reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

witaj sylwica :)
tym by sie nie obudzil ale zachcialo mii sie zaslony zasunac
obudzil sie i juz przed chwila byl kapany przedwczesnie i mia;l uciac sobie dzemke przednocna ale nici i siedzi mi na kolanie.
zmykam kochane

reklama
hej hej
no i melduje sie druga zguba ;D
u nas cyrk na kolkach (dobrze ze na kolkach bo przynajmniej odjedzie :p ;D )

Joasiu i ja dolaczam do mam ktore siedza w domu :p aj ja juz czasem na glowe dostaje ale Wy przeciez wiecie o czym pisze wiec juz sie nie rozpisuje ;)
Gaba zmeczona wiec idziemy ja spic

Nianiu baw sie dobrze!!!!! i Kochana jestes wiesz?! tak mysleisz o nas :-*

Dziewczyny w ogole to fajne z Was towarzystwo Duza buzka :-*

ide uspic maludy bo piszcza ::)

Chyba jakiś zastuj w jelitach miałąm i teraz niezle mnie przeczyszcza. Taki wielki brzuch miałąm, a teraz od dwoch godzin latam i zostawiam w kiblu nie bede opowiadac co. Ale tragedia ile tego tam bylo i jeszcze pewnie latac bede bo mnie jeszcze zoladek boli. Mialyscie takie cos kiedys?

Sylwio ja taki interesik tez prowadze jak ty tyle ze z uzywanymi rzeczami i dla wlasnych indywidualnych potrzeb - na kosmetyki i rozne duperele. Rzycze ci powodzenia w sprzedazy.i nie dziwie ci sie ja tez nie moglabym teraz wrocic do pracy, lipa na calego.

napisałam do was ale zwiesił mi się komp :(
tym,ul zasnął w wózku i siadłam do was na momencik komp mi sięzwiesił i w między czasie byłam pod prysznicem i głowa umyta :D

maniulka kochana jak dobrze ze sięodzywasz !! trzymaj się tam razem z tym swoim cyrkiem :)

co do siedzenia w domu ze szkrabem, też raczej sama nigdzie sięnie ruszam, jak cos z tymulem, chyba że na jakieś drobne zakupy czy urzą to kilka razy wybrałam isę sama lub z artkiem, tymul z rodzicami lub siostrą, no raz na basen pojechałam (później się rozchorowałam) tymul i siostry szkraby zostali z dziadkami ale co siędowiedziałam po czasie to tym buczał strasznie za mną at taki cyc z niego

reklama
Tusiu, pamietam o tym ze Ty też działasz, w razie co będę się Ciebie radzić, bo Ty to już pewnie zdążyłaś nabrać doświadczenia - ja czesto kupuje uzywane rzeczy a na ogol mi mama cos znajduje i sa super...
dzieki za zyczenia...

Do góry