reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
czesc dziewczynki
pewnie juz o mnie zapomnialyscie lae ja juz jutro wracam i bede wam znowu zycie zatruwac ;D :laugh: >
nawet nie probuje teraz czytac co klikacie bo bym tak do emerytury siedziala
postaram sie w domu nadrobic.
caluje was i maluszki kocchane
pokazalam siostrze wszystkie nasze skarby i opowiadalam co kto i jak i siostra zachwycona ;D moze nareszcie doczekam sie jakiegos siostrzenca : ;D :laugh:
pewnie juz o mnie zapomnialyscie lae ja juz jutro wracam i bede wam znowu zycie zatruwac ;D :laugh: >
nawet nie probuje teraz czytac co klikacie bo bym tak do emerytury siedziala
postaram sie w domu nadrobic.
caluje was i maluszki kocchane
pokazalam siostrze wszystkie nasze skarby i opowiadalam co kto i jak i siostra zachwycona ;D moze nareszcie doczekam sie jakiegos siostrzenca : ;D :laugh:
Czesc Babeczki U nas w nocy dziś zbiorowa awantura :laugh: takze dołączam do mam które nocami puszzają wiązanki swoim maluchom i męzom przy okazji hiihih Na szczescie poczucie humoru nas nie opusciło i nad ranem kiedy nasz syn zaczął kichać jak stary chłop wszyscy ryknęlismy smiechem :laugh:
No a przy śniadanku poznałam przyzczyne nocnych scen , nasz ząbek zrobił się juz naparwde pokaźny ;D I chyba wychodził dzisiejszej nocy.
A dziś po południu nasz Maksio wyjezdza do rodziców na sylwestra ;D a my mamy chate wolną ;D
Spanie do późna, driny, siedzenie po nocach, impreza sylwestrowa, mega kac. Ech!! Jak ja tego potrzebuje...
No a przy śniadanku poznałam przyzczyne nocnych scen , nasz ząbek zrobił się juz naparwde pokaźny ;D I chyba wychodził dzisiejszej nocy.
A dziś po południu nasz Maksio wyjezdza do rodziców na sylwestra ;D a my mamy chate wolną ;D
Spanie do późna, driny, siedzenie po nocach, impreza sylwestrowa, mega kac. Ech!! Jak ja tego potrzebuje...
Co do drzemek w dzień to i tak niezłe z was farciary. Mój Maks spi ok 4 razy dziennie po 30-40 min!! A ja juz doszłam do takiej pefrekcji , ze podczas kazdej z tych drzemek potrafie sie wykąpać, podczas kolejnej sprzątnąć, nastepnej coś do gara wrzucic, i jezscze do Was popisać. Dziś kolejnośc jest taka, ze juz mam posprzatane, teraz do Was pisze. ózniej coś do gara a nastepnie kąpiel...
Ech! a jutro bede sie kąpać normalnie ze dwie godziny :laugh:
Ech! a jutro bede sie kąpać normalnie ze dwie godziny :laugh:
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Tusiu - mi sie wydaje, że Majka ma czas na siadanie. To ze w szostym miesiacu dzieci siedza, to srednia statystyczna. Po prostu cwicz z nią podciąganie. My z Mackiem duzo chodzilismy do ortopedy, bo byly problemy z bioderkiem i ciagle mi ten lekarz mowil, zeby nic nie robic z dzieckiem na siłę. Dziecko musi samo wycwiczyc rozne mięśnie. Mozna mu najwyzej pomagac, ale trzeba wiedziec jak, żeby nie zrobić krzywdy. A w ogole to masz super ze mala tyle śpi w ciągu dnia. Mi Maciek praktycznie w ogole nie spi i caly dzien jestem na wysokich obrotach. Co przy obecnym marudzeniu w związku z ząbkowaniem powoduje, że dostaję szału : : :
Iwon - bylismy juz z drgawkami u lekarza. Teraz bedziemy robic usg glowki przezciemiączkowe i EEG.
Iwon - bylismy juz z drgawkami u lekarza. Teraz bedziemy robic usg glowki przezciemiączkowe i EEG.
A zeby jezscze bardziej sobie zycie osłodzić jutro jade na zakupy ciuchowe na powróct do pracy i moze coś na sylwestra ;D Mam pozwolenie od łosia (niestaty przez ten cyrk z domem musze to z nim konsultować). Juz chyba trzeci dzien z kolei przed zaśnieciem marze sobie o tym co sobie kupię hiihihhiih To takie infantylne, ale co!! Tyle siedze w domu, ze coś mi sie od zycia nalezy ;D
Mysle, ze bez zastanowienia wszytskie sie z tą teorią zgodzimy.
Mysle, ze bez zastanowienia wszytskie sie z tą teorią zgodzimy.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
dziewczyny, te Wasze dzieciaki to normalnie śpiochy!!! Maciek to po prostu w ogole nie śpi! Za to caly czas robi ostrą gimnastykę - może dlatego tak szybko zaczął siadać :
Nianiu - jak najbardziej cos sie nam od zycia należy, hihi. Niedlugo wracasz do pracy i musisz przeciez po ludzku wyglądać ;D
Ja wlasnie w tym celu chce isc do pracy - zeby byl sens robic rozne rzeczy. Bo obecnie po co mam sie ladnie ubierac, skoro i tak sie tarzam z Maciejką po podłodze? Kilka razy dziennie jestem opluta, aż szkoda ubrań i zakładam tylko wygodne spodnie i swetry. Za to gdy gdzies wychodzimy w gości to caly dzień przezywam w co się ubiorę : Eh, kobieca próżność, ale ja to uwielbiaaaam ;D
Nianiu - jak najbardziej cos sie nam od zycia należy, hihi. Niedlugo wracasz do pracy i musisz przeciez po ludzku wyglądać ;D
Ja wlasnie w tym celu chce isc do pracy - zeby byl sens robic rozne rzeczy. Bo obecnie po co mam sie ladnie ubierac, skoro i tak sie tarzam z Maciejką po podłodze? Kilka razy dziennie jestem opluta, aż szkoda ubrań i zakładam tylko wygodne spodnie i swetry. Za to gdy gdzies wychodzimy w gości to caly dzień przezywam w co się ubiorę : Eh, kobieca próżność, ale ja to uwielbiaaaam ;D
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Nianiu, co masz na mysli pisząc beznajdziejne posty?????? W ogole nie rozumiem kobieto o co Ci chodzi, hi hi Przecież nie masz za co przepraszać!