reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc wszystkim
ja tez urodzilam w lipcu (mimo zagrozonej ciazy) zdrowego silnego chlopaka 55 cm i 3200kg,dostal 10 pkt APG.;
teraz jest grubasek co 1.5miesiaca przybiera na wadze ponad 2 kg. a jest glownie na piersi;
pozdrawiam szczesliwych rodzicow

Melduje sie dzisiaj ;)
Poczytalam, ale zaraz zmykam na poboczne watki. Mariola witaj na glownym:) Jak ma na imie Twoj synek? Napisz cos wiecej o sobie :)

Klaudia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, duzo czasu dla siebie, spelnienia w pracy, kochajacego meza i niech Macius rosnie zdrowo!!!

Gazelaczku Tobie gratulejszyn tych gornych jedynek. Niech wyjda na wierzch tej nocy ;)

My ostatnio z mezem probowalismy zrobic zdjecie dolnych jedynek Alka i starsznie sie napocilismy, bo nasz synus to uparciuszek i zaciskal buzke, albo wywalal jezyczek, tak, ze zabki zaslanial. No i zdjecia sa, ale jeszcze nie takie o jakich myslalam :)
A tak wogole to Alek szykuje nam niespodzianke na dzisiejsza noc, bo sypial dzisiaj 3 razy po raptem 20 minut i raz pol gidzny wiec w nocy pewnie chce pospac jak smok :p ::) Ale nie wiem czy mu to wyjdzie bo po karmieniu o 17-stej zasnal i spi juz 30 minut. Pobudkaaaaa!!!! :laugh:

Kurcze nie zaglądałam tu od świąt, wchodzę dzisiaj a tu tyle życzeń dla mnie :) Dziękuję babulki!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie dostałam od mężusia 7 ślicznych róż, no i jutro zabiera mnie na zakupy prezentowe do sklepu z... bielizną :D Mam posłużyć za manekina, bo bał się coś kupić bez przymierzania hihi :D

A co do Maciejki to chyba mu też idą górne zęby, bo nie daje się dotknąć w górne dziąsła i jest taki marudny jak przy dolnych.
Własnie mi siedzi na kolanach i koniecznie chce cos napisać jhinbni bbb gbxvcd7wfds - no własnie to jego dzieło :)
Aha no i jedlismy juz jabłuszka i marchewke i po marchewce pojawiła mu sie wysypka na ramieniu :( Odstawilam ja i zobacze co sie stanie.

A ja pare dni temu dostałam miesiaczkę pierwszy raz mimo, ze nadal karmię go cały czas w sumie tylko piersią oprocz tych paru łyzeczek ze słoiczka.

Łukasz pojechał na zakupy, bo obiecał mi zrobic dzisiaj dobrą kolacyjkę, tak ze idę zaraz Maciusia kąpać, coby był czas na romantyczny wieczór :)

No witaj Klaudia :) Ostatnio troszke nas zaniedbywalas ;)
To jednaka mialas racje z tym okresem, a wlasnie mialam pytac. Ciekawe, czy juz tak ci zostanie i czy bedzie regularnie. Ja czekam na moja, bo w sumie to chcialbym juz dostac, ale jak narazie "cisza" czasem czuje cos po brzuchu, ale to chyba jeszcze nie to. A Gazelaczku jak tam Twoj @? Zdaje sie, ze juz jeden za Toba, czy kolejny byl w miare regularnie?

Elfiko miala dzisiaj wrocic, mam nadzieje, ze sie jeszcze dzisiaj pojawi, nawet jak by miala nie nadrobic zaleglosci ;)

reklama
Martusia! W sumie to sie ucieszylam tym okresem, bo lubie miec nad soba kontrolę. Teraz to przynajmniej bede wiedziec kiedy mozna barabara :)

Gazelaczku, dzieki za rade co do nawilzacza. Działa superowo!!!

Mania, a co do nocy nieprzespanych to ja ostatnio tez takie ciagle zaliczam, no ale wszystko zwalam na te gorne jedynki :)

Do góry