reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ja właśnie siedzę i wypisuje imiona na kartce

Straszna sprawa z tym imieniem chyba moje dziecko zostanie bezimienne bo zdecydować się na konkretne jest naprawdę ciężko.

reklama
Agnieszko fajnie że tak piszesz bo ja też wtedy pozytywnie sie nastawiam, ze posiadanie dziecka nie musi sprawić że coś nas w życiu ominie :-) a wrecz przeciwnie :-)

Ja tez sobie wyobrażam że dzidzia nie ograniczy nas szczególnie - juz nawet sobie wyobrazam jak pojedziemy w przyszlym roku na narty :))) bedziemy jezdzic na zmaine i spacerowac z Synkiem:))
Przeicez Dzidzia to nie choroba:))))) tylko nasze szczęście:))

Ciesze sie ze wraciacie do zdrowia chorobki KOchane!!!!

Asiolku Aga ma racje z dziecmi jest weselej i baaardzo duzo zalezy od nastawienia sie i takiego wlasnie myslenia!!!!
ja kiedy bylam juz zmeczona placzem i ta zmiana zycia zawsze powtarzalam sobie ze to malenkie dzieicatko niczemu nie jest winne! ze jestem niewyspana, ze nie moge wyjsc tak jak kiedys ot tak po prostu...
ale obiecalismy juz sobie przed porodem ze do nas dolacza Tymcio i bedziemy razem z nim zwiedzac swiat...a poniewaz z natury jestesmy ruchliwi ;D i nie mozemy wysiedziec na miejscu to Tymcio wszedzie z nami jezdzi: kupilismy specjalne nosidelko na plecy i wiooo a jesli wrocimy do Polski to tez obiecalismy sobie ze juz we 4-ke pojedziemy na Hel nurkowac ;D a potem z dziadkami w Tatry!
tylko Tescowa glowa kreci ze to nieodpowiedzialne :p
ale my mamy wlasnie takie zycie na walizkach hehe

Dziewczyny a ja wlasnie torciki przegladam i zastanawiam sie jaki na 2 urodzinki synka.Taki mial w zeszlym roku
5635312_d.jpg

Dziewczynki kochane. Ja mam pytanie. Własnie sie okazało, że mój mąż ma pocztaki grypy (wczoraj wieczorem miał goraczke 38,5 stopni). Leczymy go z całych sił i dziś juz czuje sie lepiej. Ale obleciał nas wielki strach co z naszym synkiem i ze mna w tej sytuacji? Czy myslicie, ze grypa moze nam zaszkodzić?? Troche sie przestarszylismy. Mam nadzieje, że juz na pocztaku piatego miesiaca juz nic nie grozi?
Pomóźcie bo sie martwie.

reklama
Dziewczynki a moze tak wstawimy sobie nasze zdjecia pod nasz nick-name? I wszytskie twedy bedziemy miały tak samo i bedziemy pamietały jak wygladamy. Tak dokładnie jak ma to Aga Ratajczak. To moze jeszcze bardziej nas do siebie zblizyc. Jak sadzicie?? :)

Do góry