Zazdroszcze tez Wam wszystkim, których bobaski dokazują. Mój taki spokojniutki, aż się martwilam czy wszystko ok, ale serduszko mojego bobaska dziś uderzało mocniutko, że się troszkę uspokoiłam. Mimo wszystko chciałabym poczuć jak się porusza - na razie nic z tego. Może za kilka dni bedzie szalał?
reklama
halo a kiedy brunetka ma termin? bo ja uzupełniam liste i nie wiem też czy frida 27 to frida czy inna frida
mania
Fanka BB :)
CZesc Kobietki!!!!
ale sie dzis rozpisalyscie ;D po weekendzie pewnie kazda wypoczeta i baaardzo dobrze!!!!
Asiolek po lesie pochodzil?!!!
Tusia piekny ten pokoik bedzie!!!!!
Lila nie boj sie dentysty ja w ciazy z TYmciem wszystkie zeby wyleczylam i to ze znieczuleniem bo inaczej ani rusz!!!!
teraz tylko mi ten madry zab rosnie i boli jak cholipka bo miejsca dla niego w buzi ne ma :-[ a wyrywac w ciazy sie nie powinno bo to ma jakis zwiazek z nerwami a ja juz wole nie kombinowac z nimi i wyrwe go jak malutka sie urodzi a poki co zaciskam zeby
Dziewczyny uwazajcie na siebie bo co chwile slychac o tej paskudnej grypie aj mam nadzieje ze Was nie dopadnie a jesli juz sie zarzy to mam nadzieje ze nie bedzie dla Was grozna!!!!
aha w koncu znalazlam ten kabel od aparatu i zaraz postaram sie wkleic zdjecie brzucholka hehe
ale sie dzis rozpisalyscie ;D po weekendzie pewnie kazda wypoczeta i baaardzo dobrze!!!!
Asiolek po lesie pochodzil?!!!
Tusia piekny ten pokoik bedzie!!!!!
Lila nie boj sie dentysty ja w ciazy z TYmciem wszystkie zeby wyleczylam i to ze znieczuleniem bo inaczej ani rusz!!!!
teraz tylko mi ten madry zab rosnie i boli jak cholipka bo miejsca dla niego w buzi ne ma :-[ a wyrywac w ciazy sie nie powinno bo to ma jakis zwiazek z nerwami a ja juz wole nie kombinowac z nimi i wyrwe go jak malutka sie urodzi a poki co zaciskam zeby
Dziewczyny uwazajcie na siebie bo co chwile slychac o tej paskudnej grypie aj mam nadzieje ze Was nie dopadnie a jesli juz sie zarzy to mam nadzieje ze nie bedzie dla Was grozna!!!!
aha w koncu znalazlam ten kabel od aparatu i zaraz postaram sie wkleic zdjecie brzucholka hehe
tusia25
Mnie to tez glowa zaczela bolec. A co to za grypa teraz panuje? Czy to ta zoladkowa, bo u nas duzo dzieci malych na nia choruje. Maniu moja dzidzia to tak daje w brzuszku, ze jak by mialbyc to chlopiec i jeszcze bardziej, to chyba by mi brzuch rozerwal (hi, hi) Moja mama mowi, ze ja tak dawalam w brzuchu, ze mowili nic tylko chlopak bedzie, zwlaszcza dlatego, bo miala porownanie kopania dziewczynki - rok starsza siostra to malo co sie ruszala. Ale ja to straszny lobuziak bylam, ciagle i wszedzie na szelkach i musieli mnie miec na oku bo tylko mnie sposcili z oka a w moich ustach juz jakis smoczek innej mijajacej mnie dzidzi, albo sklepowe bulki,. Hi, hi. Moj maz natomiast grzeczny i w brzuszku i jako maly chlopiec, ciagle trzymal sie tylko mamusinej sukienki. Oj ten nasz szkrab, to chyba po mnie taki lobuziak trenuje boks na moich organach.
mania
hehe Tusiu moj Tymul tez tak buszowal ze czasami tchu zlapac nie moglam jak czasami piete pod rzebra wcisnal albo gdzies na warobe lokiec polozyl hehe Lukasz bawil sie z nim tak ze lapal te wystajace pietki a maly dostawal czkawke z wrazenia ;D
no i teraz tez wszedobylski jegomosc z niego a ciekawa jestem jaka bedzie malenka hmm....
aaaa....wczoraj szperalalm po internecie szukajac jakis ciekawych elementow do dzieciecego pokoiku ale moj Los wylaczyl mi komp. i cala prace szlagtrafil wiec dzis wieczorem przy odrobinie szczescia i wolnego czasu usiade i znowu poszukam moze ktorej z Was cos wpadnie do oka...zawsze jakis pomysl mozna zaadoptowac
no i teraz tez wszedobylski jegomosc z niego a ciekawa jestem jaka bedzie malenka hmm....
aaaa....wczoraj szperalalm po internecie szukajac jakis ciekawych elementow do dzieciecego pokoiku ale moj Los wylaczyl mi komp. i cala prace szlagtrafil wiec dzis wieczorem przy odrobinie szczescia i wolnego czasu usiade i znowu poszukam moze ktorej z Was cos wpadnie do oka...zawsze jakis pomysl mozna zaadoptowac
Lilka
Dziewczyny jestem PO!!!!!!!!!!!
Wcale nie bylo tak zle!! Moj dentysta jest super!! Wreszcie znalazlam takiego jaki mi odpowiada.Dostalam znieczulenie i mam dwa zeby zrobione za jednym zamachem!! Po 10-tym ide ostatni zabek zrobic,bo cos tam wykryl,a potem wymienie dwie plomby i mam szczeke zrobiona na cacy!!!!!!!!!!!
Jak mnie tylko cos zabolalo to mnie nawet przepraszal!!! W zyciu zaden dentysta nie byl tak mily,spokojny i wyrozumialy dla mnie jak ON!! I co najwazniejsze- wszystko mi mowil co pokolei bedzie mi robil a to mnie dodatkowo uspokajalo
Ach jaka jestem szczesliwa,dwa zeby o ktore sie martwilam sa juz zrobione........ulga,ufff ;D
Wcale nie bylo tak zle!! Moj dentysta jest super!! Wreszcie znalazlam takiego jaki mi odpowiada.Dostalam znieczulenie i mam dwa zeby zrobione za jednym zamachem!! Po 10-tym ide ostatni zabek zrobic,bo cos tam wykryl,a potem wymienie dwie plomby i mam szczeke zrobiona na cacy!!!!!!!!!!!
Jak mnie tylko cos zabolalo to mnie nawet przepraszal!!! W zyciu zaden dentysta nie byl tak mily,spokojny i wyrozumialy dla mnie jak ON!! I co najwazniejsze- wszystko mi mowil co pokolei bedzie mi robil a to mnie dodatkowo uspokajalo
Ach jaka jestem szczesliwa,dwa zeby o ktore sie martwilam sa juz zrobione........ulga,ufff ;D
reklama