reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
no to widac ze ja jestem taka biedna cycowa mama, ktora wszedzie chodzi z bebe...
teraz trzymam mloda na rekach i pisze jednym palcem...
Julcia od kilku dni jest niemozliwa.... je co 3 godziny cala dobe ( a potem w dzien raczki bo inaczej jest placz :(
Jak jej sie dzien rozregulowal w Wigilie to trwa to do tej pory, a moze to byl tylko zbieg okolicznosci?

ja za to jestem dzis detka :( cala noc walczylam z potwornym zatruciem :( Wstawalam 9 razy do WC.... do tego karmienie Julki 4 razy w nocy...
umieram dzis

Juz nie wiem co robic, chyba musze wprowadzic stale jedzonko modej bo moze jest glodna i stad te czeste pobudki?
a moze to te cho lerne zabki???????

Soczek jablkowy dostala dopiero 2 razy, wczoraj zrobilam przerwe i wcale nie bylo lepiej, wiec moze to nie po soczku?

Jesli chodzi o stroje to mnie nie ma teraz zupelnie w tym temacie, po pierwsze daleko mi do wagi sprzed ciazy, a po drugie to nie chce mi sie stroic bo i tak najczesciej oglada mnie Julka i pies...

ide robic kolejna gorzka herbate, glowa mi peka w szwach:(

co za noc, co za dzien...

Acha- jestem za otwarciem nowego watku dla piersiowek:):)

Joaska pisze:
no to moze i ja sie wyzale.....
rozmawialam juz kiedys na ten temat z Niania na gg, trudno jest mi czasem ale staram sie jakos nie dawac sie smuteczkom.........
czasem jak czytam Wasze posty o ym, ze wlasnie wybieracie sie gdzies ze swoimi mezczyznami to troche Wam zazdroszcze, sama tez bym chciala gdzies wyskoczyc, chcialabym sie "odpicowac", poczuc sie jak kobitka, a nie caly czas w dresie i wyciagnietym swetrze.....
u mnie jest tak, ze niestety nie mam za bardzo z kim zostawic Kuby, zreszta przez to, ze karmie go piersia wiele rzeczy jest trudne, wiem mozna przeciez odciagnac pokarm i wybrac sie gdzies, ale to jest zaledwie 3, 4 h.........pewnie nie jest to za malo, ale teaz Kuba zrobil sie strasznie niespokojny i chyba na razie nie zanosi sie na jakies wyjscie!!
ostatnio kiedy niewypalil mi wypad z kolezankami to bylo mi smutno, one poszly dalej gdziec szukac miejsca i go znalazly, a ja musialalm wracac do Kuby, po zblizala sie pora kapania i jedzenia..........zrozumialam, ze teraz jestem za kogos odpowiedialna w 100%............i nie ma przepros!!!!
brakuje mi czasu dla siebie, ale przynajmnie pocieszam sie tym, ze na wszystko przyjdzie pora..................

no to sie wyzalilam........................eh

Asia przybijam piatke- mam to samo :):) :-* :-* :-* :-* :-*
Jest nas dwie :)

a oto rzeczony spioch....

obraz17gp.jpg[img]

Edytko kochana, bardzo Ci dziekuje za to zjednoczenie hihiihihihih :-* :-* my przeciez jestesmy krajanki, nie???

aha i zapraszam do nowego watku!!!!!

No ja tez dolaczam, bo jakos nie wide roznicy miedzy soba a Wami, tyle, ze mialam te 2 miesiace w Polsce, no ale ja jestem na obczyznie, a juz chyba dalej od rodziny niz w obcym kraju byc nie mozna ::)
Teraz w ramach zrobienia czegos dla siebie ide umyc wlosy :p bo dzidzia padla pojedzona :) Sama jestem w spodniach dresowych, a ubieram sie inaczej jak wychodze na spacer ha ha. No nie powiem, maluje oczy (chociaz rzesy) zawsze jak wychodze 8)

Joaska pisze:
a oto rzeczony spioch....

obraz17gp.jpg[img]

Edytko kochana, bardzo Ci dziekuje za to zjednoczenie hihiihihihih :-* :-* my przeciez jestesmy krajanki, nie???

aha i zapraszam do nowego watku!!!!!

po prostu mały aniołeczek :) :) :) Dla takiego słodziaka to można w brudnych włosach i przez tydzień chodzić ;D :laugh: ;)

Joaska pisze:
z tym umyciem wlosow to dobra rzecz.....chyba tez zaraz umyje!!!!!:)hhihihi

mi też by się przydało, ale boję się, że jak się pochylę nad wanną to wyleci ze mnie ta herbata co ją jakoś wypiłam :) >:D

reklama
Do góry