reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
dziewczyny, wlasnie zobaczylam na naszym wątku ze świętami że Klaudia ma dziś urodzinki!!!!
Klaudius - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! ŻEBYS MIALA MNÓSTWO RADOŚCI ZE SWOJEGO MACIEJKI. WESOŁOŚCI I MIŁOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ. I BUZIAKI ODE MNIE I MOJEGO MACIEJKI :-* :-* :-* :-* :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
gazelaczek pisze:Joasku, strzelila Ci tysięczna wiadomość, hi hi I jak mi milo, że w trakcie konwersacji ze mną
hihihihihihi
klaudia wszystkiego naj, milosci , zdroweczka , pociechy z synusia i wszystkiego naj w dniu Twojego swieta!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brunetka - cześć
Pewnie cos ciekawego znajdziesz na Allegro. A z zasłyszenia i to świżego (bo przedwczoraj była Monia z Pawłem tam) mogę Ci polecić hurtownie Askot ale nie na Sztabowej ale na Krasińskiego (biczna Traugutta) ponoć full fotelików do samochodu i w ogóle wybór wszystkiego przeogromny, także może warto podjechać Bo jak zdażyłam sie zorientowac to ceny na Allegro niektórych rzeczy potrafią byc wiele droższe! :
Życzę udanego Sylwestra - chyba jakies wyjście się szykuje, cooo
Wszystkim Wam życzę udanej zabawy i Nowego Roku pod Szczęśliwą Gwiazdą
gazelaczeka- Twój Maciuś rzeczywiście szybki chłopak ;D szybciorem te ząbki dostał, no i siada już, hoho, tez bym nie nadążyła Mój Wiktor to się dwa razy przewrócił jak dotąd tylko z nbrzuszka na plecki (w tym raz wyladował na dywanie akurat jak wyszłam :) i jak na razie cicho szaaa, alee wszystko w swoim czasie...
Klaudia - wszystkiego najlepszego
Pozdrawiam Wszystkich
Pewnie cos ciekawego znajdziesz na Allegro. A z zasłyszenia i to świżego (bo przedwczoraj była Monia z Pawłem tam) mogę Ci polecić hurtownie Askot ale nie na Sztabowej ale na Krasińskiego (biczna Traugutta) ponoć full fotelików do samochodu i w ogóle wybór wszystkiego przeogromny, także może warto podjechać Bo jak zdażyłam sie zorientowac to ceny na Allegro niektórych rzeczy potrafią byc wiele droższe! :
gazelaczeka- Twój Maciuś rzeczywiście szybki chłopak ;D szybciorem te ząbki dostał, no i siada już, hoho, tez bym nie nadążyła Mój Wiktor to się dwa razy przewrócił jak dotąd tylko z nbrzuszka na plecki (w tym raz wyladował na dywanie akurat jak wyszłam :) i jak na razie cicho szaaa, alee wszystko w swoim czasie...
Klaudia - wszystkiego najlepszego
Pozdrawiam Wszystkich
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
klaudia dużo zdrówka, radości, miłości i pociechy z Maciusia
loende04 pisze:Brunetka - cześć
Dzięki za info. Włąsnie byłam dziś w hurtowni Bajka , ale wybór taki sobie.
Przeglądalismy też Allegro i mamy coś na oku, ale taki fotelik dłużej posłuży więc uważam,że warto kupić lepszy. Tym bardziej, że z cenami to rzeczywiście bywa róznie.
Co do Sylwka to owszem szykuje się imreza ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
A Wy jak go spędzacie?
A tak wogóle to może wpadłyscie w końcu z maluchami do mnie i wybrałybyśmy się na jakiś spacer , no to jak??? olice:
loende04 Maluch superaśny. Ale urósł!!!!! :
No i mama też fajnie!
A większe fotki spróbuj wkleić z tej stronki: http://www.imageshack.us/
No i mama też fajnie!
A większe fotki spróbuj wkleić z tej stronki: http://www.imageshack.us/
A dziekuje, dziekuje, wezmę Monike po Nowym Roku za kudełki i jakoś sie doczłapiemy ;D ja mam troszke gorzej bo daleko ale jakoś dam rade
No w Bajce ogólnie kiszka, ja byłam tam przedwczoraj (szukałam ubranka na Chrzest - robimy wspólnie w pierwszy weekend po Nowym Roku). Mówili że na Krasińskiego pełno fotelików!!!
Fajnie ze sie wyrwiecie z domu trochę A Mateuszek gdzie będzie balował? :laugh:
No w Bajce ogólnie kiszka, ja byłam tam przedwczoraj (szukałam ubranka na Chrzest - robimy wspólnie w pierwszy weekend po Nowym Roku). Mówili że na Krasińskiego pełno fotelików!!!
Fajnie ze sie wyrwiecie z domu trochę A Mateuszek gdzie będzie balował? :laugh:
reklama