reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Wiecie obiecalysmy sobie ,ze na watek o poronieniach nie bedziemy wchodzily...Ja dzis weszlam.Jest tam prosba o wsparcie dla Mamy Mimi.Zabraklo mi slow,chcialabym ja pocieszyc,cos doradzic...
Sama nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji(ale w jej przypadku kazda decyzja bedzie bardzo bolesna).Kurcze jak mi przykro...

reklama
Jednym jestem szczegolnie zbulwersowana.Ale nie bende tu pisac,jesli chcecie wejdzcie tam i poczytajcie...

Hej Mausie, byłam dzisiaj na połowkowym USG i wszystko jest oki. Łożysko podeszło do góry, dzidzia wymiarowa jak z podręcznika ;) ; strasznie się cieszę, że wszystko dobrze, bo wczoraj to sie tak denerwowałam, że nie można było ze mną wytrzymać. Popijałam melise i pewnie dlatego małe dziś takie spokojne, hehe. Ale nie pokazało, co tam ma między nóżkami, więc cały czas mamy niespodziankę. Pozdrawiam wszystkie brzuszki.

Asiolku liste zrobilas super ale jak teraz na nia weszlam to wyjsc z tamtad niemoglam...normalnie tak straszliwie mi sie podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No jest poprostu przepiekna,te dzidzi takie slodkie,wszystko takie przejzyste w idealnym pozadeczku-wyjsc z podziwu nie moge.Kawal dobrej roboty!!!Powinnysmy Cie odznaczyc jakims medalem lipcoweczek za te zaslugi. :)

Czesc dziewczynki, ale dlugo sie do Was nie odzywalam!!!!
Jakos nigdy nie mam czasu a poza tym musze sie dzielic komputerem z moim mezusiem i dlatego czasem tylko poczytam troszke i nic nie pisze,
dzisiaj mamy szczegolny dzien, bo 2 rocznice slubu i z tej okazji mezus mnie do restauracji na kolacje zaprasza mniam :)
Dzidzia tez z nami idzie, bo kopniakami tak daje znac o swojej obecnosci, ze hoho :)
Pozdrowionka i caluski dziewczynki kochane :*

Elfiko,no to dlugich lat szczesia i milosci!!!
zlote_serce.jpg
slub.jpg

reklama
Agnieszko przeczytalam na watku o poronieniach i mi jakos trudno jest cos tej biednej mamie odpisac. Moze latwiej by mi bylo gdybym byla po 23 tc., a tak to nie potrafie sie wczuc w jej nieszczescie, moze poprostu nie chce, bo sama potem bede bala sie, ze cos mnie takiego przytrafi. Przeczytalam kiedys o dziewczynie, ktorej dzidzius udusil sie pepowina i musiala martwego dzidziusia rodzic, wczulam sie w jej nieszczescie i zaczelam jej odpisywac, caly dzien plakalam tak sie wczulam i do tej pory boje sie by moja dzidzie to nie spotkalo.
Co do tej prowokacji to brak mi slow jak tak mozna....

Do góry