reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
to jak bedzie z ta kasa???? my tez dostaniemy????ja chyba niedostane bo mamy razem za duze dochody...................
tusia25
Fanka BB :)
Sylwia to ja tez ci napisze cos od siebie. Jak dla mnie ceny nie sa aż tak wysokie, ciuszki bardzo ładne tylko lepiej byłoby gdyby na zdjeciu w profilu widnial cały komplet, a nie jakaś jego część. Bo większość szukając czegos patrza zwłaszcza na to i inaczej by to spostrzegł zwłaszcza patrząc równocześnie na cenę towaru. Zdjęcia masz super wyrażne i na białym tle. Jak sie skończą te twoje aukcje to napisz jak ci poschodziło - jestem ciekawa. Sweterki mi nie schodziły, no najwyżej w paski najlepiej ja już to schodzą mi bluzy zwłaszcza rozpinane i rzeczy z motywem Kubusia Puchatka, cienko jeszcze schodzą ogrodniczki. To takie moje rady
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Dziewczyny, wpadłam na chwilę popodglądać czerwcówki, a tam jedna laska pisze, że jest znowu w ciąży.. .. Czyli scenariusz, o ktorym już niejedna z nas myślała, robiąc test ciążowy :laugh: Zaraz sobie wyobraziłam, jakby to było, gdyby ktoraś z nas wyskoczyła nagle z taką rewelacją
Iwon
Lipcowe Mamy '05
E tam maniula, zamiast odpukać, to ja proponuję zakłady, która będzie pierwsza :laugh:mania pisze:Iwon lobuzie odpukaj w niemalowane
Stawiam na Kredkę albo Alkę ;D Violi nie liczę, bo ona otwarcie przyznaje, że chce mieć szybko drugie, więc co to by był za zakład
Joaska
Lipcowe mamy '05
Iwon pisze:Dziewczyny, wpadłam na chwilę popodglądać czerwcówki, a tam jedna laska pisze, że jest znowu w ciąży.. .. Czyli scenariusz, o ktorym już niejedna z nas myślała, robiąc test ciążowy :laugh: Zaraz sobie wyobraziłam, jakby to było, gdyby ktoraś z nas wyskoczyła nagle z taką rewelacją
zgin przepadnij zlo nieczyste.................
dobrze ze nie stawiasz na mnie!!!!!!!!!!!!!!nawet nie mysle co by bylo!!!!!!
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
a ja błogosławię VIBURCOL zaaplikowałam Julii dziś po kapieli po raz pierwszy czopek i usnęła mi podczas karmienia. Possała może z 5 minut i pełen odlot !! Ciekawe na jak długo zasnęła, zobaczymy czy się obudzi o 23...
no nic czekam
Sylwia zajrzałam na allegro- fajne ciuszki Ja sama mam do sprzedania klika nie używnych przez córcię rzeczy, bo kupiłam jej za małe. Ale jakoś nie mogę się zabrać za wymyślenie aukcji.
Sama kupuję ubranka w hurtowni i są to takie rzeczy wg mnie wygodne a nie koniecznie reprezentacyjne. Takie wypasione ciuszki to Julka ma jak dostanie w prezencie od jakiejś cioci czy innej babci Alka na Wigilii był debiut pewnego różowego sweterka, który okazał się w sam raz (a na metce był rozmiar na 86) ;D ;D ;D
W domu ubieram Julkę w zwykłe bawełniane pajace i body z długim rękawem. Nic nam się nie plącze i jest wygodnie.
no nic czekam
Sylwia zajrzałam na allegro- fajne ciuszki Ja sama mam do sprzedania klika nie używnych przez córcię rzeczy, bo kupiłam jej za małe. Ale jakoś nie mogę się zabrać za wymyślenie aukcji.
Sama kupuję ubranka w hurtowni i są to takie rzeczy wg mnie wygodne a nie koniecznie reprezentacyjne. Takie wypasione ciuszki to Julka ma jak dostanie w prezencie od jakiejś cioci czy innej babci Alka na Wigilii był debiut pewnego różowego sweterka, który okazał się w sam raz (a na metce był rozmiar na 86) ;D ;D ;D
W domu ubieram Julkę w zwykłe bawełniane pajace i body z długim rękawem. Nic nam się nie plącze i jest wygodnie.