reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:
gazela :-* :-* :-* :-* :-* dla Maciejki !!!! zuch chłopak!!!!!!!!  Maciuś jest liderem w każdej dziedzinie, pierwszy uciekał Ci z maty z podłogi, pierwszy miał ząbka, pierwszy siada :) Musisz być z niego baaaaaardzo dumna:)

Krótko mówiąc, Maciuś to taki rozpędek. A czy jestem dumna? Tak szczerze, to chyba za nim nie nadążam ;) ;D

A pierwszeństwo w siadaniu oddajemy Martynce - Maciuś jeśli nie ma za co się złapać to sam nie posiedzi. Leci do przodu i chwyta się za stopy. I co najwyżej posiedzi tak garbusek :)

a wlasnie - Kasiu - czemu bedziecie robić Martynce rezonans? W ogole tak dziwnie sie sklada, najpierw Macius i Martynka razem przechodzili atrakcje z bakcylami, a teraz oboję będą mieli sprawdzane głowy ::)

reklama
witam kochane !
po śniadanku, tymul ululamy (wózek) a ja zerkam o was moje drogie :)
w nocy prawie co godzinkę wstawałam :( po 00 po 1 po 2 po 3 po 5 o 6 o 8 i do 10 lulaliśmy razem bryyy prawie zawsze chwilowe cycanie,raz tylko starczył smok! no i nocna zmiana pielusi, bo ostatnio duuużo sikuta w nocy ale powiem szczerze że jestem wyspana :)

a ja chyba pamietam gdzie pracuje gazeleczek ale nie powiem.... 8)
Gazeleczku trzymam kciuki zeby Ci sie wszytsko udalo... ja tez mialam sporo pomyslow na zycie, na razie realizuje jedne, ale zmezem mamy jeszcze conajmniej dwa pomysly na wlasny biznes, kto wie moze kiedys jak bedzimey miec troche wiecej kapitalu ....
tak czytam co wasze malenstwa potrafia robic, to wydaje mi sie ze moja Ninka jakas taka zapozniona jest, nie wiem czy to przewrazliwienie... ??? mam nadzieje ze nie stane sie jakos dziwna matka porownujaca dziecko z innymi i nie bede tym krzywidzic mojej kruszynki...

a teraz lece do fryzjera - dzis na to wesele idziemy wiec tak przy okazji zajme sie kudlami... no i nie wiem z czym wyjde bo wlosy sie sypia i lepiej byloby sciac ale Nina tak szarpie ze wolalabym miec je jak zwiazywac...

gazelaczek pisze:
Ach, i uwaga-uwaga!!!
PREZEŚWITUJĄ NAM GORNE ZĘBY! Jeeej, jakie szczescie, niedlugo skonczy sie to jęczenie i marudzenie. I moze jednak nie wpadne jeszcze w depresję.

Zaczynam sie martwić o Alke :(

gratulujemy!!! ale Maciuś się szybko rozwija, jeszcze trochę i sam wyjedzie na wakacje ;D

kolorowa_kredka pisze:
witam kochane !
w nocy prawie co godzinkę wstawałam :( po 00 po 1 po 2 po 3 po 5 o 6 o 8 i do 10 lulaliśmy razem bryyy prawie zawsze chwilowe cycanie,raz tylko starczył smok! no i nocna zmiana pielusi, bo ostatnio duuużo sikuta w nocy ale powiem szczerze że jestem wyspana :)

Kredzia ty jesteś SUPERMENKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maniulka ty kochana przyjdzie jeszcze taki czas że się wyspisz ;) za kilka lat........? ;) może 2 ;) pewno i u nas też tak będzie tymul troszkę podrośnie, ale jeszcze będzie budził się w nocy i przyjdzie drugi szkrabik i na nowo :) ale takie nasze uroki kochanego macierzyństwa :)

kasiulka zdrówka ! cieszę się ze martysia już ma 7 kg :)

e tam jakie oberwało iwon :) tak tak czekamy na drugie (bardziej ja niż artek) ale jeszcze nie teraz choćjak by było nawet to ........ bysmy sięcieszyli :D ale wolę poczekać :)

Iwon pisze:
Kredeczko stawiam na Ciebie i Alkę, bo tak mi się gdzieś kiedyś przeczytało, że chyba chciałybyście mieć drugą niunię dosyć szybko. A poza tym, już Ci kiedyś o tym pisałam- jesteś bardzo ciepła, rodzinna i sama się wywpaplałaś, że kochasz dzieci nad życie. Widzę zresztą, z jaką anielską cierpliwością opisujesz wszystkie wyczyny Tymulka i swoje zaangażowanie. Osobiście nawet Cię po cichu podziwiam  :)

Dzień doberek przedostatniego dnia roku 2005  ::) 8) O0
to ja tak po cichy ;) :-* :)
gazelaczku gratulacje ząbka i chwilowego spokoju z marudzeniem z nimi zwiazanym :)

sylwia miłej zabawy na weselu :)

cholender tymul się przebudza :( ale wyjdziemy na spacer :)

witamy

wiecie co?? wczoraj poinformowalam moja mame ze chemy miec jeszcze jedno dziecko
wogole ta znieczulica zdziwila sie ze chcemy miec drugie
a wyszlo przy rozmowie bo prasowalam juz za małe ciuszki Mili i chowalam je do torby ''dla nastepnego''
a moja mam przyszla i mowi ze ma znajaoma co prowadzi lumpeks i ze mam jej zaniesc bo takie ładne ciuszki
a ja jej na to ze odkladam dla nastepnego malenstwa ;D no to zdziwko
i jeszcze jej dopowiedzialam ze nie chcemy aby miedzy dziecmi była duza roznica wieku
byscie widzialy mine mamuski ;D ;D ;D ale zareagowala ok i sie ciesze

Kredziu kapanie u nas jest w kuchni w wanience na stole kuchennym- jest mi wygodnie
ale Mili juz wyrasta i musimy sie przeniesc do wanny w łazience ale jeszce poczekam z tym ile sie da bo nie wygodnie mi bedzie sie schylac do niej :p

Sylwia bardzo fajna stronka i ładne ubranka,a za jakosc trzeba placic- trzymam kciuki za interes i zycze powodzenia
i Tusia ma racje- do tych zdjec daj caly komplet np. bo ja tez czesto wybieram po zdjeciach,jak mnie zainteresuje to otwieram stronke :)

reklama
e_mama pisze:
kolorowa_kredka pisze:
witam kochane !

Kredzia ty jesteś SUPERMENKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eh tam gdzie ;)

Do góry