reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Niania trzymamy kciuki, żeby cię nic złego nie dopadło. Ale najlepiej to trzymaj się od mężulka z daleka, chociaż ja swojego też zaraziłam Czytałam gdzieś, że grypa nie jest groźna w ciąży i statystycznie wiele kobiet w ciągu tych 9 miesięcy pzeważniej ma jakieś 1 przeziebienie. Wszystko jest ok o ile nie przerodzi się w coś poważniejszego, więc ważne jest, żeby się wygrzewać i leżeć w łóżeczku, chuchać na siebie a nie chodzić z nią.
Ania i ja mamy to na szczęście już powolutku za sobą. Mam przynajmniej taką nadzieję, bo popołudniu znowu zwiększył się u mnie popyt na chusteczki
Ania i ja mamy to na szczęście już powolutku za sobą. Mam przynajmniej taką nadzieję, bo popołudniu znowu zwiększył się u mnie popyt na chusteczki
reklama
mania
Fanka BB :)
Aga wlasnie widzialam zdjecia z basenu ale fajny plywak!!!! czy muisicie miec takie specjalne pieluszki na basen? czy juz Doranek nie potrzebuje takich zabezpieczen? bo tu to mamy taki wymog no i w sumie to dobrze ale zawsze mi tak szkoda TYmcia bo ta pielucha wyglada na taka niewygodna