reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Co do kreacji Sylwestrowej to już mam.
Aż wierzyć mi się nie che ,że Sylwek już jutro.
Strasznie szybko mi ten rok zleciał, a już od czasu porodu to tempo życia wzrosło mi z czterokrotnie conajmniej. :p

reklama

dziewczyny, wlasnie zobaczylam na naszym wątku ze świętami że Klaudia ma dziś urodzinki!!!!

Klaudius - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! ŻEBYS MIALA MNÓSTWO RADOŚCI ZE SWOJEGO MACIEJKI. WESOŁOŚCI I MIŁOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ. I BUZIAKI ODE MNIE I MOJEGO MACIEJKI
:-* :-* :-* :-* :-*

Brunetka - cześć ;)
Pewnie cos ciekawego znajdziesz na Allegro. A z zasłyszenia i to świżego (bo przedwczoraj była Monia z Pawłem tam) mogę Ci polecić hurtownie Askot ale nie na Sztabowej ale na Krasińskiego (biczna Traugutta) ponoć full fotelików do samochodu i w ogóle wybór wszystkiego przeogromny, także może warto podjechać ;) Bo jak zdażyłam sie zorientowac to ceny na Allegro niektórych rzeczy potrafią byc wiele droższe! ::)
Życzę udanego Sylwestra - chyba jakies wyjście się szykuje, cooo ;)
a122.gif

Wszystkim Wam życzę udanej zabawy i Nowego Roku pod Szczęśliwą Gwiazdą ;)
u040.gif

gazelaczeka- Twój Maciuś rzeczywiście szybki chłopak ;D szybciorem te ząbki dostał, no i siada już, hoho, tez bym nie nadążyła :) Mój Wiktor to się dwa razy przewrócił jak dotąd tylko z nbrzuszka na plecki (w tym raz wyladował na dywanie akurat jak wyszłam ::)) i jak na razie cicho szaaa, alee wszystko w swoim czasie...

Klaudia - wszystkiego najlepszego ;)

Pozdrawiam Wszystkich ;)

loende04 pisze:
Brunetka - cześć ;)
Pewnie cos ciekawego znajdziesz na Allegro. A z zasłyszenia i to świżego (bo przedwczoraj była Monia z Pawłem tam) mogę Ci polecić hurtownie Askot ale nie na Sztabowej ale na Krasińskiego (biczna Traugutta) ponoć full fotelików do samochodu i w ogóle wybór wszystkiego przeogromny, także może warto podjechać ;) Bo jak zdażyłam sie zorientowac to ceny na Allegro niektórych rzeczy potrafią byc wiele droższe! ::)
Życzę udanego Sylwestra - chyba jakies wyjście się szykuje, cooo ;)
a122.gif

Wszystkim Wam życzę udanej zabawy i Nowego Roku pod Szczęśliwą Gwiazdą ;)
u040.gif

Dzięki za info. Włąsnie byłam dziś w hurtowni Bajka , ale wybór taki sobie.
Przeglądalismy też Allegro i mamy coś na oku, ale taki fotelik dłużej posłuży więc  uważam,że warto kupić lepszy. Tym bardziej, że z cenami to rzeczywiście bywa róznie.

Co do Sylwka to owszem szykuje się imreza ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
A Wy jak go spędzacie?

A tak wogóle to może wpadłyscie w końcu z  maluchami do mnie i wybrałybyśmy się na jakiś spacer , no to jak??? :police: :D :D :D

A dziekuje, dziekuje, wezmę Monike po Nowym Roku za kudełki i jakoś sie doczłapiemy ;D ja mam troszke gorzej bo daleko ale jakoś dam rade ;)
No w Bajce ogólnie kiszka, ja byłam tam przedwczoraj (szukałam ubranka na Chrzest - robimy wspólnie w pierwszy weekend po Nowym Roku). Mówili że na Krasińskiego pełno fotelików!!!
Fajnie ze sie wyrwiecie z domu trochę :) A Mateuszek gdzie będzie balował? :laugh:

reklama
Do góry