reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a ja mam problem z internetem.............caly czas mnie wywala z sieci!!!

Edytko u nas tak samo z ciuszkami, ale powiem szczerze ze mam fajne miejsce, gdzie kupuje uzywane zeczy z niemiec i USA, niektore jeszcze z metkami!!!!

reklama
Sylwio mnie sie stronka podoba. Ciuszki troszke drogie, ale widac ze porzadne. Mozesz liczyc z mojej strony na zakup - juz sobie cos upatrzylam ;D. Odezwe sie na priv. trzymam kciuki za powodzenie biznesu - trzeba odwagi dla wlasnego przedsiewziecia ;D (tak na marginesie nie boisz sie tak ujawniac z planami - z pracy nikt na pewno nie czyta bb?)

dzieki dziewczyny za słowa otuchy...
ania.g, troche sie boje ale u nas babek prawie nie ma, a nie sadze zeby mlodzi zapracowani bankowcy czytali nasze przezacne forum... ale moze masz racje - potem zmienie posta...

no.......spia!!! paly moje dzieci i spiac ;D ciekawe jak dlugo ::) bede sie cieszyc chwila spokoju

w tym czasie a jest go bardzo malo mam tyle do zrobienia a omze tyle chicialabym zrobic ::) i nie wiem od czego zaczac i na czym sie konczy hehe na bb
aj ::)

moja Nina tez spi a ja dziergam te aukcje... na razie mam w domu 50 sztuk ubrań, na poczatku stycznia będę miała nowe ... no i jednocześnie powrót do pracy...mam nadzieję że dam radę...

no i kciuki sie przydały, to chyba dzieki wam - sprzedałam dwie rzeczy!

Martuska pisze:
Tusia, no podsuwasz nam na mysl tylko ciaze ;) Ale tak naprawde to chyba takim biegiem brzuch by nie urosl, a niedobrze moze byc od byle czego. Masz jakies podejrzenia???? Ja to chyba wejde do grona mam, ktore zaliczyly juz tescik, tak dla swietego spokoju, bo ostatnio cos za bardzo pofolgowalismy.

ja też już teścik mam za sobą mój mąż mówił żę mam ciążową fobię i dla świetego spokoju test kupili.śmy i komisyjnie był odczytany negatywny wymik ufff

Sylwia witaj :) Bardzo podobaja mi sie ubranka. Jak dla mnie (nie kupowalam nigdy nic na Allegro) wszystko jest jasne i przejzyste. Taka schludna ta strona. Ceny nie najnizsze, ale nie znowu jakies baardzo wygorowane. No i super, ze udalo sie juz sprzedac 2 rzeczy, oby tak dalej :)

Iwon, Ty tu nie kus losu dobrze? 8) Sama mialas stracha a teraz tak swobodnie piszesz o ciazach i nawet zaklady chcesz robic oj nieladnie ;) A o tej dziewczynie z czerwcowek sama przeczytalam dzisi rano i az mnie zamurowalo. Mialabym ochote zapytac sie czy to zaplanowane czy nie i jak to przyjela i czy karmila cycem. Duzo pytan :p No ale nie doczytalam posta, gdzie informuje o dzieciatku po raz pierwszy.

Co do kapieli to ja kapie w wanience na siedzaco na stole w kuchni. Lazienka jest taka mala, z enei ma gdzie postawic wanienki, a w wannie to by mi chyba kregoslup strzelil, moze jak Alus jeszcze podrosnie.

No i Elfiko czekamy na Twoj wielki powrot :laugh:

Aaa i jeszcze Tofinkowi chcialam napisac zeby smutkowala na watku jak ma taka potrzebe, bo zawsze wsparcie jakies dostanie:)

Gazelka nasza to chyba pracuje w jakims biurze podrozy jak bymbmiala zgadywac, no ale to tylko przypuszczenie. Sama jestem ciekawa ::)

Kate ale Ci fajnie ;D

Maniu, a Ty kchana jak dzieci spia to sie kladz jak postanowilas. No normlanie jak bym mieszkala kolo Ciebei to bym Ci przyszla dzieci zabawic choc na 2 godziny :) Kurde, no wiem jak to jest.

Kredko a Ciebie to podziwiam, bo Tymus chyba rzeczywiscie lubi byc z Toba prawie non stop. Mowisz, ze karmienia nieuregulowane? Moze sporoboj go w dzien karmic np zawsze co 2,5 godziny i wtedy wyjdzie Ci jakis "harmonogram"? Bo tak, to Tymus moze chciec cycac byle kiedy tylko po to, ze wie ze jak zaplacze to Mamusia da mu cyca na chwile do pocycania i Ty kochana bedziesz ciagle uwiazana. Ja Alka karmie co 3 godziny w dzien. I wiem, ze jak nie poje 10 minut to jest niedojedzony i wtedy kolejne karmienei przspieszam o 20 minut czasem pol godziny i tak karmienia wyxhodza mi przez dzien o 8 rano 11-stej 14-stej, 17-stej a potem po 19-stej go karmie z dwoch cycow i staram sie zeby dwa ostatnie byly blisko siebie tak zeby byl zatankowany porzadnie na noc :) No a nocka to troche sie rzadzi wlasnymi prawami,ale ostatnio je 2 razy. Tyle ze za drugim razem nie jest odtswiany do lozeczka, bo wszyscy zasypiamy podczas jego karmienia ::)

reklama
Martunia zlota jestes!!! moze na wiosne zadzwonie to sie umowimy ;) i bedziemy sie tak wymieniac ;D ajajaaaj ale byloby fajnie :D :D :D :D :D

Do góry