reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja was podziwiam, normalnie, że wy tyle postów produkujecie z jeden dzień ;) ja potrzebuje narzedzia do wydlużenia doby... co to będzie jakdo pracy wroce? chyba spać przestanę...
Jakaś taka do itu jestem od wczoraj, nic mi sie nie chce, podejrzwam, że może to @ się zbliża :( tak mi było fajnie bez ego całego napięcia i humorów prezdmiesiączkowych, heh..

Grzeję właśnie Kinguśce jakieś coś słoiczkowe, co od szwagierki pod choinke dostała, niemieckie zarcie... jablka z bananami i kaszka wtym ?? zobaczymy, co maly brzuszek na to.
A ja zaraz lece obiadek dokończyć, potem spacer, obiad zjeść, Kinga spać, sprzątac i tak leci ten czas mi jak głupi...

hehe, a my tez chcemy drugie i też ciuszki zbieram ;) tylko tak gdzieś za 3-5 lat najlepiej ;)

reklama
uciekam bo siostra na kawkę woła ja może herbacinkę owocową ....
tymik jeszcze śpi jak wstanie idziemy po słoiczki :D jabłuszko może
miłego dzionka
a ciuszki ja też zbieram :D tylko co już byle jakie odrzucam, bo mamy tego od groma

ok ja znikam bo umowilam sie z moja kolezanka na kawe
kiedys opiekowalam sie ich coreczka Marysia i sie zaprzyjaznilysmy
w styczniu urodzila Kubusia i Milenka ma kolege z tego samego rocznika :laugh:

a ze Kasia pracuje jako pedagog w szkole podstawowej do ktorej obie podlegamy (z tej samej ulicy jestesmy) to planujemy Kubusia z Milenka do jedej klasy wsadzic ;D co za niecne plany 8) :laugh:

a ostatnio u niej bylam jak Mili miala z miesiac
to sie zdziwia jak zobacza taka pannice duzą

buziaczki
mykam

Gazelaczku, gratuluję nowych białych plameczek zębowych :)

A u nas nowy maluszek w rodzinie, Kinga już najmłodsza nie jest ;) wczoraj w nocy kuzyn jej się urodził :)

Ale ma głupawkę moje dziecko, przed chwila nie dała pisać ani nic, a teraz macha nogami w leżaczku i mnie zaczepia, śmieje się głośno ;D

czesc kochane...........
nadrobilam ufff.............

u nas zpokojnie jak na razie, maluch spi a ja chyba zaraz wskocze do wanny............

gazelaczku gratulujemy nowych zabkow!!!!

sylwia udanej zabawy..... ;D ;D ;D

co do drugiego dziecka jak na razie nie planuje, musze dojsc do siebie po jednym narazie............

wlaśnie wrocilyśmy ze spacerku, ale zadyma ::) uwielbiam taką pogodę, naprawdę, Tośkę w wozku zasypalo, jakiś pies uciekl jak nas w lesie zobaczyl :laugh:

super pomysl z tym sklepikiem internetowy-gratulacje przedsięwzięcia i zyczymy powodzenia, super ciuszki, tylko tak jak dziewczyny uwazam, że zdjęcia te malutkie powinny być calych komplecików...

gazelaczku a do kiedy planujesz karmić piersią??? jak wrocisz do pracy to przestawisz Maciejkę tylko i wylącznie na sztuczne, ja wracam od lutego i wlaśnie się nad tym zastanawiam...

pisalam ze mi jakoś tak smutno... to dlatego ze Tosia pod choinkę dostala od mojej mamy w pudeleczku takim jak po pierscionku takie male, srebrne figurki przedstawiające szopkę, do prezenciku dolaczona byla krteczka:
Kochana Tosieńko,
Z okazji pierwszej wspólnej Wigilii, życzę Ci, aby ta troska, milosc, opieka i życzliwość, jakie Cię teraz otaczają towarzyszyly Ci przez cale życie-babcia Jola

no i tak czytam to sobie po parę razy dziennie i myślę o mojej mamie...o przemijaniu i o tym wszystkim, eh

reklama
i jeszcze a propo, ja też wącham moje dzieciątko i caluję bez przerwy... jak śpi to oglądam sobie jej zdjęcia w aparacie, a mój mąż powiedzial, że Tosia pachnie malym pieskiem ::) :D :D

Do góry