reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej Sylwia, fajnie ze sie pojawilas! :)

Zajrzalam na Wasza stronkę Allegro i skoro chcialas uwag krytycznych i konstruktywnych, to napiszę tak:

- ubranka są bardzo ładne, duży wybór
- opisy bardzo klarowne, wyraźne - niektorzy używają wielkiej czcionki, migających efektow i nic nie widać! U was miło się czyta, bo sa stonowane kolory
- dobrze ze podajesz duzo informacji na temat ubranek, np. rozmiar z metki i wymiary
- jak dla mnie ceny są wysokie, osobiście kupuję tańsze ubranka, bo one na tak krótko starczają. Rozumiem, że ceny zależą od tego ile płacicie w hurtowni, ale po prostu dla mnie ceny są za wysokie. Na Allegro szukam tanich okazji :)

Ja też rozmyślam nad własnym biznesem. Męczy mnie moja praca, bo musze wyjeżdżac za granicę. To dla mnie ogromny stres, duzo przygotowan w domu i teraz nie mam mozliwosci pracowac tak jak dawniej. Ale wizja mojego biznesu jest jeszcze daleka... Nie wiem czy sie kiedykolwiek zdecyduję, bo na to potrzeba duuuuzo pieniążkow, a ja nie lubię kredytów ::) :)

Tak czy siak Sylwia, gratuluję odwagi :) Po prostu trzeba zacząć i już :)

tofinek pisze:
Iwon pisze:
tofinek pisze:
Nasi wspanialomyślni parlamentarzyści przedlużyli urlop macierzyński o dwa-powtarzam dwa tygodnie ::) nieźle się państwo szarpnęlo, to jest coś... :mad:

Tofinek nie narzekaj, nie narzekaj..przecież jakby co 1000 złotych dostaniesz ;) ;D ;D ;D

Iwon rano mówili że tylko najbiedniejsi.... poza tym to chyba nie dziala wstecz...
a Ty dziś nadgodzinki trzepiesz??? ;D

Ja słyszałam, że jednak dostaną wszystkie matki. Po 1000 zeta, a te najbiedniejsze może po 2000. Mało tego, kasę mają dostać także te matki, które nie będą wychowywać dziecka. No comments! ::)

A w pracy jestem zawsze od 8 do 16.30, bo mamy w środku półgodzinną przerwę na obiad

Elfiko, fajniutko, że się odezwałaś :) Tęsknimy, wracaj do nas szybko :-* :-* :-*

Sylwia mnie również podoba się stronka, teksty są przejrzyste, ale brakuje mi jednak troszkę przekoloryzowanej, słownej zachęty w stylu: prześliczne spodenki, urocza kurteczka, wyjątkowe ogrodniczki..niby nic, a jednak wiele daje. Pozwól ludziom uwierzyć, że to jest towar pierwsza klasa! Zaufaj mi, kończyłam socjologię ;)
Poza tym ceny są niestety wysokie. Nie znam tak dobrze przekroju allegrowiczów, ale też wydaje mi się, że tam raczej szuka się rzeczy tańszych, drogie można zakupić we własnym mieście. Ale z drugiej strony allegro można już pewnie podciągnąć pod coraz bardziej trendy styl zakupów internetowych, czyli: cena jak w sklepie, ale kupuję nigdzie się nie ruszając. Do tych osób Twój towar może trafić, bo są to rzeczy nowe i śliczne.
Powodzenia :) :) :)

Gazeleczku, dzieki za slowa otuchy...
co do cen to ja tez kupuje tansze ubranka ;)

tak orientacyjnie to dla lipcowych mamusiek byloby okolo 75% tych cen co mam na allegro,
z minimalną marżą taniej nie dam rady...
chyba ze jak bedziemy duzo brac od dostawcy to da nam upust wtedy bedziemy mogli zejsc z ceny na co licze bo wiem jak ja patrze na kase tak pewnie wiekszosc z potencjalnych klientow!!!

Iwon dzieki za rady, bede musiala sie tego nauczyc: tzn tych slicznosci itp... tez wydawalo mi sie ze troche za sucho ale nie umiem ... ale jak specjalistka radzi to sie postaram...
no i mam nadzieje ze uda mi sie cos zejsc z cen ... sa nieco nizsze niz w sklepach za te same rzeczy ale roznica nie jest zbyt duza... musze chyba ponegocjowac z hurtownia... mialam kiedys zajecia z negocjacji, moze sie przyda... ;)

Iwon pisze:
tofinek pisze:
Iwon pisze:
tofinek pisze:
Nasi wspanialomyślni parlamentarzyści przedlużyli urlop macierzyński o dwa-powtarzam dwa tygodnie ::) nieźle się państwo szarpnęlo, to jest coś... :mad:

Tofinek nie narzekaj, nie narzekaj..przecież jakby co 1000 złotych dostaniesz  ;) ;D ;D ;D

Iwon rano mówili że tylko najbiedniejsi.... poza tym to chyba nie dziala wstecz...
a Ty dziś nadgodzinki trzepiesz??? ;D

Ja słyszałam, że jednak dostaną wszystkie matki. Po 1000 zeta, a te najbiedniejsze może po 2000. Mało tego, kasę mają dostać także te matki, które nie będą wychowywać dziecka. No comments!  ::)

A w pracy jestem zawsze od 8 do 16.30, bo mamy w środku półgodzinną przerwę na obiad
a to ciekawe ,bo ja nie dostałam porodowego,bo nie mialam rodzinnego,a teraz ma mi się należeć podczas urlopu wychowawczego i bedę mogła odebrać te porodowe,to może mi państwo 1000 zł zafunduje hahahahahaaha................nic dodać,nic ująć

Miałam tego nie robić, bo wyjdę pewnie na ciekawską babę ;), ale co tam, najwyżej dostanę kosza ;D :laugh: Gazelaczku już kilka razy wspominałaś o wyjazdach służbowych za granicę i o innych, ciekawych apsektach swojej pracy. Jestem bardzo ciekawa czym się zajmujesz?

reklama
sylwia mi też się podoba twoja stronka na allegro,może kiedyś na coś się szarpnę(jak mi finanse pozwolą :p)
też bym chętnie założyła własny biznes,tylko brak mi funduszy na początek i będę musiala jednak wrócić do pracy
Życzę Ci Sylwio samych udanych transakcji i konkretnych allegrowiczów!!!!!!!!!!!!!masz kobitko adwagę.........trzymam kciuki za Ciebie! ;)

Do góry