reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Zdrowych, pogodnych Świąt, we wspaniałej atmosferze, przy pięknie zastawionym stole i wśród uśmiechniętych, kochanych twarzy oraz przespaych nocek, bezboleśnie ujawniających się ząbków i wszystkiego naj naj naj
życzą Ania/damayanti i Kinga

reklama
Hej kochane!!!
Tofinku, Joasiu, Nianiu - dziękuję za choineczki  :-* :-* :-* Śliczniutkie! Ech, za rok to koniecznie i ja kupuję drzewko do domku!!!!

A ja dzis zajrzalam na BB, bo mam taki przesąd, że to co sie dzieje w Wigilię, to potem przez caly rok [niektorzy mowią, że to co w nowy rok, ale mnie wtedy zazwyczaj boli glowa, hi hi].. No i wpadlam, żeby potem przez caaaaly rok tutaj zaglądać  :)

No i sensacja - udalo mi sie ciasto! Hurra! Bo gdyby nie wyszlo, to sobie obiecalam, ze juz nigdy wiecej nie biorę sie za pieczenie. A tak - furtka pozostala otwarta. I kiedys moze nawet upiekę coś bardziej wykwintnego niż babka makowa z torebki Oetkera  ;) :p

Tusiu - życzenia dla Majeczki. Aaaale duża kobita! Wkracza w nastepne polrocze, no no

Nianiu - mam nadzieje, że uda Wam sie dzis przełamać. Ale sie naplątało... Strasznie szkoda. Życzę Wam, żebyscie wykorzystali okazję, gdy jedno z Was wyciągnie rękę :-*

NiaNia pisze:
Joaska pisze:
wiesz.........nie wiem co Ci poradzic, jezeli probowalas z Nim pogadac a On udawal obrazonego to moze lepiej dac sobie spokoj......sama nie wiem, z jednej strony na pewno chcesz zeby bylo dobrze a z drugiej chcesz zachowac twarz w tej calej sprawie!!!sluchaj serca.........
podjełam próbe rozmowy
i wiecie co lipa na całego
jezscze gorzej
mimo ze byłam miła i grzeczna
no to świeta mam juz załatwione
najchetniej bym sie wyprowadziła

Ech kochana, ja właśnie siedzę sama w domku, bo od rana zadyma i Mariusz się wyprowadził z małym na spacer :p Też mi się nie chce jechać do teściów na kolację, bo ja z kolei mam tak, że nawet jak mój mąż do mnie podchodzi, jest miły i przeprasza, to ja się w środku zamykam, zapieram, mam już cały dzień do tyłu, chce mi się beczeć, jestem zła,skrzywiona, naburmuszona...no po prostu uparta jak osioł i baaaaaardzo ciężko się z powrotem przestawiam na nowy tor..A mój ukochany do dzisiaj nie pojął, ze skoro tak jest, to po prostu nie warto ze mną zaczynać kłótni :p ::) ;D

Dawaj do Szczecina, spędzimy sobie wigilię przy bezalkoholowym ;) :p :p :p

Niania lepiej już nic nie piszmy, bo na z BB wypieprzą za zaśmiecanie wigilijnego nastroju ;D

Trzymajcie się ciepło :-* :-* :-* :-* :-*

dziewczyny staram się was czytać na bierząco, ale nie daje rady ;) chociaż Wam życzonka złoże ;)
When snow pada na trotuar
And the children happy are,
When ślizgawka on the street,
And we all a grzaniec need,
Then you know, to wydarzenie:
Yes, it's Boże Narodzenie.

All parkingi są zajęte,
People jeżdżą jak najęte,
Tesco, Karfur, Hypernova,
Gorączka przedzawałowa
Shopping choinkowe things
And the Christmas bell rings.

Merry Christmas, merry Christmas,
Hear the music, enjoy ten czas,
Wesołych świąt, wesołych świąt,
Merry Christmas, pozdrawiam Was...

Mother in the kitchen bakes
Sernik, piernik, śledzie makes
Daddy zaś w living pokoju
Choinkę nam stawia w znoju
He is hanging bombki szklane,
Where drabiną he dostanie...

Finally rodzinka cała
W living room'ie się zebrała
Now sings the happy family
"Oh, what a wonderful christmas tree"
And in the house każdy zajęty
Roz-packing swe cud prezenty.

Mama ukrytą finds pod choinkę
Patelnię z teflonu i nową szminkę,
Tata gets socks and new krawatkę,
Children zabawki i shirts na dokładkę.
Prezydent speaks potem on TV,
Wszystko around in harmony...

