kolorowa_kredka
Fan(ka)
sylwiu powodzenia z biznesikiem !!!
tusiczko zdrówka !!
amykam
tusiczko zdrówka !!
amykam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tofinek pisze:Iwon pisze:tofinek pisze:Nasi wspanialomyślni parlamentarzyści przedlużyli urlop macierzyński o dwa-powtarzam dwa tygodnie : nieźle się państwo szarpnęlo, to jest coś...
Tofinek nie narzekaj, nie narzekaj..przecież jakby co 1000 złotych dostaniesz ;D ;D ;D
Iwon rano mówili że tylko najbiedniejsi.... poza tym to chyba nie dziala wstecz...
a Ty dziś nadgodzinki trzepiesz??? ;D
a to ciekawe ,bo ja nie dostałam porodowego,bo nie mialam rodzinnego,a teraz ma mi się należeć podczas urlopu wychowawczego i bedę mogła odebrać te porodowe,to może mi państwo 1000 zł zafunduje hahahahahaaha................nic dodać,nic ująćIwon pisze:tofinek pisze:Iwon pisze:tofinek pisze:Nasi wspanialomyślni parlamentarzyści przedlużyli urlop macierzyński o dwa-powtarzam dwa tygodnie : nieźle się państwo szarpnęlo, to jest coś...
Tofinek nie narzekaj, nie narzekaj..przecież jakby co 1000 złotych dostaniesz ;D ;D ;D
Iwon rano mówili że tylko najbiedniejsi.... poza tym to chyba nie dziala wstecz...
a Ty dziś nadgodzinki trzepiesz??? ;D
Ja słyszałam, że jednak dostaną wszystkie matki. Po 1000 zeta, a te najbiedniejsze może po 2000. Mało tego, kasę mają dostać także te matki, które nie będą wychowywać dziecka. No comments! :
A w pracy jestem zawsze od 8 do 16.30, bo mamy w środku półgodzinną przerwę na obiad