reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

gazelaczek pisze:
Tusiu - mi sie wydaje, że Majka ma czas na siadanie. To ze w szostym miesiacu dzieci siedza, to srednia statystyczna. Po prostu cwicz z nią podciąganie. My z Mackiem duzo chodzilismy do ortopedy, bo byly problemy z bioderkiem i ciagle mi ten lekarz mowil, zeby nic nie robic z dzieckiem na siłę. Dziecko musi samo wycwiczyc rozne mięśnie.
Ci lekarze powariowali, nasza lekarka też była bardzo zaskoczona, że Daria jeszcze nie siedzi. Ja się tym ni przejmuję, bo widzę, że dobrze się rozwija, a siedziec, będzie jak do tego "dorośnie" ;)

reklama
babulinki kochane najukochańsze moje jedyne wróciłam do was i mam 50 stron do nadrobienia hehehe
dzisiaj nie dam rady ale nadrobie nadrobie, teraz tylko sie melduje i znikam bo umieram ze zmęczenia- gadałam z siostrą do 4 rano a o 5 pobudka byla bo na 7 na lotnisko trzeba bylo zdąrzyć
ale jestem
jutro wiecej aktywności

Klauduś wszystkiego najlepszego !!!
oj mam troszke smutków po rozstaniu z siostrą ale wróciłam do was i to mi wyrównuje straty ;D

kolorowa_kredka pisze:
babulki zastanawiałam sięjak kąpiecie maluychy, czyli gdzie?? w pokoju łazience? my kąpaliśmy kiedyś w wanience na stojaczku w pokoju, ale tymul zbytnio sięrzuca w kapanku i przenieśliśmy się na podłogę a ubieramy się na łóżku przewijaka już prawie nie używamy, czasami kąpiemy się w łazience
kąpiemy Darię w dużej wannie w łazience na specjalnej profilowanej gąbce

u nas też rzucanie na całego krzys jak tylko jest np u mnie na kolanach przy stole to sprząta zaraz wszystko co ma w zasięgu rączek ostatnio nawet talerz taty z zupą (dobrze że wystygniętą bo polało mu sie - tacie- w różne miejsca) jednak mężczyźni nie mają wyobraźni !! :mad:

poszalałyście ................dzisiejszego dnia nie dam rady dziśnarobić bo zmykam spać i mam nadzieję ze dziśbędzie mniej wstawania, bo jeszcze za szybko schudnę od tej nocnej gimnastyki :D :laugh: :D :D :laugh:
witaj elficzko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klaudunia wszystkiego najlepściejszego !!!!!!!!!

tymik przed chwilką zasnął i ja też zmykamdo wyrka ! a po jabłuszku chyba było małe rozwolnionko

kwiaty03.gif
kwiaty03.gif
kwiaty03.gif
kwiaty03.gif

Klaudia wszystkiego naj naj z okazji urodzin  ;D

kwiaty03.gif
kwiaty03.gif
kwiaty03.gif
kwiaty03.gif

brunetka pisze:
Dziewczyny pomocy!
moje dziecko nie miesci się już w nisidełko do samochodu (a jakie mostki i inne wygibasy robi, aby z niego wyjśc to szok ::) ::)) i dlatego koniecznie musimy kupić mu fotelik taki 0-18 kg.
Może macie coś sprawdzonego i godnego polecenia???

ja wyjęłam po prostu wszystko ze środka razem z tą osłonką na główke i sie maluch mieści bo inaczej tez było ciasno

Tusia jak tam zaopatrzenie sklepu?
podaj link zerkne sobie

a powiem wam ze moja Mili jest dłuuuga dziewczyna.....
i troche mnie to martwi.....a jak jej zostanie i bedzie koszykarką (tzn.o takim wzroscie)

dzisiaj bylam u tej mojej kolezanki i dala mi sukienke do Mili ktora Mili jest dobra a jej corka nosila to majac ponad dwa lata i tez byla wysoka dziewczynka!!!!

a jej roczny synek to jest ciut wyzszy od Milenki!!! a roznica wieku- jest starszy o 7 miesiecy

wszyscy mi mowia ze wysoka babka i mnie to cieszy ze smukła i wysoka bo ja gruba i niska,ale.....boje sie ze jej zostanie
oby nie

to takie moje ciche obawy....

ogladam na Clubie Jerrego Springlera

jutro Sylwek-po raz pierwszy zero przygotowan

kupilismy sobie po butelce winka i obalamy jutro z Karlosem po butli
zobaczymy kto padnie pierwszy hihiiiii ;D

aaaaa o północy dostane w prezencie od Karlosa .......padniecie.........wage elektroniczna!!!
to ma mi pomoc w postanowieniu noworocznym......wiecie jakim
Karol jest calym sercem ze mna i stara mi sie pomoc
a bardzo zalezy mi na tej wadze bo mam zwykla łazienkową i ile razy na nia wejde to waże inaczej.....to mnie doluje a nie mobilizuje bo w sumie to ja nie wiem ile waze!!!!

ok nie przynudzam

Elfiko witaj!!! zdaj relacje!!

reklama
tofinek pisze:
wlaśnie wrocilyśmy ze spacerku, ale zadyma ::) uwielbiam taką pogodę, naprawdę, Tośkę w wozku zasypalo, jakiś pies uciekl jak nas w lesie zobaczyl :laugh:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D​

my dzisiaj nie wychodziliśmy bo chyba bym nie dała rady sie przez zaspy wózkiem przebić ;D

Do góry