...póki się mother do kitchen nie udała
i wielki fire w piecyku ujrzała.

And so comes brave straż pożarna
Na wszystko ready i bardzo ofiarna
And they bring very long węże
I drabiny swe potężne
otwarli zawory i water aż chlupie,
Christmas mam teraz gleboko w .....

A teraz poważnie

Kochane moje mamusie i dzidziusie i tatusiowie i inne maluszki
Z całego serca chciałam wam złożyć spokojnych i pogodnych Świąt
Spełnienia marzeń tych dużych i tych najmniejszych
żeby każdy dzień niósł ze sobą spokój i radość
aby te nasze małe kruszynki rosły zdrowo i radośnie patrzyły na świat
żeby nasi mężowi troszkę bardziej nas rozumieli
no i w końcu abyśmy my mogły się codzień uśmiechać
dzielę się z Wami opłatkiem razem z Maja i Krzyśkiem

118yr.jpg

czesc dziewuszki.............ja juz wszystko zrobilam, oprucz zrobienia kolo siebie!!!!!ale zaraz spadam do kapieli......i czekam na mojego brata!!!

no to moze ja zyczonka.......

kochane Mamy lipcowe, zycze Wam duuuuzo milosci, zdroweczka, zrozumienia, opanowania i wiary w lepsze jutro!!!!!to dla wszystkich a dla kazdej z osobna..
- E_mamie- zeby nie bala sie nowych wyzwan.....duzo sily i udanych wypekow, nie tylko swiatecznych......
- Tusi- duzo zdrowka zarowno dla Ciebie jak i dla Majeczki, duzo rodzinnego ciepla i wszystkiego naj!!!
- Iwon- mniej tesknot, sukcesow scenicznych i fonograficznych, wyciszenia i milosci mezczyzny swego zycia!!
- Nianii cierpliwosci, sukcesow po powrocie do pracy, wyrozumialosci i duuuuzo usmiechu
- gazelaczkowi duuuzo zdrowka dla Maciejki, sukcesow kulinarnych,wiary w siebie.......:)
- kate- pociechy ze swojej trojeczki.......
mani- - spokoju, zatrzymania w gonitwie za Tymulem i pociechy ze slicznej Gabci......i duuuzo cierpliwosci!!!!!
Klaudii udanych wojazy nowym autiem, energii w pracyi duuuuzo rodzinnego ciepla!!!
tofinkowi duuuuzo milosci, zdroweczka i energi w nowym roku!!!
damayanti zdroweczka, milosci i spokoju!!!
elficzkowi spokoju, pojednania ze szwagrem hihih, zdroweczka Weronisi i wielu romantycznych wieczorow z mezem :)
kasi przede wszystkim zdrowka dla cory, kilogramow, a Tobie spokoju i zrozumienia w domku!!!!
lilce zdania matury, mniej konfliktow z mama, wlasnego M i duuzo milosci!!!
agnieszce R zdrowka dla Maluszka, duuuzo milosci i pociechy ze straszego synka!!!!
hanti spokoju w rodzinie, pociechy z Maluszkow, spokoju i wogole wszystkiego naj!!!!!!
kredzi wygranej walki z AZS, wielu dni bez rozlaki z mezem, kompromisu w sprawie wyjazdu i duuuuzo milosci!!!!
Matrusi udanego zabkowania u Alusia, czestszych wieczorow razem z mezem i duuuzo milosci!!

jezeli o kims zapomnialam to napewno sie poprawie!!!!!!!

asiulka wielgachna buuuuuuuuuźka dla ciebie!!!!!!!!!!!!!

i dziękujemy wszyskim za życzonka!!!!!!!
my jeszcze raz ZDROWYCH, POGODNYCH RADOSNYCH I SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!
nie wiem co jest grane ale domyślam się ze niania ma jakieś problemy z połową i życzę wam kochani abyście się pogodzili i nadal moooocno kochali!!!! (na pewno tak będzie!!!)

lecę na stół wnosić ja już gotowa tylko się ubrać

reklama
no to jestem chyba pierwsza naforum powigilijna
siedze sama z dzidzią (mąż został wezwany na "interwencje" a duży syn poszedł z teściową na wigilie do prababci i pewnie szybko nie wrócą) i sie nudze na telewizjie nie mam ochoty
ehh dziwnie tak samej :(

Do góry