reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Poczekajcie cierpliwie, to już pewnie na dniach. Ja pamiętam na początku, jak zaczął kopać, to mogłam nic nie robić tylko leżeć z rękami na brzuchu i się zachwycać. Najlepiej było to czuć na początku właśnie jak leżałam na wznak i najlepiej wieczorem przed spaniem. Teraz to już nie trzymam rąk na brzuchu, tylko patrzę jak mi brzuch się rusza i podskakuje :)

;D ;D ja też mam takie klucia gdzieś w okolicach pecherza i szyjki ale nie myślałam że to dzidziowe kopanie :-)

Klaudio moja Majka w identyczny sposob skopala tatusia, ale moj to twardo spi i nic go nie obudzi. Mnie za to dzidzia z dwa razy w nocy budzi swoimi kopniakami, a wczoraj to az sie wystraszylam co jej jest, ze tak podskakuje, a to mala czkaweczki dostala. hi, hi jak smiesznie ;D teraz tez dokazuje juz z godzine trenuje boks. Dusznosci tez mnie lapia zwlaszcza wieczorem , przed snem, lykam magnez z b6 witamina, moze troche pomaga. Dobra uciekam, bo chyba nie lubi jak mamusia siedzi. Przyjde jak zasnie :)

:-) gotuję dziś zupe pieczarkową tak mi ładnie teraz pachnie w całym mieszkanku :-) mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

wicie tak sobie siedze i myśłe jak to jest mieć dziecko... wczoraj byłam u psiapsiólki Ona ma synka 3 miesiecznego :-) taki był fajny i ona wcale niemarudziłą, że cięzko, ze płącze, że kupy itd. a iwlee kobiet jak opowiada to strah sie bać posiadania dziecka.... :-) ja czekam z nadzieją że wszystko bedzie super:-) nie bedzie latwo ale wiem, ze damy rade

Witam Lipcóweczki
Wyczłapałam sie w końcu z łózka - pokonalam gorączkę - został tylko lekki katar i kaszelek, cieszę sie Kaludio że Tobie tez przechodzi - ten wirus to jakiś koszmar!!!!
Nasza dzidzia od kilku dni jest bardzo aktywna i oddaje mi kopa za każde kaszlniecie które przeszkadza jej spać:))) Może bedzie piłkarzem:)
Asiołku ale mi smaka narobiłas ta zupką - jutro tez taka ugotuje bo dzisiaj to siedze sama w domu, dopiero jutro męzus wraca a sama dla siebie to gotowac nie lubie.
Życze Wam miłego dzionka:)

Asiołku
czy moglabys wpisac na listę naszego synka - imie narazie Mateusz ( jeszcze sie bardzo wahamy co do imienia ale narazie jest mateuszek)

reklama
Fajnie jest miec dzidziusia,a szczegolnie takiego malego ;).Z wiekszymi dziecmi wiecej klopotu ;D ;).Pewnie,ze dacie sobie rade.Gdy wszystko jest dobrze zorganizowane to mozna bardzo wiele...My na przyklad bardzo czesto podrozujemy i synka zawsze ze soba biezemy,nigdy wielkiego problemu z tym nie bylo.
1995217_d.jpg
To nasza rodzinka w tym roku w Alpach.

Do góry