reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Normalnie nie moga pisac. Mój syn chyba za duzo sie napatrzył na mnie siadzaca przy komputerze bo kiedy sadzam go na kolana wali otwarta reka w klawiature hihih
poprawiam tego posta chyba z 10-ty raz :laugh:

Nianiu gartulacje 5 miesiaca u Maksia :) To mial premiere zupkowa w 5 miechu. Super, ze mu smakowalo. Ja chyba zupe damw przyszlym tygodniu ::) A co do zebow to jak ma nabrzmiale dziaselko w miejsu gdzie ma wyjsc drugi zabek to powinien wyjsc lada dzien. Alkowi mojemu wyszly dwa na raz i Maciusiowi Gazelaczka chyba tez ::) A jak zele pomagaja cos? No i Alus moj do gryzie wszystko wkolo i to mu chyba pomaga.

NiaNia pisze:
No juz jestesmy po ;D Wcinał jak oszalały. Ale się cieszę:-)

Gazelzcaku kochany pociesz mnie i powiedz, ze jak juz jest jeden ząb to drugi bedzie za chwile ::) :p...proszę :)

Nianiu, jak wyszedl jeden, to zaraz wyjdzie drugi :p Na moje oko to natura po prostu lubi symetrycznosc ;) :)

Mackowi nic nie pomaga - rzuca gryzakami i smoczkami po calym domu i sie tylko wscieka. A ja razem z nim. Przechodzimy kryzys ::) :p ;D

Nianiu masz racje, ja sobie teraz tego tez nie moge wyobrazic :o To znaczy moge i czarno to widze. Ja to uwazam, ze kobieta co najmniej przez rok powinna byc neipolodna po urodzeniu. Juz liczylam, ze jak bym tak byla w ciazy to dziecko jakos pewnie na wrzesien bym urodzila. A Alus by ledwie roczek skonczyl. No nie w glowie mi sie to nie miesci. Chodzilabym chyba jak kon pociagowy. No i wtedy nie wiem czy dalibysmy tutaj rade z dwojka dzieci i co wyladowalabym bez meza w Polsce ??? O nie wole nad tym nie myslec!!!

gazelaczek pisze:
NiaNia pisze:
No juz jestesmy po ;D Wcinał jak oszalały. Ale się cieszę:-)

Gazelzcaku kochany pociesz mnie i powiedz, ze jak juz jest jeden ząb to drugi bedzie za chwile ::) :p...proszę :)

Nianiu, jak wyszedl jeden, to zaraz wyjdzie drugi  :p Na moje oko to natura po prostu lubi symetrycznosc  ;) :)

Mackowi nic nie pomaga - rzuca gryzakami i smoczkami po calym domu i sie tylko wscieka. A ja razem z nim. Przechodzimy kryzys  ::) :p ;D

HMMMM..... 8)  :laugh:U mnie tez niewiele pomaga. Mam wrazenie ze nawet Viburcol. Zel Maks zjada no i dajemy mu czasem jezscze Nurofen taki dla niemowlat. A|le to wszytsko o dupe potłuc.
Dziewczyny ale w momencie kiedy sa juz dwa zeby to potem jest spokój?? ::) :p Tylko bez ściemniania poprosze hiih

Nie ciaża to nie jest ;D coś w żołądku mi się dzieje. Cały czas mi podchodzi do gardła i taki brzuchol mi wylazł, a jeszcze nic nie jadłam.

Martuska pisze:
Nianiu masz racje, ja sobie teraz tego tez nie moge wyobrazic :o To znaczy moge i czarno to widze. Ja to uwazam, ze kobieta co najmniej przez rok powinna byc neipolodna po urodzeniu. Juz liczylam, ze jak bym tak byla w ciazy to dziecko jakos pewnie na wrzesien bym urodzila. A Alus by ledwie roczek skonczyl. No nie w glowie mi sie to nie miesci. Chodzilabym chyba jak kon pociagowy. No i wtedy nie wiem czy dalibysmy tutaj rade z dwojka dzieci i co wyladowalabym bez meza w Polsce ??? O nie wole nad tym nie myslec!!!
Ja dołozylabym jezscze do całego tego nieszczescia ROZWÓD!! U mnie byłby napewno  :laugh: Ile lat mozna zyc w zawirowaniu hormonalnym :laugh: :D ;D

:laugh: :laugh: Gazelaczku wiem, ze to malo smieszne, ale wyobrazilam sobie Maciusia raczkujacego, czolgajacego sie po domu gdzie wszedzie porozrzucane zabawki, a on ze slinka zwosajacom z buzki i gromem w oczach ;) Ale wierze, ze to meczace, bo Alek ma takie dni, ze nic tylko na raczki i wtedy spokoj albi i nie. Wtedy to mi buzie chce gryzc nawet. Generalnie jak ma dzien gdzie jest zlotym dzieckiem to na drugi przychodzi wyrownanie ::)

reklama
czesc kochane..................wlasnie rozwalial mojemu synowi opuszek palca przy bcuinaniu paznokci, ale ze mnie zla matka, a leje sie z tego palucha jak nie wiem co!!!

zmykam nadrabiac!!!

Do góry