wiec
kolo napisu BB jest strzałeczka do gory i musialas przypadkowo ja nadusic i reszta gory ci znikla
wtedy wystarczy jeszcze raz kliknac na strzalke i wraca do normy

a ja juz skonczylam pic...........mam nadzieje, ze kiedys sie uda wypic kaweczke tak live!!!!!!......eh.........

u nas tez ostatnio ciezkie noce......chyba nasze dzieciaki przechodza zmiany i te pobudki to dlatego!!!!
mam nadzieje, ze niedlugo bedzie dobrze!!!!!

a ja zaraz zbieram sie na spacerek, troche u Nas deszcz padal ale juz przszlo i mam ochote sie przespacerowac!!!
a wczoraj zagadalam Rafala, ze mam ochote na zakupy a ten jakby nigdy nic powiedzial, ze oczywiscie jak tylko dostanie wyplate, fajnie co??????????!!!!!!!!! :p :p :D :laugh: :laugh: ;) ;) ;)

reklama
Do góry