reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ach te zeby, dobrze, ze mamy na co zwalac :laugh:. ja tez wstaje w nocy, nie jest zle, ale te 2 razy trzeba wstac, a ostatnio nad ranem jeszcze cos sie wybudza.

Jejku moja dziecina spi juz ponad godzine, a ja akurat teraz wole, zeby nie spal, bo potem po kapieli bedziemy sie bujac godzine zanim zasnie. Mala przekora z tego naszego Alusia. Tatusiowi dwal czadu dzisiaj w domu, a teraz spi, zeby nabrac sil na czad dla mamusi ;)

reklama
ja tez juz bym chciala @...jakos tak wtedy pewniej bym sie czula!!!!!

a nam szwankuje internet i chyba jak na razie to sie z wami pozegnam na dzis..............moze sie naprawi
a rafal mowi, ze to przez bb..............bo jak nie jestem tutaj zalogowana to wszystko gra!!!!

Martuska pisze:
Gazelaczku Tobie gratulejszyn tych gornych jedynek. Niech wyjda na wierzch tej nocy ;)

Martuśka, Ty wstreciuchu! Ja juz tej nocy sie nie wyspalam, bo wlasnie Maciusiowi dzis zaczęły prześwitywać ząbki, więc pewnie w nocy wychodzily [tak jak u Niani wczoraj, tzn u Maxa ;) ;D]. No i nie wyspalam sie... A jesli dzis znow da czadu, to jak ja niby przywitam Nowy Rok? Chyba we śnie, bo nawet nie dotrzymam do północy, hi hi

My na sylwestra wybieramy sie do znajomych. Beda trzy pary z dziećmi. Wszystkie malutkie :)

Martuska pisze:
Gazelaczku[/b] jak tam Twoj @? Zdaje sie, ze juz jeden za Toba, czy kolejny byl w miare regularnie?

Wlaśnie Martuska zainspirowalaś mnie do tego, żebym spojrzała w kalendarzyk i .... od kilku dni powinna być @!!!!! Ale numer... a my ostatnio trochę ten-tego, bo jakoś mialam nastrój ::) :p :) Hm....

ja też chciałabym mieć już @,ale wciąż cisza i zastanawiam się kiedy coś będzie!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KLAUDUNIO SAMYCH CUDOWNYCH CHWIL W ŻYCIU!!!!!

heloo wieczorkiem

wiecie ja nigdy nie sadzilam ze bede tesknic za miesiaczka ::) a od porodu mialam tylko raz i to z trzy miesiace temu!!!
ciagle mi cos kopie w brzuchu i mam schizy ::) :p

zobaczcie co wylicytowalam dla Milenki :)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78257162&msg=Twój+e-mail+został+wysłany.

strasznie mi sie podobaja takie sweterki
a Mili ma ful spodni do ktorych ten sweterek bedzie pasowal jak ulał

Klaudio.........Wszystkiego najlepszego kobietko!!!! duzo szczescia,miłosci,zdrowia,pieniedzy,zadowolenia z meza i synka i duuuuzooo satysfakcji z zycia!!!!!!!

zyczy Lilka z Mili ;)

Witam,
wczoraj byłyśmy na szczepieniu i moje dziecko zadziwiło wszystkich: NIE PŁAKAŁA!!! tylko jęknęła i później uśmiechała się do pięlęgniarki, która ją szczepiła :D. Normalnie szok, bo u nas szczepienia zawsze przebiegały dramatycznie. A teraz było ok ;D ;D

reklama
Kurde felek zjadlo mi wiadomosc:( Normalnie staram sie kopiowac zawsze przed wyslaniem, a tu zapomnialam
Pisalam do Sylwi, zeby cwiczyla z Nina i podawala jej do raczek grzechotki i inne zabawki.

I pytalam czy wasze dzieci tez maja etap rzucania wszystkiego najepiej z wysoka i patrzenia jak spada. Chyba Damayani pisala o tym. Unas Alus zacza od kilku dni i bardzo mu sie to podoba.

Gazelaczku ja chcialam Ci pozyczyc zeby zeby juz wyszly i nie meczyly Cie bezsenne noce. Nie chcialam byc zlosliwa ani troszke:*
A co do okresu to przy karmieniu moze byc jeszcze nieregularny. Swoja droga w dni plodne najbardziej sie chce ten-tego;)

Do góry