reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a tak poza dzisiejszą dyskusją jestem ciekawa,jak minęły wam święta??????
czy Wasze dzieciaczki siadaja już same??? ::)

reklama
Sylwia to ja tez ci napisze cos od siebie. Jak dla mnie ceny nie sa aż tak wysokie, ciuszki bardzo ładne tylko lepiej byłoby gdyby na zdjeciu w profilu widnial cały komplet, a nie jakaś jego część. Bo większość szukając czegos patrza zwłaszcza na to i inaczej by to spostrzegł zwłaszcza patrząc równocześnie na cenę towaru. Zdjęcia masz super wyrażne i na białym tle. Jak sie skończą te twoje aukcje to napisz jak ci poschodziło - jestem ciekawa. Sweterki mi nie schodziły, no najwyżej w paski :) najlepiej ja już to schodzą mi bluzy zwłaszcza rozpinane i rzeczy z motywem Kubusia Puchatka, cienko jeszcze schodzą ogrodniczki. To takie moje rady :)

Dziewczyny, wpadłam na chwilę popodglądać czerwcówki, a tam jedna laska pisze, że jest znowu w ciąży.. .. Czyli scenariusz, o ktorym już niejedna z nas myślała, robiąc test ciążowy :laugh: Zaraz sobie wyobraziłam, jakby to było, gdyby ktoraś z nas wyskoczyła nagle z taką rewelacją :) :) :) :)

moje gzuby strajkuja :p nie chca spac ::)
a ja zalozylam sobie ze dzis ide spac razem z nimi bo po tym swietowaniu jestem padnieta no i masz babo placek :p

mania pisze:
Iwon lobuzie odpukaj w niemalowane ;) :p
E tam maniula, zamiast odpukać, to ja proponuję zakłady, która będzie pierwsza :laugh: ;)
Stawiam na Kredkę albo Alkę ;D Violi nie liczę, bo ona otwarcie przyznaje, że chce mieć szybko drugie, więc co to by był za zakład ;)

Iwon pisze:
Dziewczyny, wpadłam na chwilę popodglądać czerwcówki, a tam jedna laska pisze, że jest znowu w ciąży.. .. Czyli scenariusz, o ktorym już niejedna z nas myślała, robiąc test ciążowy :laugh: Zaraz sobie wyobraziłam, jakby to było, gdyby ktoraś z nas wyskoczyła nagle z taką rewelacją :) :) :) :)

zgin przepadnij zlo nieczyste.................

dobrze ze nie stawiasz na mnie!!!!!!!!!!!!!!nawet nie mysle co by bylo!!!!!!

reklama
a ja błogosławię VIBURCOL :) zaaplikowałam Julii dziś po kapieli po raz pierwszy czopek i usnęła mi podczas karmienia. Possała może z 5 minut i pełen odlot !!:):) Ciekawe na jak długo zasnęła, zobaczymy czy się obudzi o 23...

no nic czekam :)

Sylwia zajrzałam na allegro- fajne ciuszki :) Ja sama mam do sprzedania klika nie używnych przez córcię rzeczy, bo kupiłam jej za małe. Ale jakoś nie mogę się zabrać za wymyślenie aukcji.

Sama kupuję ubranka w hurtowni i są to takie rzeczy wg mnie wygodne a nie koniecznie reprezentacyjne. Takie wypasione ciuszki to Julka ma jak dostanie w prezencie od jakiejś cioci czy innej babci :) Alka na Wigilii był debiut pewnego różowego sweterka, który okazał się w sam raz (a na metce był rozmiar na 86)  ;D ;D ;D
W domu ubieram Julkę w zwykłe bawełniane pajace i body z długim rękawem. Nic nam się nie plącze i jest wygodnie.

Do góry