Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Nianiu powiem tak, u mnie od kiedy Alkowi zeby wyszly, to noce mu sie unormowaly. Jest spokojniejeszy i nawet az tak bardzo sie z placzem nie wybudza. Mysle, ze jest lepiej niz bylo przed zebami, aczkolwiek uwazam, ze Alus az tak tragicznie tego wyzynania pierwszych zebow nie przeszedl. Wogole zebow nie podejzewalismy 8)
A rozwod? Hmm moze obylo by sie bez gdybym do tej Polski wyjechala
Halo a gdzie Mania, Klaudia, Alka, Karin, Sylwia, Niunka i cala reszta????? Eilall to sie pojawia i znika.
No i Joasi dzisiaj z rana nie bylo, dziwne. Chcialam Ci Asiu napisac, ze dobry pomysl z tym watkiem mam karmiacych. Ciezko dokopac sie do czegos w butelkowych z calym szacunkiem :-* No i butelkowe wczesniej zaczynaly podawanie produktow stalych. Tak, ze opowiadam sie za!!! Swoja droga moze i kolezanki po fachu poudzielalyby nam troche rad w razie watpliwosci.
A rozwod? Hmm moze obylo by sie bez gdybym do tej Polski wyjechala
Halo a gdzie Mania, Klaudia, Alka, Karin, Sylwia, Niunka i cala reszta????? Eilall to sie pojawia i znika.
No i Joasi dzisiaj z rana nie bylo, dziwne. Chcialam Ci Asiu napisac, ze dobry pomysl z tym watkiem mam karmiacych. Ciezko dokopac sie do czegos w butelkowych z calym szacunkiem :-* No i butelkowe wczesniej zaczynaly podawanie produktow stalych. Tak, ze opowiadam sie za!!! Swoja droga moze i kolezanki po fachu poudzielalyby nam troche rad w razie watpliwosci.