reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ok,zaden problem :laugh:!Nianiu,ja czytalam,ze grypa nie szkodzi dzidzi...No chyba jakby to byla jakas zmutowana postac,ale tak to raczej nic nie bedzie.

Niania trzymamy kciuki, żeby cię nic złego nie dopadło. Ale najlepiej to trzymaj się od mężulka z daleka, chociaż ja swojego też zaraziłam :( Czytałam gdzieś, że grypa nie jest groźna w ciąży i statystycznie wiele kobiet w ciągu tych 9 miesięcy pzeważniej ma jakieś 1 przeziebienie. Wszystko jest ok o ile nie przerodzi się w coś poważniejszego, więc ważne jest, żeby się wygrzewać i leżeć w łóżeczku, chuchać na siebie a nie chodzić z nią.
Ania i ja mamy to na szczęście już powolutku za sobą. Mam przynajmniej taką nadzieję, bo popołudniu znowu zwiększył się u mnie popyt na chusteczki :(

reklama
Aga wlasnie widzialam zdjecia z basenu ale fajny plywak!!!! czy muisicie miec takie specjalne pieluszki na basen? czy juz Doranek nie potrzebuje takich zabezpieczen? bo tu to mamy taki wymog no i w sumie to dobrze ale zawsze mi tak szkoda TYmcia bo ta pielucha wyglada na taka niewygodna :p

Do góry