kaśka k
Fanka BB :)
poczytałam i przynajmniej wiem co u Was
Tusia strasznie się cieszę że nereczki są ok
wracam do łóżkakurcze boli mnie gardełko
Tusia strasznie się cieszę że nereczki są ok
wracam do łóżkakurcze boli mnie gardełko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kaśka k pisze:Witam wszystkich serdecznie
dopiero znalazłam tą stronkę i pewnie będę tu zaglądac tym bardziej, że nudzę się strasznie od początku ciąży leże w domku albo w szpitalu
termin mam na 15 lipca ale za miesiąc mam odstawic fenoterol i z tego co słyszałam to dużo dziewczyn po dwóch dniach od odstawienia tego leku zaczyna rodzic : ale narazie co chwilkę mam totalne zmiany nastrojów i mój mąż już powoli wymięka i szczerze mówiąc nie mogę się już doczekac mojej kruszynki
Miłego wieczorka pa
kolorowa_kredka pisze:E tam maniula, zamiast odpukać, to ja proponuję zakłady, która będzie pierwsza :laugh:
Stawiam na Kredkę albo Alkę ;D Violi nie liczę, bo ona otwarcie przyznaje, że chce mieć szybko drugie, więc co to by był za zakład
iwonica ???? dlaczego
Iwon pisze:Miałam tego nie robić, bo wyjdę pewnie na ciekawską babę , ale co tam, najwyżej dostanę kosza ;D :laugh: Gazelaczku już kilka razy wspominałaś o wyjazdach służbowych za granicę i o innych, ciekawych apsektach swojej pracy. Jestem bardzo ciekawa czym się zajmujesz?
Iwon pisze:Dziewczyny, wpadłam na chwilę popodglądać czerwcówki, a tam jedna laska pisze, że jest znowu w ciąży.. .. Czyli scenariusz, o ktorym już niejedna z nas myślała, robiąc test ciążowy :laugh: Zaraz sobie wyobraziłam, jakby to było, gdyby ktoraś z nas wyskoczyła nagle z taką rewelacją