reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Nianiu gartulacje 5 miesiaca u Maksia To mial premiere zupkowa w 5 miechu. Super, ze mu smakowalo. Ja chyba zupe damw przyszlym tygodniu : A co do zebow to jak ma nabrzmiale dziaselko w miejsu gdzie ma wyjsc drugi zabek to powinien wyjsc lada dzien. Alkowi mojemu wyszly dwa na raz i Maciusiowi Gazelaczka chyba tez : A jak zele pomagaja cos? No i Alus moj do gryzie wszystko wkolo i to mu chyba pomaga.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
NiaNia pisze:No juz jestesmy po ;D Wcinał jak oszalały. Ale się cieszę:-)
Gazelzcaku kochany pociesz mnie i powiedz, ze jak juz jest jeden ząb to drugi bedzie za chwile : ...proszę
Nianiu, jak wyszedl jeden, to zaraz wyjdzie drugi Na moje oko to natura po prostu lubi symetrycznosc
Mackowi nic nie pomaga - rzuca gryzakami i smoczkami po calym domu i sie tylko wscieka. A ja razem z nim. Przechodzimy kryzys : ;D
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Nianiu masz racje, ja sobie teraz tego tez nie moge wyobrazic To znaczy moge i czarno to widze. Ja to uwazam, ze kobieta co najmniej przez rok powinna byc neipolodna po urodzeniu. Juz liczylam, ze jak bym tak byla w ciazy to dziecko jakos pewnie na wrzesien bym urodzila. A Alus by ledwie roczek skonczyl. No nie w glowie mi sie to nie miesci. Chodzilabym chyba jak kon pociagowy. No i wtedy nie wiem czy dalibysmy tutaj rade z dwojka dzieci i co wyladowalabym bez meza w Polsce ??? O nie wole nad tym nie myslec!!!
gazelaczek pisze:NiaNia pisze:No juz jestesmy po ;D Wcinał jak oszalały. Ale się cieszę:-)
Gazelzcaku kochany pociesz mnie i powiedz, ze jak juz jest jeden ząb to drugi bedzie za chwile : ...proszę
Nianiu, jak wyszedl jeden, to zaraz wyjdzie drugi Na moje oko to natura po prostu lubi symetrycznosc
Mackowi nic nie pomaga - rzuca gryzakami i smoczkami po calym domu i sie tylko wscieka. A ja razem z nim. Przechodzimy kryzys : ;D
HMMMM..... 8) :laugh:U mnie tez niewiele pomaga. Mam wrazenie ze nawet Viburcol. Zel Maks zjada no i dajemy mu czasem jezscze Nurofen taki dla niemowlat. A|le to wszytsko o dupe potłuc.
Dziewczyny ale w momencie kiedy sa juz dwa zeby to potem jest spokój?? : Tylko bez ściemniania poprosze hiih
Ja dołozylabym jezscze do całego tego nieszczescia ROZWÓD!! U mnie byłby napewno :laugh: Ile lat mozna zyc w zawirowaniu hormonalnym :laugh: ;DMartuska pisze:Nianiu masz racje, ja sobie teraz tego tez nie moge wyobrazic To znaczy moge i czarno to widze. Ja to uwazam, ze kobieta co najmniej przez rok powinna byc neipolodna po urodzeniu. Juz liczylam, ze jak bym tak byla w ciazy to dziecko jakos pewnie na wrzesien bym urodzila. A Alus by ledwie roczek skonczyl. No nie w glowie mi sie to nie miesci. Chodzilabym chyba jak kon pociagowy. No i wtedy nie wiem czy dalibysmy tutaj rade z dwojka dzieci i co wyladowalabym bez meza w Polsce ??? O nie wole nad tym nie myslec!!!
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
:laugh: :laugh: Gazelaczku wiem, ze to malo smieszne, ale wyobrazilam sobie Maciusia raczkujacego, czolgajacego sie po domu gdzie wszedzie porozrzucane zabawki, a on ze slinka zwosajacom z buzki i gromem w oczach Ale wierze, ze to meczace, bo Alek ma takie dni, ze nic tylko na raczki i wtedy spokoj albi i nie. Wtedy to mi buzie chce gryzc nawet. Generalnie jak ma dzien gdzie jest zlotym dzieckiem to na drugi przychodzi wyrownanie :
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc kochane..................wlasnie rozwalial mojemu synowi opuszek palca przy bcuinaniu paznokci, ale ze mnie zla matka, a leje sie z tego palucha jak nie wiem co!!!
zmykam nadrabiac!!!
zmykam nadrabiac!!!